hangi uygulamaya aitbu uyarıyı fark eden var mı?
Youtubehangi uygulamaya ait

özür dilerim yanlış anlattım sanırım . Resmi Photoshop ile ben yaptım da hani 5" gerekiyor ya extra kolona bende denedim 4.5 " ekranda hoşuma gitti paylaşmak istedimpardon gene yanlış olduhangi uygulamaya ait
siz devam edin abileronu bilmiyorum da geçen gün bir sürü resim çekmiştim . Telefonda görünüyor ama pc ye taktım resimler yok, tele baktım telde de yok çok sinirlenmiştim ve geri gelmedilerbüyük bir sorun var bende abiler, dostlar. sizde var mı / fark ettiniz mi bilmiyorum. usb kablosu ile cihazı bağlıyorum. klasörlerden ilerliyorum CİHAZ/PICTURES/CAMERA ROLL bölümüne gidiyorum ve ne göreyim. sildiğim fotoğrafların bazıları burada duruyor ! ama belli bir ayar yok, bazıları duruyor, ama en az 10 tane falan. neden oluyor ? bu ikinci karşılaşmam.
yalnız şöyle de bir durum var. fotoğraf küçük resim önizlemesini açarak kontrol edeyim dedim, normal fotolar önizleme olarak gözüküyor, diğer gözükmeyenler ise aslında silinenler. ancak burada mevcut bu fotolar ? bu ne demej ? benim sildiğim fotoyu bu cihaz napıyor hafızasında niye tutuyor başımıza iş açarız bu olay yüzünden ileride.
o sorunu ben geçen telefonu takınca gelen bir program varya neyse adı işde ondaki müziklerin hepsini atıp pc ye oradan silip sonra tekrar geri alıp telden kontrol ettiğimde aynı müziklerden 2 şer tane var ve o gün sinirlendim bütün müzikleri sildim ve geleim sizin soruna sorun şu noramlde telefon o program sayesinde benim söylediğim resimlerin bazıları gizli konuma alınabiliyor bunu niye ve nasıl oldugunu çözebilmiş degilim bu yüzden pc taktıgınızda gözükmüyorda ve gizli dosyaları göster deseniz dahi göremiyeceginiz şeyler var buda onlardan biri belki bir ihtimal winrar görür diye bende herangibir winrarlı dosya açıp tele baglanmaya çalıştım ancak teli görmüyor öylede bu sorunu nasıl çözeriz bana göre çektiginiz çok önemli resimler varsa izin verin skydirive atsın onları çok büyük sorunlar çıkarsa alırsınız oradanonu bilmiyorum da geçen gün bir sürü resim çekmiştim . Telefonda görünüyor ama pc ye taktım resimler yok, tele baktım telde de yok çok sinirlenmiştim ve geri gelmediler
sen çok yaşa e mio sorunu ben geçen telefonu takınca gelen bir program varya neyse adı işde ondaki müziklerin hepsini atıp pc ye oradan silip sonra tekrar geri alıp telden kontrol ettiğimde aynı müziklerden 2 şer tane var ve o gün sinirlendim bütün müzikleri sildim ve geleim sizin soruna sorun şu noramlde telefon o program sayesinde benim söylediğim resimlerin bazıları gizli konuma alınabiliyor bunu niye ve nasıl oldugunu çözebilmiş degilim bu yüzden pc taktıgınızda gözükmüyorda ve gizli dosyaları göster deseniz dahi göremiyeceginiz şeyler var buda onlardan biri belki bir ihtimal winrar görür diye bende herangibir winrarlı dosya açıp tele baglanmaya çalıştım ancak teli görmüyor öylede bu sorunu nasıl çözeriz bana göre çektiginiz çok önemli resimler varsa izin verin skydirive atsın onları çok büyük sorunlar çıkarsa alırsınız oradan
Skydrive ya.. her ihtimale karşı açmıştım şimdi skydrive'da .yani şimdi telefonda hiç bir sıkıntı yok amberden sonra kaç ay veya sene artık neyse nekadar geçtiAmber bir güncelleme yeni sürüm yani
Tabi serviste ona dikkat etmişlerdir ama ben sorun yaşayanları sorduğun için yazdım
sorun ne kardeşim telefon ne hatası verdiOf of... Sarı meleğim 3. kez tekrar servisteNasıl ellere düştü hiç bilmiyorum nasıl davranıyorlar caba hiç düşünmek istemiyorum.
Şu sorunlarını çözseler de kullansam artık.
![]()
Lumia 720de kilit tuşundan sonra açılmama var doğrudur ancak tel kilitlendiğinde ses açma ve güç tuşlarına 5-10 saniye civarı basılı tutmayı denediniz mi