İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Artık bende sizlerleyim :ehe
ßeni de ekleyebilir misiniz ?

skynet

Üye
Uğur,hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu uyarıyı fark eden var mı?:ehe

sekajmer

sekajmer

Üye

3.kolon ile daha iyi bence 925 için ( hele ki benim olunca :D )
4.5" ekran küçük sayılmaz, 4.3" te öyle, 4" içinde uyarlanabilir yani extra kolon

sekajmer

sekajmer

Üye
hangi uygulamaya ait
özür dilerim yanlış anlattım sanırım . Resmi Photoshop ile ben yaptım da hani 5" gerekiyor ya extra kolona bende denedim 4.5 " ekranda hoşuma gitti paylaşmak istedimpardon gene yanlış oldu :) siz devam edin abiler

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve BLasTeaR
YkPkY

YkPkY

Üye
:blush:ama böyle imrendiriyorsun bizi

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
PureFood

PureFood

Üye
büyük bir sorun var bende abiler, dostlar. sizde var mı / fark ettiniz mi bilmiyorum. usb kablosu ile cihazı bağlıyorum. klasörlerden ilerliyorum CİHAZ/PICTURES/CAMERA ROLL bölümüne gidiyorum ve ne göreyim. sildiğim fotoğrafların bazıları burada duruyor ! ama belli bir ayar yok, bazıları duruyor, ama en az 10 tane falan. neden oluyor ? bu ikinci karşılaşmam.

yalnız şöyle de bir durum var. fotoğraf küçük resim önizlemesini açarak kontrol edeyim dedim, normal fotolar önizleme olarak gözüküyor, diğer gözükmeyenler ise aslında silinenler. ancak burada mevcut bu fotolar ? bu ne demej ? benim sildiğim fotoyu bu cihaz napıyor hafızasında niye tutuyor başımıza iş açarız bu olay yüzünden ileride.

sekajmer

sekajmer

Üye
büyük bir sorun var bende abiler, dostlar. sizde var mı / fark ettiniz mi bilmiyorum. usb kablosu ile cihazı bağlıyorum. klasörlerden ilerliyorum CİHAZ/PICTURES/CAMERA ROLL bölümüne gidiyorum ve ne göreyim. sildiğim fotoğrafların bazıları burada duruyor ! ama belli bir ayar yok, bazıları duruyor, ama en az 10 tane falan. neden oluyor ? bu ikinci karşılaşmam.

yalnız şöyle de bir durum var. fotoğraf küçük resim önizlemesini açarak kontrol edeyim dedim, normal fotolar önizleme olarak gözüküyor, diğer gözükmeyenler ise aslında silinenler. ancak burada mevcut bu fotolar ? bu ne demej ? benim sildiğim fotoyu bu cihaz napıyor hafızasında niye tutuyor başımıza iş açarız bu olay yüzünden ileride.

onu bilmiyorum da geçen gün bir sürü resim çekmiştim . Telefonda görünüyor ama pc ye taktım resimler yok, tele baktım telde de yok çok sinirlenmiştim ve geri gelmediler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
onu bilmiyorum da geçen gün bir sürü resim çekmiştim . Telefonda görünüyor ama pc ye taktım resimler yok, tele baktım telde de yok çok sinirlenmiştim ve geri gelmediler
o sorunu ben geçen telefonu takınca gelen bir program varya neyse adı işde ondaki müziklerin hepsini atıp pc ye oradan silip sonra tekrar geri alıp telden kontrol ettiğimde aynı müziklerden 2 şer tane var ve o gün sinirlendim bütün müzikleri sildim ve geleim sizin soruna sorun şu noramlde telefon o program sayesinde benim söylediğim resimlerin bazıları gizli konuma alınabiliyor bunu niye ve nasıl oldugunu çözebilmiş degilim bu yüzden pc taktıgınızda gözükmüyorda ve gizli dosyaları göster deseniz dahi göremiyeceginiz şeyler var buda onlardan biri belki bir ihtimal winrar görür diye bende herangibir winrarlı dosya açıp tele baglanmaya çalıştım ancak teli görmüyor öylede bu sorunu nasıl çözeriz bana göre çektiginiz çok önemli resimler varsa izin verin skydirive atsın onları çok büyük sorunlar çıkarsa alırsınız oradan

sekajmer

sekajmer

Üye
o sorunu ben geçen telefonu takınca gelen bir program varya neyse adı işde ondaki müziklerin hepsini atıp pc ye oradan silip sonra tekrar geri alıp telden kontrol ettiğimde aynı müziklerden 2 şer tane var ve o gün sinirlendim bütün müzikleri sildim ve geleim sizin soruna sorun şu noramlde telefon o program sayesinde benim söylediğim resimlerin bazıları gizli konuma alınabiliyor bunu niye ve nasıl oldugunu çözebilmiş degilim bu yüzden pc taktıgınızda gözükmüyorda ve gizli dosyaları göster deseniz dahi göremiyeceginiz şeyler var buda onlardan biri belki bir ihtimal winrar görür diye bende herangibir winrarlı dosya açıp tele baglanmaya çalıştım ancak teli görmüyor öylede bu sorunu nasıl çözeriz bana göre çektiginiz çok önemli resimler varsa izin verin skydirive atsın onları çok büyük sorunlar çıkarsa alırsınız oradan
sen çok yaşa e mi :D Skydrive ya.. her ihtimale karşı açmıştım şimdi skydrive'da .
müziklerin çözümünü bende bulamamıştım hepsini sildim tekrardan attım

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
lumia 720 kullanıcıları telefonunuz hiç hata verdimi (tuş kilidine basıldıgında hiç açılmama hatası)
Amber bir güncelleme yeni sürüm yani
Tabi serviste ona dikkat etmişlerdir ama ben sorun yaşayanları sorduğun için yazdım
yani şimdi telefonda hiç bir sıkıntı yok amberden sonra kaç ay veya sene artık neyse nekadar geçti
Of of... Sarı meleğim 3. kez tekrar serviste :( Nasıl ellere düştü hiç bilmiyorum nasıl davranıyorlar caba hiç düşünmek istemiyorum.:agla2: Şu sorunlarını çözseler de kullansam artık.:eller:
sorun ne kardeşim telefon ne hatası verdi

hookword

hookword

Üye
Lumia 720de kilit tuşundan sonra açılmama var doğrudur ancak tel kilitlendiğinde ses açma ve güç tuşlarına 5-10 saniye civarı basılı tutmayı denediniz mi

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
hayır denememiştim
Lumia 720de kilit tuşundan sonra açılmama var doğrudur ancak tel kilitlendiğinde ses açma ve güç tuşlarına 5-10 saniye civarı basılı tutmayı denediniz mi

öyle yapınca düzeliyormu

hookword

hookword

Üye
Ses kısma ve güç de olabilir tam hatırlamıyorum ancak en azından telefon açılıyor

• Beğen
hookword

hookword

Üye
Ambere güncellersen sorun kalmıyor

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim L920 nin şarj süresi 2 güne tırmandı :). Sanırım sebebi eskiye oranla daha az kullanmam olabilir. Peki az kullanıyor muyum? Vallahi farkında değilim. Ama öyle olduğunu sanıyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
:boxbenim elimden düşmüyor,3-4 saatte cort,hele dışarda nete girmeye korkuyorum.bataryalı kılıftan alabilirim diyorum ama gözüm 929da

Üst Alt