İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
kullandığınız tv uygulaması varmı arkadaşlar şöyle adam gibi. Star Show kanald atv yani ana kanalları adam gibi gösteren

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
tv uygulamalarının hepsi cort.seyriniz yarıda kalır.1 yıldır tam seyredemedim,verdiğim paralar zıkkım oldu.
yoksa önerirdim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sekajmer ve erdincpolat
YkPkY

YkPkY

Üye
Black güncellemesi haftaya çinde dağıtılıyormuş,oda 1020 ve 925 içinmiş.
peeaaaah

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: n000k
YkPkY

YkPkY

Üye
ya " yı yazmamışım, ;D
iki harf nelere kadir.
haftaya Çinde

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Akhtoher

Akhtoher

Üye
ya " yı yazmamışım, ;D
iki harf nelere kadir.
haftaya Çinde
Şu ülke için güncelleme başlıyor yada tarih belli oldu tarzı haberlerde konuya girdiğinizde bahsi geçen ülkenin asla ve asla Türkiye olmayışı tam hayal kırıklığı belkide diğer ülkeler için olan bu güncelleme haberlerini paylaşıp herkesi heyecanlandırmamak gerek Çin'den varmıdır ki bizim foruma giren ? :(

• Beğen
n000k

n000k

Üye
Şu ülke için güncelleme başlıyor yada tarih belli oldu tarzı haberlerde konuya girdiğinizde bahsi geçen ülkenin asla ve asla Türkiye olmayışı tam hayal kırıklığı belkide diğer ülkeler için olan bu güncelleme haberlerini paylaşıp herkesi heyecanlandırmamak gerek Çin'den varmıdır ki bizim foruma giren ? :(
Aha ben şuraya yazıyorum şubat başı anca gelir black güncellemesi. Sözde kasım sonu gelir deniliyordu. Ah ahh biz anca güncelleme alırız. Yazık..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Aha ben şuraya yazıyorum şubat başı anca gelir black güncellemesi. Sözde kasım sonu gelir deniliyordu. Ah ahh biz anca güncelleme alırız. Yazık..
Şubat başı gelirse öpüp başımıza koyalım çünkü bana o kadar yakınmış gibi gelmiyor. Bakınız ocağın ilk günlerindeyiz hala ses soluk ayrıntı yok.

• Beğen
n000k

n000k

Üye
Şubat başı gelirse öpüp başımıza koyalım çünkü bana o kadar yakınmış gibi gelmiyor. Bakınız ocağın ilk günlerindeyiz hala ses soluk ayrıntı yok.
Aynen gerçi artık beklemiyorum.bu black ile sanki çok büyük özellikler eklencekte wp8 e adapte edemidilerde bu kadar uzattılar. Yazık yani bu kadar insanı bekletiyorlar..

PureFood

PureFood

Üye
Nokia neden bu sefer nss sunucularına yüklemedi ki güncellemeyi

YkPkY

YkPkY

Üye
boşuna heeç beklemeyin.
betadan farkı yokki zaten.
sanki düğmesine bastığımızda yağmurlu havada şemsiye,çamurlu yolda araba olacak.
daha mms gönderemiyorum,daha tüm öğeleri işaretle seçeneği bile yok.mal gibi sileceklerimi tek tek siliyorum yada işaretliyorum. peaaah

• Beğen
Tepkiler: n000k ve PureFood

kartal-78

Üye
kullandığınız tv uygulaması varmı arkadaşlar şöyle adam gibi. Star Show kanald atv yani ana kanalları adam gibi gösteren
merhaba arkadaşlar tv izlemek için kullandım program global tv yi öneririm gayet güzel ben kullanıyoru yada smartv ye bak

• Beğen
Tepkiler: erdincpolat
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mat ekran koruyucu ile kullanmaya o kadar alışmışım ki, sökünce telefonumun canlılığını fark ede kaldım. Benim gibi mat kullanan arkadaşlar derhal sökün ve hemen ultra ince koruyucuya geçin. :D

• Beğen
n000k

n000k

Üye
Mat ekran koruyucu ile kullanmaya o kadar alışmışım ki, sökünce telefonumun canlılığını fark ede kaldım. Benim gibi mat kullanan arkadaşlar derhal sökün ve hemen ultra ince koruyucuya geçin. :D
Ahh be dostum ben aldığımdan beri ekran koruyucusuz kullanıyorum. Ondan gözümü boyadı benim. Ama gözüm açıldı :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haklısın dostum, yalnız matı yine sökmezdim ama ekran üzerine düşürdüm telefonu, jelatine küçük taş parçacıkları batınca mecbur kaldım, çünkü hayli rahatsızlık verdi. :(

YkPkY

YkPkY

Üye
bana onu aldığımın 2. Ayı engrü pasajındaki aksesurcı arkadaşım ayıktırdı.
direkt öldürüyor.geçende tablettekini söktüm attım vay bee dedim,neymiş bu ekran :)bide benlemi yaşıycak.zaten gelişmiyor yazılımı.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve n000k

Üst Alt