Evet bazı eksiklerimiz var,benim en önemsediğim eksiklik müzik veya video nun sesini kısarken sistem seslerinin de kısılması,bu yüzden çağrılarda ve alarm da sorun yaşanabiliyor.Resmi gdr3 güncellemesinde o özelliğin gelmesini umut ediyoruz![]()
Sıkıntı yok bekliyoruz,çok değil 1-2 yıl sonra mükemmel bir sisteme sahip cihazlarımız olacak bence8.1 ile olacak inşallah abi

1 -2 yıl.Sıkıntı yok bekliyoruz,çok değil 1-2 yıl sonra mükemmel bir sisteme sahip cihazlarımız olacak bence![]()
aynenvalla o kadar para vermişiz. Her sorundan böyle göz ardı ederek kaçmaya çalışacaksak işimiz yaş. Kaynak vat, Kocaman ekran yapıyorsun bari kaynakları verimli kullan değil mi.
@metinmb407
@metinmb407
okul için Edirne'de olduğum zamanlarda kentkart kullanıyorum. O da kalan kullanım miktarım

Benim memlekete tayin istemişsin ne güzel.Ben de Edirne idim Şubatta eş tayini istedim Rize ye. Edirne de iken Lumiam yoktu havasını atamadan otobüslerde geldik![]()
Benim memlekete tayin istemişsin ne güzel.
Ardeşendeyiz şu an.pictures title morukgençler bir program arıyorum
Canlı kutucuklara resim atabiliyorduk hatta resmi secince kendi kutucuklara ayırıyordu?
mağazada öyle bir uygulama yokpictures title moruk
mağazada öyle bir uygulama yok
Lumia Camera beta uygulamasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bildiğiniz gibi resmi olarak 520-620-720-625 için yayınlanmamıştı buradan beta uygulamasını indirebilirsiniz
yorumlarımı da soylim bence çok guzel olmuş her şey tek bir ekranda toparlanmış derli toplu olmuş
Pro cam den alışığız ama onlar 920 ve ustu telefonlar içindi bu bizim için olmadı ayrı bir önemli