İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
Blackten 1 hafta sonra Preview çıkar zaten 8.1in

erdincpolat

erdincpolat

Üye
çokmu soru soruyorum ne :bangin:

şimdi google hesabımı kullanıyorum mail olarak
ama gelen mailere baktıgımda mesela gittigidiyor sitesinden gelen bir mail de resimlerin hiç biri gözükmüyor.
illaki resimleri yükle yazıyor tıklıyorsun anca yüklüyor. hani android de bi kere yükle diyosun, bu siteden gelen maillerde resimleri her zaman göster şeçeneği çıkıyor ok dedin mi hallediliyor. bizde nasıl olacak her seferinde resimleri yükle mi diyeceğiz

skynet

Üye
Şimdilik öyle gözüküyor :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
ocak ayında Black gelir mi sizce ortasında falan?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
çokmu soru soruyorum ne :bangin:

şimdi google hesabımı kullanıyorum mail olarak
ama gelen mailere baktıgımda mesela gittigidiyor sitesinden gelen bir mail de resimlerin hiç biri gözükmüyor.
illaki resimleri yükle yazıyor tıklıyorsun anca yüklüyor. hani android de bi kere yükle diyosun, bu siteden gelen maillerde resimleri her zaman göster şeçeneği çıkıyor ok dedin mi hallediliyor. bizde nasıl olacak her seferinde resimleri yükle mi diyeceğiz
bence sistem site güvenilirliğinden dolayı değil de paket kullanımına çok yüklenmesin diye düşünülmüştür. herkeste veri pakedi olacak diye bir kaide yok ya da paket aşımı olmuştur vs. çünkü resimleri yükle dediğimizde sadece resimler değil varsa maildeki ekler de yüklenmiş oluyor. yine de bi ayar konulabilirdi en azından wi-fi varken bana sorma yükle denilebilir tabi.ki ben gerekli görmediğim durumlarda resimleri yüklemiyorum bile (özellikle dışarda hücresel veri açıkken)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
erdincpolat

erdincpolat

Üye
bence sistem site güvenilirliğinden dolayı değil de paket kullanımına çok yüklenmesin diye düşünülmüştür. herkeste veri pakedi olacak diye bir kaide yok ya da paket aşımı olmuştur vs. çünkü resimleri yükle dediğimizde sadece resimler değil varsa maildeki ekler de yüklenmiş oluyor. yine de bi ayar konulabilirdi en azından wi-fi varken bana sorma yükle denilebilir tabi.ki ben gerekli görmediğim durumlarda resimleri yüklemiyorum bile (özellikle dışarda hücresel veri açıkken)
cevap için teşekkürler çok mantıklı geldi

beats

beats

Üye

bu kültürler arası mesajlaşma uygulaması şuan indirilebilir beta isterseniz facebook ile isterseniz normal giriş yapıyorsunuz konumunu fotoğrafınızı ekliyorsunuz uygulama mesajı çeviri yaparak gönderiyor deniyor denemedim fakat fikri güzel

sekajmer

sekajmer

Üye
1020 almam gecikti en gec bir hafyaya elimde :(Lumia'dan kafamı kaldırıp baktıgımda N9'un kutusunda n9 'a ait açılmamış bir kulaklık gördüm :D bende onu arıyordum megerse ordaymış :P
yerş degil ama arkadaşlar N9'un kulaklıgından tek kelime ile mukemmel ses çıkıyor hem kaliteli hem de çok yuksek ! Dış ortamla baglantı kesilmesi garanti! Keşke lumia'ların kulaklarıda boyle olsa :)

PureFood

PureFood

Üye
1020 almam gecikti en gec bir hafyaya elimde :(Lumia'dan kafamı kaldırıp baktıgımda N9'un kutusunda n9 'a ait açılmamış bir kulaklık gördüm :D bende onu arıyordum megerse ordaymış :P
yerş degil ama arkadaşlar N9'un kulaklıgından tek kelime ile mukemmel ses çıkıyor hem kaliteli hem de çok yuksek ! Dış ortamla baglantı kesilmesi garanti! Keşke lumia'ların kulaklarıda boyle olsa :)

dostum tek kamera için mi alıyorsun 1020yi

aksoy_56

Üye
beni de ekler misin 820

YkPkY

YkPkY

Üye
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bende Listede yokum L920

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar 525 Türkiye'ye geleceği yönünde bir haber var mı? Fiyatı hakkında da bir şey söylendi mi?

m542tf

m542tf

Üye
l1520 Türkiye ye ocak ayında gelecek mi? Gelmeyecekse beklemenin anlamı yok gidip iphone 5s almak istiyorum. Bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.

osmanmert99

osmanmert99

Üye

Üst Alt