Tmobile
Üye
ah nokia ah bıktırdın bizi be verdiği halde bekletiyor mübarek .NSU dan anlamıyorum valla 7-8 dk dır kontrol ediyor bulursa yüklerim![]()
.ah nokia ah bıktırdın bizi be verdiği halde bekletiyor mübarek .NSU dan anlamıyorum valla 7-8 dk dır kontrol ediyor bulursa yüklerim![]()
.değişen pek bişey yok heyecan yapma krize girmenin lüzumu yok .Geldi arkadaşlar black şu anda yükleniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
.maalesef boru .kaç aydır bekliyoruz borumu![]()
.Sen iyimisin ? nesini beğenmedin güncellemenin ?maalesef boru ..
iyiyim eee gelen çok güzel özellik yokki kutucuklama var birtek benim işime yarayanSen iyimisin ? nesini beğenmedin güncellemenin ?
Canlar kardeşime sözüm var uni kazanirsan lumia alacam cok sevdi . Herşey all in one olan makul orta seviye lumia 820 yada 720 kararı aldım ikiside 4.3 inç ikiside cd var ama 720 daha yeni kötü yani 512 mb ram 820 1 gb
arkadaşlar bu klasör olayı ile alakalı bir sorum olacak
magazada bulunan bir uygulama headertiles var bunun kullanımı nasıl acaba
bir video su falan varmı
5 tıklamayla şemsiye özelliği gelecekmiş 920 lereÜç tikla reset yada kapatma iyi olurdu
tavsiye ediyorsun ama zıkkımı nasıl kullanabilirim anlamadım kiben şiddetle tavsiye ederim en başta biraz karışık geliyor ama hemen çözüyorsun uygulamayı. Çok kullanışlı ve ayrı bir hava katan uygulama . Yalnız tek sıkıntısı başlıkların yanına koyduğun ikonlar çok basit biraz daha gerçekçi olabilirmiş hoş sadece başlık koysan daha güzel
kutuceklama uygulama olarak mağazaya geldi zateniyiyim eee gelen çok güzel özellik yokki kutucuklama var birtek benim işime yarayan
5 tıklamayla şemsiye özelliği gelecekmiş 920 lere

kaliteli bir muzikçalar önerisi olan?
tavsiye ediyorsun ama zıkkımı nasıl kullanabilirim anlamadım ki
kaliteli bir muzikçalar önerisi olan?
2 kısa, 2 uzun ve tekrar 2 kısa tıklama ile de alttan uzayan trimpot çıkacak 1020lerde![]()