OttomaN TigeR
Üye
nerden bakıyoruz oraya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nerden bakıyoruz oraya
yüklediğim yeri buldum da tek tek saymıyoruz heraldeAynen ne kadar uygulama yüklediğimize nasıl bakıyoruz ?

Aynen bende tam onu soracaktımyüklediğim yeri buldum da tek tek saymıyoruz heralde![]()

Bir üst mesajda link verdim ama tarif etmek gerekirse; Windows Phone Mağaza'da oturum açtıktan sonra, yine sağ üst köşeden Satın alma geçmişi'ne tıklamanız yeterli.
açılan her sayfada 20 uygulama var tam sayı verilmiyorMobilden bakıyorum sayı ondan vermiyor galiba oraya girdim yüklediğim uygulamalar var ama hani sayı yok
Özgür'den saymasını isteyelim mi?açılan her sayfada 20 uygulama var tam sayı verilmiyor

hahhahaÖzgür'den saymasını isteyelim mi?![]()
vakti çoksa 
4 yıl sonrasını bilmiyorum ancak şuan ben satın alma geçmişisindeki bilgilerimi saklıyorum ve 2 gün önce güncelledim agustos ayından bu yana 610 program kurmuşum bakalım yeni yıldan sorna sıfırlama veya farklı bir katagoriye alır diye düşünüyorum yıl olarak zaman gösterecek
bak şimdi sayma isteği oluştusimdi saydım 320![]()
bende sayayım o zaman 
buna nerden bakıyorsun şöyle wp magaza kısmına üyeliğini girdiğinde sağ üstte satın alma geçmişi diye bir seçenek çıkıyor oradan istediğin kurdugun programlarını tarih olarak gösteriyor bunun dışıdna başka bir şey yoknerden bakıyoruz oraya
tek tek sayıyorsun aslında ben onların ekran alıntısı yaparak 10lu grup haline getirip fotograf alıyorum ve saklıyorum diğer türlü tabiki biraz daha zor ama saydım bir çok kez şuanlık 4 ay sonunda ulaştığım max sayı 610 uygulama ve oyun ben bu sayıyı 100bin yapmak isterim ancak ne kadar sürer orası muamma çünkü bende program kurma isteği var her akşam 10 tane bilmediğim program kurarım ve sırayla neymiş onlar diye kontro ederim yararlı ise saklarım bende böyle biriyim ne yapayımyüklediğim yeri buldum da tek tek saymıyoruz heralde![]()
Özgür'den saymasını isteyelim mi?![]()

Bir haftasonum var, onu da saymakla geçiremem![]()

hım beni geçmişsiniz tebrikler ne kadar süredir kullanıyorsunuz merak ettim şimdi beni geçen biraz zor bulunur diye düşünüyordumüşenmedim saydım kutudaki paralar kadar matematiğimi zorlasa da yaklaşık 640 uygulama yüklemişim ilk yüklediğim de zaytungmuş yüklediğimin yarısı güncelleme ve tekrar yüklemedir sanırım