sekajmer
Üye
Aralığın 10'u oldu hala tık yok![]()
süründüreceklerAralığın 10'u oldu hala tık yok![]()
süründüreceklerHarika nasıl yapmışlar bunu fotoğraf birleştirme olayımı acaba ?buna bayılacaksınız.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu biraz profesyonelce ancak bu programda buna benzer resimler çekile biliyor buyrun linkHarika nasıl yapmışlar bunu fotoğraf birleştirme olayımı acaba ?
bu biraz profesyonelce ancak bu programda buna benzer resimler çekile biliyor buyrun link
farklı şeyler onlar bunda oradaki gibi 3d resim çekiyorsunuz ancak panoromada sadece düz ancak geniş açıya izin veriyor bu programda üst alt istediğiniz gibi çekebilirsiniz bir odanın içini 360 derece üst alt herşeyi gösterebilirsinizNokia panorama'dan daha mı iyi?
nokia panaroma ultra geniş açılı tek resim, bu programsa 360 derece (tavan ve taban dahil) dönen resim oluşturuyor. tabi çekerken muhakkak kaymalar vs oluşuyor ancak yine de hoşNokia panorama'dan daha mı iyi?

benim verdiğim link de Photosynth 3D Beta Previewbu biraz profesyonelce ancak bu programda buna benzer resimler çekile biliyor buyrun link

306 derecemi yazdıgınız yoksa eliniz mi kaydınokia panaroma ultra geniş açılı tek resim, bu programsa 360 derece (tavan ve taban dahil) dönen resim oluşturuyor. tabi çekerken muhakkak kaymalar vs oluşuyor ancak yine de hoş![]()
aynı program desene en başta yazsana abi uğraştırıyon bizibenim verdiğim link de Photosynth 3D Beta Preview![]()
başını okumuyoruz hiçSüpermiş teşekkürler.farklı şeyler onlar bunda oradaki gibi 3d resim çekiyorsunuz ancak panoromada sadece düz ancak geniş açıya izin veriyor bu programda üst alt istediğiniz gibi çekebilirsiniz bir odanın içini 360 derece üst alt herşeyi gösterebilirsiniz
elim kaymış zaten hemen düzelttim306 derecemi yazdıgınız yoksa eliniz mi kaydı
306 dereceye kadar sınırlandırma mı olur 
ne bileyim sorayım dedim ne olur olmazelim kaymış zaten hemen düzelttim306 dereceye kadar sınırlandırma mı olur
![]()