ulaştığımız sonuçlar aynı zaten.
amoledin Bi eksiside led kullandığı için ömürlü.zamanla,ışık azalıyor

genel güncelleme alt uygulamalara yenilik yok düzeltme olarak geçiyorArkadaşlar bu ekstras➕info güncellenmiş dün. 1 hafta önce baktığımda bölgenizde kullanılmıyor tarzında birşey yazıyordu 15 mb güncellemeyi yükledim yenilikleri bilen varmı ?
garanti bankası sanal kartımda hiç para olmamasına rağmen uygulama veya oyun satın alabiliyorum demin yanlışlıkla 7 liraya moliplayer pro'yu aldım. kalan tl borcu falan da göstermiyor anlamadım hiçbirşey![]()
![]()

bende 1 asırdır ikisindede görünmüyor.güncellenen facebook beta da nedense kapak resmi live tile da görünmüyor sizde de böylemi?
teli aldım yaşım 100 oldu.hiç bu kadar yıpranmamıştım bu ahir hayatta.mezara gömecen beni ms
Bi süre sonra mail gelecek ödeme alamadık diye.kafanı yormagaranti bankası sanal kartımda hiç para olmamasına rağmen uygulama veya oyun satın alabiliyorum demin yanlışlıkla 7 liraya moliplayer pro'yu aldım. kalan tl borcu falan da göstermiyor anlamadım hiçbirşey![]()
![]()

bloke.2 gün sonra falan geliyo microsofttan mailgaranti bankası sanal kartımda hiç para olmamasına rağmen uygulama veya oyun satın alabiliyorum demin yanlışlıkla 7 liraya moliplayer pro'yu aldım. kalan tl borcu falan da göstermiyor anlamadım hiçbirşey![]()
![]()
tünelin radyoyu dene

Kesinlikle925 gri 16 gb 1000tl ucuz mu sizce![]()

Yapış925 gri 16 gb 1000tl ucuz mu sizce![]()
Ismimi silebilirsiniz, an itibariyle 925 satıp iPhone 5S aldım, hepinize iyi günler aranızda, lumia ile ilgili faydalı bilgiler aldım ve zaman geçirdim.