İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar acil yardım edin Bilgisayardan ve ya Windows Phone Telefonumdan bir Lumia telefonu yönetebilir miyim?
bir arkadaşımın yardıma ihtiyacı var aramızda mesafe olmasa gidip yapıcam fakat epey var var mı böyle bir uygulama ?

teamwiever varya.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
teamwiever varya.
arkadaş telefonu yönetmek istiyor şuanlık öyle bir şey yok malesef en azından ben bilmiyorum ancak arkadaş tam olarak ne yapmak istiyor telefonda resim falanmı çekicek veya buna benzer bir şeymi pc de nbaglandıgı zaman buna benzer bir program var ama kısıtlı biraz detaya inerse daha iyi olur

YkPkY

YkPkY

Üye
Off çıldırcam telefonum şarj olmuyor kablosu çıkıp duruyor sürekli :/ takıyorum şarja kablosu çıkıyor direk
usb kablasunda girişteki tırnaklar var yaylı.onlar ezilmiş yada göçmüş olabilir.başka kabloyla dene isyan etme hemen

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
beats

beats

Üye
O zaman o teamviewer ı ne diye yayınlamışlar. Boş uygulama madem o..
sadece pc kontrolünde çalışıyor bir de splashtop var o da aynı işi yapıyor,telefon kontrolü için ios ve androidde quick support uygulaması varmış team viewerın ama wpde yok tahminen desteklemiyordur onun için olabilir

• Beğen
Tepkiler: n000k
sekajmer

sekajmer

Üye
neyse arkadaşlar demek ki yok :D ilginiz için teşekkürlerGta San Andreas aralıkta gelecek idi daha sürer mi acaba
Nokia camera benzeri uygulama benim hoşuma gidiyor . Denemenizde fayda var . :)

anilakbay

Üye
Foursquare kullanan arkadaşlardan ricam yaptığımız check-in'ler Facebook & Twitter'da paylaşılmıyor. Uygulama daha önceden sorunsuz çalışıyordu. Mağazaya girerek geri bildirim gönderirseniz sevinirim. Uygulamayı bir an önce günceller ve sorunu giderirler belki.

yeminli06

yeminli06

Üye
Başka kabloda aynı telefonun girişinde bişey var

usb kablasunda girişteki tırnaklar var yaylı.onlar ezilmiş yada göçmüş olabilir.başka kabloyla dene isyan etme hemen

sekajmer

sekajmer

Üye
GDR3 beta yeni güncellemesini aldığından beri epeğ heyecanlıyız fakat yıldızlı sorunumuz KAMERA karıncalanması olmalı bence kamera'dan kaç kişi memnun ? yani 6 lens+ZEİSS marka+pureview deniyor fakat yapay ortamda karıncalı tamam artısı var daha aydınlık fakat karıncalı olmasın karanlık olsun oda bir gelişme şahsen black ile de düzelmez ise yeni Lumia Macerasına çıkmayacağım . 820 yi neden bıraktığımı herkes biliyor.

skynet

Üye
Dokunma ayarı yüksekte olmasına rağmen yün eldivenle 620'yi bir kullanayım dedim ama hiç tepki vermedi :(
Sanırım 620'de eldiven olayı yok :hmmm

blackcemre

Üye
Lumia 920'ye Neden SMART CAMERA yüklenemiyor.

sekajmer

sekajmer

Üye
925 için bir tripod önerisi acil. Yarın öğlene kadar almam gerekiyor iyi bir tripod bulamadım. Yarın seyahate çıkıyorum güzel resimler çekeceğim fakat geceleri tripota ihtiyacim var

aaeerr

aaeerr

Üye
Lumia 520 (Siyah & Sarı)

Eklersen sevinirim :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
925 için bir tripod önerisi acil. Yarın öğlene kadar almam gerekiyor iyi bir tripod bulamadım. Yarın seyahate çıkıyorum güzel resimler çekeceğim fakat geceleri tripota ihtiyacim var

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu tripotu bimeks den indirimli olarak 6 liraya aldım ben. Bimeks deki normal fiyatı 11 lira ordan bakın bence.
bunların lensileri var acaba onlar bulunuyormu teknoloji marketlerinde ben hiç denk gelmedimde

Üst Alt