İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar kardeşime sözüm var uni kazanirsan lumia alacam cok sevdi . Herşey all in one olan makul orta seviye lumia 820 yada 720 kararı aldım ikiside 4.3 inç ikiside cd var ama 720 daha yeni kötü yani 512 mb ram 820 1 gb

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yok aga 1320 phabled bize telefon lazım

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Cd kard şart yaw yok pdf yok doc yok ders pc ye cihazı baglacagina direk cd kart takmak daha mantıklı . 920 tırt yani

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
;)

Son düzenleme:
sekajmer

sekajmer

Üye
1020 ile çekilen fotoğrafları tam çözünürlüğü ile nasıl bilgisayara atarım ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
1020 ile çekilen fotoğrafları tam çözünürlüğü ile nasıl bilgisayara atarım ?
Bilgisayara bağla telefonu, camera rol klasörüne gir orda her fotoğraf tan 2 tane olduğunu göreceksin birisinin boyutu düşük 2 mb civarında, diğerinin ise 11-13 mb civarında olduğunu göreceksin büyük boyutlu olanlar tam çözünürlük diğerleri ise teldeyken sosyal ağlarda paylaşman ve bluetoth ile yollaman için var. Ben pc ye her gün bağlıyorum telefonu küçük boyutlu olanların tümünü işaretleyip siliyorum gereksiz çünkü :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sen dua et sidi yazmadım :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Bilgisayara bağla telefonu, camera rol klasörüne gir orda her fotoğraf tan 2 tane olduğunu göreceksin birisinin boyutu düşük 2 mb civarında, diğerinin ise 11-13 mb civarında olduğunu göreceksin büyük boyutlu olanlar tam çözünürlük diğerleri ise teldeyken sosyal ağlarda paylaşman ve bluetoth ile yollaman için var. Ben pc ye her gün bağlıyorum telefonu küçük boyutlu olanların tümünü işaretleyip siliyorum gereksiz çünkü :)
hiç düşünemedim . Ben win8.1 kullanıyorum orada metro arayuzunden hallediyorum bakma bilgisayara atma işini . Teşekkür ederim bugün süper bir foto çekimi yaptım

PureFood

PureFood

Üye
yolla yolla biz de görek :D

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood

skynet

Üye
625 kullanıcıları hadi gene iyisiniz çift tıkla uyandırma BLACK güncellemesi ile size geliyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Üç tikla reset yada kapatma iyi olurdu

Tmobile

Tmobile

Üye
Üç tikla reset yada kapatma iyi olurdu
maalesef böyle birşey yapılamaz saten onun yerine 2 tuşa ses kısma güç tuşuna 15 sn basılı tuttuğunuzda restart atılıyor cihazlara dediğiniz gibi olsaydı çocukların ellerinde veyatta cebimizde kendi kendine reset atabilirdi :D.

Bay H

Bay H

Üye
Beyler varsa bayanlar 925 ve 1020 kullanıcıları için güzel bir haberin var Nokia conversation sitesi resmen bu cihazlar için Lumia Black güncellemesinin başladığını duyurdu.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Telefon normalde 10 saniyede telefonunuz saten güncel derdi. 5 dakika oldu hala kontrol ediliyor yazıyor galiba gelicek :)

skynet

Üye
NSU'ya gelmişse eğer oradan yapın bence :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
NSU dan anlamıyorum valla 7-8 dk dır kontrol ediyor bulursa yüklerim :)

Üst Alt