İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
10gb'a kadar ücretsiz yükseltebilirsiniz, bilmeyenler varsa diye not düşeyim dedim:)

PureFood

PureFood

Üye
skydrive varken başkasını gözüm görmez:D

sekajmer

sekajmer

Üye
gta hala gelmedi :(1020'de 4x kayıpsız zoom'un haricinde zoom var mı? maximum 4x mi

serinaga

serinaga

Üye
:blink:

abi hesabın eski mi?
Gökçen hesabım çokta eski deģil, olsa olsa 6-7 ay olmuştur. Ama ilk yandex hesabı aldığımda pc'ye kurmuştum, 45 Gb. falan vermişti o zamanlar, 1, 19 Gb.yi o zaman yüklemiştim ve doğru dürüst kullanmadım. İşin ilginç tarafı ise telefona da uzun zaman önce yüklemiştim uygulamayı ama hiç login yapmamıştım, ta ki bugüne kadar ...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamam abi anladım şimdi, sen ara dönem şanslılarındansın. Yandex bir ara bazı kullanıcılarına 200gb depolama alanı hediye etmişti. :oke:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
wooow super! sabahtan beri 1020 kamera testleri izliyorum hep olumlu yönde tel iyi ya :) benim olacak :) kamera grid pahalıymış ya 139tl civarında :) tamamen 2300 e tamam olacak aksrsuarlarla hadi hayırlısı
Satayım sana 1020 yi Full aksesuar :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlarım aranızdan ayrılıyorum k.çı doğrultana kadar.920 listesinden beni çįkartabilirsin Ali Kemal arkadaşım.
bi iş bulup yeni bi lumia sahibi olana kadar,Allah nasip ederse.
sizlerinde aklında olsun.Motor teknisyeniyim,elektrik elektronik ustasıyım,lakin lakin %50 kusurluyum: sol elim çalışmıyor tam, belimdede 6 tane platin var.yoksa satarmıydįm
Ara ara görüşmek üzere
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah

• Beğen
Tepkiler: PureFood, serinaga, n000k ve 1 kişi daha
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlarım aranızdan ayrılıyorum k.çı doğrultana kadar.920 listesinden beni çįkartabilirsin Ali Kemal arkadaşım.
bi iş bulup yeni bi lumia sahibi olana kadar,Allah nasip ederse.
sizlerinde aklında olsun.Motor teknisyeniyim,elektrik elektronik ustasıyım,lakin lakin %50 kusurluyum: sol elim çalışmıyor tam, belimdede 6 tane platin var.yoksa satarmıydįm
Ara ara görüşmek üzere
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
allah yolunu açık etsin kardeşim, tekrar görüşmek üzere ;)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
luckysleven

luckysleven

Üye
listede yer açıldıysa ben geleyim aranıza : ) 720 içime dert olmuştu gittim aldım beyaz olandan :bira:

capkino06

Üye
arkadaşlar lumia 720nin bataryası çıkıyor mu ya? yoksa lumia 920deki gibi içindemi?

capkino06

Üye
kuzen l720 almışda açılmıyormuş annesi aradı bende şarjı bitmiştir dedim yarım saattir şarjda açılmıyor dedi servise götürsün bari :) komple kapanınca çabuk tepki vermiyor ya ondan şarj bitti diye düşünmüştüm amaürünü teknosadan almışlar 15 gün içinde geri iade edebilirler mi? yada başka bir ürünle değiştirebilirler mi? teşekkürler şimdiden :)

Üst Alt