İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Resmi gdr3 güncellemesinde o özelliğin gelmesini umut ediyoruz (A)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Resmi gdr3 güncellemesinde o özelliğin gelmesini umut ediyoruz (A)
Evet bazı eksiklerimiz var,benim en önemsediğim eksiklik müzik veya video nun sesini kısarken sistem seslerinin de kısılması,bu yüzden çağrılarda ve alarm da sorun yaşanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
8.1 ile olacak inşallah abi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve n000k

metinmb407

Üye
@metinmb407
okul için Edirne'de olduğum zamanlarda kentkart kullanıyorum. O da kalan kullanım miktarım

Ben de Edirne idim Şubatta eş tayini istedim Rize ye. Edirne de iken Lumiam yoktu havasını atamadan otobüslerde geldik :)

• Beğen
Tepkiler: ademoz05

respection123

Üye
1-2 Yıla kadar Diğer platformlar boş duracak değiller :D

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
müzikleri indirdiğimde direk hafıza kartına atan Bi uygulama var mı arkadaşlar

Tmobile

Tmobile

Üye
arkdaşlar 50tllik hediye çekini nasıl alcam siteye giriyorum üzgünüz diyo ?

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Abi o değil de şu müzikçalara bi el atsınlar. Arka plan yapıyoz görünüm filan her şey hoş tamam ama şarkıyı ileri butonuna basılı tutmadan ileriye alamıyoz. Büyük bir eksik bu bence. Umarım düzeltirler

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
gençler bir program arıyorum
Canlı kutucuklara resim atabiliyorduk hatta resmi secince kendi kutucuklara ayırıyordu?

Bay H

Bay H

Üye
Lumia Camera beta uygulaması
bildiğiniz gibi resmi olarak 520-620-720-625 için yayınlanmamıştı buradan beta uygulamasını indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Orjinali varken betayla ne işim olur :)

dakamon

dakamon

Üye
Lumia Camera beta uygulaması
bildiğiniz gibi resmi olarak 520-620-720-625 için yayınlanmamıştı buradan beta uygulamasını indirebilirsiniz

820 yi de ekleyelim buraya. Orjinalini kullananlar 920 ve ustu modellere entegre olan bir uygulamayı kullanıyorlar 820 de 520 de ne kadar performanslı olur bilmiyorum ama bu beta alt modeller için olacak sanırım madur etmemek için yayınlandı veya sureci bittikten sonrada herkese gelir hazır kurulu olarak :) yorumlarımı da soylim bence çok guzel olmuş her şey tek bir ekranda toparlanmış derli toplu olmuş :) Pro cam den alışığız ama onlar 920 ve ustu telefonlar içindi bu bizim için olmadı ayrı bir önemli :)

win8l

Üye
arkadaşlar yaklaşık iki haftadan beri foursquare da yer bildirimi yaptığımda facebook twitter uzerinden paylaşım yapmıyor, bunun nedeni nedir. Çok önemli değil ama foursquare iki haftadır mağdur etti beni, bir hata var uygulamada

Üst Alt