inşallahBlackten 1 hafta sonra Preview çıkar zaten 8.1in

bence sistem site güvenilirliğinden dolayı değil de paket kullanımına çok yüklenmesin diye düşünülmüştür. herkeste veri pakedi olacak diye bir kaide yok ya da paket aşımı olmuştur vs. çünkü resimleri yükle dediğimizde sadece resimler değil varsa maildeki ekler de yüklenmiş oluyor. yine de bi ayar konulabilirdi en azından wi-fi varken bana sorma yükle denilebilir tabi.ki ben gerekli görmediğim durumlarda resimleri yüklemiyorum bile (özellikle dışarda hücresel veri açıkken)çokmu soru soruyorum ne
şimdi google hesabımı kullanıyorum mail olarak
ama gelen mailere baktıgımda mesela gittigidiyor sitesinden gelen bir mail de resimlerin hiç biri gözükmüyor.
illaki resimleri yükle yazıyor tıklıyorsun anca yüklüyor. hani android de bi kere yükle diyosun, bu siteden gelen maillerde resimleri her zaman göster şeçeneği çıkıyor ok dedin mi hallediliyor. bizde nasıl olacak her seferinde resimleri yükle mi diyeceğiz
cevap için teşekkürler çok mantıklı geldibence sistem site güvenilirliğinden dolayı değil de paket kullanımına çok yüklenmesin diye düşünülmüştür. herkeste veri pakedi olacak diye bir kaide yok ya da paket aşımı olmuştur vs. çünkü resimleri yükle dediğimizde sadece resimler değil varsa maildeki ekler de yüklenmiş oluyor. yine de bi ayar konulabilirdi en azından wi-fi varken bana sorma yükle denilebilir tabi.ki ben gerekli görmediğim durumlarda resimleri yüklemiyorum bile (özellikle dışarda hücresel veri açıkken)
Lumia'dan kafamı kaldırıp baktıgımda N9'un kutusunda n9 'a ait açılmamış bir kulaklık gördüm
bende onu arıyordum megerse ordaymış :P
1020 almam gecikti en gec bir hafyaya elimdeLumia'dan kafamı kaldırıp baktıgımda N9'un kutusunda n9 'a ait açılmamış bir kulaklık gördüm
bende onu arıyordum megerse ordaymış :P
yerş degil ama arkadaşlar N9'un kulaklıgından tek kelime ile mukemmel ses çıkıyor hem kaliteli hem de çok yuksek ! Dış ortamla baglantı kesilmesi garanti! Keşke lumia'ların kulaklarıda boyle olsa![]()
2 nedeni var ;dostum tek kamera için mi alıyorsun 1020yi

listede yer açıldıysa ben geleyim aranıza : ) 720 içime dert olmuştu gittim aldım beyaz olandan![]()
yoklugumumu kolluyordunlistede yer açıldıysa ben geleyim aranıza : ) 720 içime dert olmuştu gittim aldım beyaz olandan![]()
yoklugumumu kolluyordun
araya yeniden sıkışıyorum,merak etmeciddi mi yazdın bunu yoksa şaka mı ? : )

Ocak'ta geliyor.l1520 Türkiye ye ocak ayında gelecek mi? Gelmeyecekse beklemenin anlamı yok gidip iphone 5s almak istiyorum. Bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.
Umarım öyledir ama nokia ya pek güvenmiyorum.Ocak'ta geliyor.