İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Arkadaşım sorununa kesin çözüm için Insider uygulamasını yükle, gerek wifi, gerekse mobil veri aç-kapa için ana menüye kısa yol yapabiliyorsun, ayrıca bağlantı açık ise parlak, bağlantı kapalı ise pasif görünüyor, takip etmesi ve açıp kapatması son derece pratik, ayrıca pil ölçer, fener ve daha bir sürü özelliği içinde barındırıyor.

O simgelerin açık kapalı olduğunu gösteren bildirimleri bende düzgün çalışmıyor yani wifi açık olsa dahi wifi kısayolu sönük duruyor bazende tam tersi ve bu diğer kısa yollar içinde geçerli :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 Yi bekliyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
O simgelerin açık kapalı olduğunu gösteren bildirimleri bende düzgün çalışmıyor yani wifi açık olsa dahi wifi kısayolu sönük duruyor bazende tam tersi ve bu diğer kısa yollar içinde geçerli :hmmm
o sadece wifide olan bir sorun diğerlerinde öyle olmaz onun olmasının nedenide wifi kapat dediğinizde anında hemen kapanmıyor biraz bekletiyor sizi o süre boyunca beklerseniz sönük hale geçiyor ancak açıtıgınızda wifiye baglandıktan sorna çıkarsanızda öyle sorun yaşamazsınız yani burda insiderın bir suçu yok diğer bluetooth gibi kısayollarda aynı sorunlarla karşılaşmazsınız

skynet

Üye
o sadece wifide olan bir sorun diğerlerinde öyle olmaz onun olmasının nedenide wifi kapat dediğinizde anında hemen kapanmıyor biraz bekletiyor sizi o süre boyunca beklerseniz sönük hale geçiyor ancak açıtıgınızda wifiye baglandıktan sorna çıkarsanızda öyle sorun yaşamazsınız yani burda insiderın bir suçu yok diğer bluetooth gibi kısayollarda aynı sorunlarla karşılaşmazsınız

Bende bt wifi konun hepsinde var bu sorun :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bende bt wifi konun hepsinde var bu sorun :)
o sorunu belki pil tasaruf modu açık ve pil düşük iken yaşıyorsanız normal olabilir çünkü düşük pilde verimli çalışmıyor insider eğer normaldede sorun yaşıyorsanız kaldırıp tekrar kurmayı deneyin bence benim hiç başıma gelmedi belirttiğim durumlar dışında

• Beğen
Tepkiler: skynet
kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
slm iki sorum olacak lumia 920 de rehberi sim karta kopyalama nasıl yapılıyor... Ve gameloft oyunlarından hangisi daha iyi nova modern combat ikisinden birini almak istiyorum sizce hangisi

skynet

Üye
o sorunu belki pil tasaruf modu açık ve pil düşük iken yaşıyorsanız normal olabilir çünkü düşük pilde verimli çalışmıyor insider eğer normaldede sorun yaşıyorsanız kaldırıp tekrar kurmayı deneyin bence benim hiç başıma gelmedi belirttiğim durumlar dışında

Pil tasarruf modu zaten sürekli kapalıda programı kaldırıp tekrar kurdum düzeldi şimdilik bir sorun yok :tşk:

csH

csH

Üye
İsmi verilmeyen bir Microsoft yetkilisinin Verge'e yaptığı açıklamada, Windows Phone 8.1'de kesinlikle gelişmiş bir bildirim alanı olacağı söyleniyor. Açıklamaya göre, ekranın üstünden altına doğru kısa bir çekişle özellikleri açıp kapatmamızı sağlayacak sanal düğmelere erişeceğiz. Uzun bir aşağı kaydırma hareketi ise, bize bildirimleri gösteren farklı bir bildirim alanını açacak.
umarım doğrudur :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet
yeminli06

yeminli06

Üye
Arkadaşlar kullanan var mı ? Adresi falan yazdım tamam'a basarsam kargoya verilecek ..
Nokia Monster WH-920 Purity Stereo Kulaklık Mavi
Ses'i yüksek vermesi çok önemli !

Yazının rengi kulaklıkla uyumlu olsun diye yaptım :ehe

• Beğen
Tepkiler: m542tf
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar kullanan var mı ? Adresi falan yazdım tamam'a basarsam kargoya verilecek ..
Nokia Monster WH-920 Purity Stereo Kulaklık Mavi
Ses'i yüksek vermesi çok önemli !

Yazının rengi kulaklıkla uyumlu olsun diye yaptım :ehe
[/quote]
Ben 1 ay önce 100 tl ye almıştım,sesi gayet iyi

erdincpolat

erdincpolat

Üye
aldim sonunda 920 Yi HTC 8x den sonra bomba geldi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lumia 925 alınır mı 16gb biraz az sanki lumia 920 bile 32gb yakında 1020 den iyi lumia gelecektor heralde...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Microsoft hesabımızda kaydı tutulan uygulamaların bir sınırı olmadığını düşünüyorum.

Yani 4 sene sonra binlerce uygulamayı kullanıp silmiş olacağız ve hesap geçmişimizden ilk kurduğumuz uygulamayı bulabilecek miyiz acaba? :hmmm

Kafamda deli sorular :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Microsoft hesabımızda kaydı tutulan uygulamaların bir sınırı olmadığını düşünüyorum.

Yani 4 sene sonra binlerce uygulamayı kullanıp silmiş olacağız ve hesap geçmişimizden ilk kurduğumuz uygulamayı bulabilecek miyiz acaba? :hmmm

Case Closed. :sır:

4MaGuS

4MaGuS

Üye

4 yıl sonrasını bilmiyorum ancak şuan ben satın alma geçmişisindeki bilgilerimi saklıyorum ve 2 gün önce güncelledim 8 aydan bu yana 610 program kurmuşum bakalım yeni yıldan sorna sıfırlama veya farklı bir katagoriye alır diye düşünüyorum yıl olarak zaman gösterecek

Dejavuex

Dejavuex

Üye
4 yıl sonrasını bilmiyorum ancak şuan ben satın alma geçmişisindeki bilgilerimi saklıyorum ve 2 gün önce güncelledim 8 aydan bu yana 610 program kurmuşum bakalım yeni yıldan sorna sıfırlama veya farklı bir katagoriye alır diye düşünüyorum yıl olarak zaman gösterecek
nerden bakıyoruz oraya

Üst Alt