o zaman yakında wp yi 500 binlerde görürsek süper olur desenize biraz yüksekmi dedim bilmiyorum ancak olur zamanlaİos 900bine yakın, Android ise 700binin üzerinde şuan. symbian için en son hatırladığım sayı 100bini bulmuştu.
malesef öyle uygulamalr wp de gözüküyor yani ben geçenlerde denk gelmiştim microsoft öyle şeylere niye izin veriyorsa artık bir program daha fazla olsun mantıgı mı acaba böyle olmaması gerekiyorBununla birlikte Apple marketin Android marketten daha fazla kontrol edildiği bir gerçek. Apple markette sapıkça ürünler bulmak yada çalışmayan bozuk uygulama bulmak Android markete göre çok zor.
o zaman yakında wp yi 500 binlerde görürsek süper olur desenize biraz yüksekmi dedim bilmiyorum ancak olur zamanla
malesef öyle uygulamalr wp de gözüküyor yani ben geçenlerde denk gelmiştim microsoft öyle şeylere niye izin veriyorsa artık bir program daha fazla olsun mantıgı mı acaba böyle olmaması gerekiyor

ya güç tasarruf modu açık ya da ortam aydınlığı yüksek olduğu için ışıkları kapatıyorbenim soru kaynadı arada ama; 520 medya tuşları ışıkları varmıydı?
her turlu de denedim, dediğin şekilde de değil ayarlar ama ışık görmedimya güç tasarruf modu açık ya da ortam aydınlığı yüksek olduğu için ışıkları kapatıyor
donanımda mı yok acaba, bende geçici bir süre kullanacam telefonu yeni geçti elimesanırım bu mevzu daha önce de dönmüştü buralarda. hiçbir 520de bu ışık yok galiba, hatta arkadaşın biri alt tarafı ufacık ışık 1 dolar eden en fazla gel Nokia paranı ben vereyim tarzı bir yorum yapmıştıher turlu de denedim, dediğin şekilde de değil ayarlar ama ışık görmedimdonanımda mı yok acaba, bende geçici bir süre kullanacam telefonu yeni geçti elime

darısı mobilde bizeşarjım tamamen bitmişti
şarja taktım teli
Windows logo tuşu yanıp sönüyor telefon açılana kadar. Sanırım gdr3 beta ile böyle oldu yada 925'te böyle. Ve çok hoştu![]()
925 ve 1020 de varsa gelecektir o zamançok hoş olur gerçekten Windows logosuna hasta olan biri olarak beklemedeyim
![]()

son symbian telefonumda da vardı Nokia 5228 ve mükemmeldiHiç ilgi çekici değil inan sırf yok diye hastası gibi hissedersin olduğunda umursamazsın bile![]()

Symbiandaki o zevk hiç bir cihazda yoktu.Oyna cwf ileben E7mde şarj ledini bildirim ışığı yapmıştım.koçum gibi oynuyordum yazılımla