İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
video'dan bahsediyorum :)
tamam normal kamerada akşam üzeri hiç vidyo çekmeyi denediz mi birde aynı ortamda nokia camera kullanın farkalrı görürsünüz benim çektiğim ortamda fark oluyordu biraz vidyo olarak geceleyin 1 tane vidyo çekimi denedik arkadaşla oda full karanlık gece 23:00 ikimizde ekran full karanlık flaş açıncada aynıydı yani aydınlık

Son düzenleme:

sekajmer

sekajmer

Üye
denedim ama benim sloganım :FLAŞSIZ EN İYİ GECE ÇEKİMİ ben özel günler hariç flaş kullanmam :)genellikle iso sabit olur 100 deklonjor hızı kullanırımneyse ya ben hiç memnun kalmıyorum yorulma kardeş boşuna , ben 41 mp bir 1020 alacağım 925 i hediye paketi yapar anneme veririm :) eğer o da tatmin etmez ise lumia macerası 1020'de son bulacak. Ayrıca teşekkürler dostum ilgin için

4MaGuS

4MaGuS

Üye
denedim ama benim sloganım :FLAŞSIZ EN İYİ GECE ÇEKİMİ ben özel günler hariç flaş kullanmam :)genellikle iso sabit olur 100 deklonjor hızı kullanırımneyse ya ben hiç memnun kalmıyorum yorulma kardeş boşuna , ben 41 mp bir 1020 alacağım 925 i hediye paketi yapar anneme veririm :) eğer o da tatmin etmez ise lumia macerası 1020'de son bulacak. Ayrıca teşekkürler dostum ilgin için
deneme şansın varsa ilk önce aynı ortamlarda iyice kıyaslama yap bence birde en azından wp8.1 bekelyin derim bir üst modele geçmek içinde veya sistem değiştirmede

sekajmer

sekajmer

Üye
deneme şansın varsa ilk önce aynı ortamlarda iyice kıyaslama yap bence birde en azından wp8.1 bekelyin derim bir üst modele geçmek içinde veya sistem değiştirmede
denedim zaten 1020 hiçte "Zoom yeniden keşfedildi." reklamını hak etmiyor bence fakat bakınız: iç ortamda denedim iç ortam için konuşuyorum: 925 ile arasında pek fark yok biraz daha zoom yaptı sadece dış ortamda nasıl olur bilmem hepsini deneyeceğim. Zaten anneme telefon almamız gerek 925 ince zarif hoş durur bayanda bende 1020 yada 1520 falan alıcam fakat ben 1520 cebe sığmaz 5 inç lumiada bekleyemem o yüzden 1020 :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar beğeneceğinizi umduğum iki adet zil sesini sizlerle paylaşmak istedim. :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, skynet ve sekajmer

bj_kmurat

Üye
arkadaşlar 444lü bir numara var sigorta şirketiymiş habire arıyor. bunu engellemek istiyorum ama sadece bu numarayı nasıl engelleyeceğimi bir türlü çözemedim. tel lumia 920 gdr3 yüklü

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar 444lü bir numara var sigorta şirketiymiş habire arıyor. bunu engellemek istiyorum ama sadece bu numarayı nasıl engelleyeceğimi bir türlü çözemedim. tel lumia 920 gdr3 yüklü
ayarlar kısmında arama+sms filtresi kısmı var buraya gir engelle kısmını aç daha sonra cevapsız arama kısmına gel bir numara üstüne basılı tut ve daha sorna numara engelle de daha sonra program içine tekrar gir engellenene numaralar kısmına ekleniyor isterseniz gelişmiş kısmından bildirimde alabiliyorsunuz

bj_kmurat

Üye
teşekkürler

serinaga

serinaga

Üye

Arkadaşlar yanlış mı görüyorum :allalla:
Yandex disk kurdum telefona aynı skydrive gibi bulut depolama, hani geçenlerde Microsoft cömertlik yapıp bir yıllığına 20 Gb. alan vermişti, Yandex doğrudan 245 Gb. verdi, yorum sizlerin ...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sekajmer

sekajmer

Üye

Yandex disk kurdum telefona aynı skydrive gibi bulut depolama, hani geçenlerde Microsoft cömertlik yapıp bir yıllığına 20 Gb. alan vermişti, Yandex doğrudan 245 Gb. verdi, yorum sizlerin ...
:oha:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar PC Remote kullanan oldumu hiç ? Uzunca bir zaman önce yüklemiştim, ancak deneme şansım oldu, PC ile bağlantıyı sağladım, gerek mouse, klavye, desktop kontrolü ve gerekse slayt gösterisi için kontrol paneli haline gelmesi çok hoş, lakin dosya transferi için pro uygulamayı satın almadan yapmıyor, zira asıl amacım buydu zaten, yani PC'den istediğim dosyaları telefona aktarabilmek, yada tersi :close_tema:. Uygulama 7 TL. şuan, acaba aldığıma değer mi ? Yada benzer bir başka uygulama var mı ??? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :worshippy:
birde aklıma şöyle bir şey geldi pc den server oluştursan o server üzerinden veri alış verişi yapabilirsin bunun için programlar var

serinaga

serinaga

Üye
birde aklıma şöyle bir şey geldi pc den server oluştursan o server üzerinden veri alış verişi yapabilirsin bunun için programlar var

Zaten PC Remote PC'ye yüklenen bir uygulama ile PC'yi server haline getiriyor. Sıkıntı dosya transferleri için para istiyor, bu gidişle bulut depolamalar daha akıllıca gibi geldi, baksana yandex 245 Gb. alan verdi, kullan kullan bitmez heaaa ...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Zaten PC Remote PC'ye yüklenen bir uygulama ile PC'yi server haline getiriyor. Sıkıntı dosya transferleri için para istiyor, bu gidişle bulut depolamalar daha akıllıca gibi geldi, baksana yandex 245 Gb. alan verdi, kullan kullan bitmez heaaa ...
onu sen kullanmazsın emin ol tamamını upload etmeye çalışsan ömrün yetmez oan çok hızlı bir şey yapmak isityorsan anca fiber varsa belki çok hızlı bir şekilde yükleyip indirip kullanabilirsin oda zor birde yandex diskte upload edilen dosyalar kaydedilebiliyormu orası var aslında önemli bir mevzu mesela skydirive rarlı bir dosya atttın onu indiriyorsun açıyorsun ama tele kaıt edemiyorsun kötü düzeltilmesi gerekiyor yandex nasıldır bilmiyorum ama en yakın zamanda denemek lazım bunuda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:blink:

abi hesabın eski mi?

Son düzenleme:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bi de pişkin pişkin diskteki alanı yükselt diye seçenek de koymuşlar :blink: doymadım doyamadımmm şarkısını armağan ediyorum :ehe1,19GB kullanımda ne var? uygulamayı yükler yüklemez içinde bu da hediyeleriniz diye video/müzik mi geliyor hazır? :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Belki verir diye yeni kurulum ile tekrar üyelik aldım ama nafile 3GB verdi :( Neyse 10gb bana yeter zaten. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
sekajmer

sekajmer

Üye
Bekle beni 1020 ben geliyorum !!!! işe başlar başlamaz 1020 alacam. Her kez karşı çıkıyor çok sık telefon değiştiriyorum diye israf diyorlar ama benim düşüncem şu: benim şu an kameraya ilgim var fakat cep telefonlarındaki büyüyüp iş adamı olduğumda bu ilgim bitecek. gençlik bitecek zaten okuyorum okulumla alakalı problem yok, para konusunda da çalıştığım sürece yok sadece en iyi kameralı teli bulana kadar değiştircem :D ben bunları niye anlatıyorsam :D :D parayı mezara mı götürcem :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
YkPkY

YkPkY

Üye
bana pintilik yaptı.3 gb

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt