İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hookword

hookword

Üye
Amber bir güncelleme yeni sürüm yani
Tabi serviste ona dikkat etmişlerdir ama ben sorun yaşayanları sorduğun için yazdım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
refucus uygulaması geldi zaten magazada var şuan bilgisi olmayanlara duyrulur ben abd bölgede indirdim

YkPkY

YkPkY

Üye
elinle çektiğin resim üzerinde netleştirme yapıyor.
ama benim dikkat ettiğim tanıtımındaki gibi değil,kullanımı çok farklı bunun.artı çektiğim resim tamamen flu.beğenmedim yani uygulamayı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
2 tl demi ? neye yarıyor birde
ben demo indirdim galiba hatılamıyorumda şuan sadece 3 tane resim çekmeeye yarıyor çektiğiniz bir nesneyi sonradan zom yapmaya yapıyor ve 4-5 tane farklı şekilde zomlu çekiyor siz bunlardan birini seçip kayıt yapıyorsunuz makro çekimlere iş göre bilir belki

turbocore35

turbocore35

Üye
ben demo indirdim galiba hatılamıyorumda şuan sadece 3 tane resim çekmeeye yarıyor çektiğiniz bir nesneyi sonradan zom yapmaya yapıyor ve 4-5 tane farklı şekilde zomlu çekiyor siz bunlardan birini seçip kayıt yapıyorsunuz makro çekimlere iş göre bilir belki
gereksiz bir uygulama .:D.

YkPkY

YkPkY

Üye
bencede gereksiz geldi.
kırk yılda bir düğün dü bayramdı,beleş bulabilirsek tatildi çekiyoruz.onlar içinde süper net canlı resimlere yetiyor akşamı gündüzü Pro cam la.

size kazdağlarının resimlerini göstersem yuh dersiniz.ağlattı yani.
yanımdakiler tellerini cebine koyup benimle Bluetooth transferine başladılar.

o yüzden sırdaki telefonum 9 numara büyük olacak:yavrum:
Allah nasip ederse tabii

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Of of... Sarı meleğim 3. kez tekrar serviste :( Nasıl ellere düştü hiç bilmiyorum nasıl davranıyorlar caba hiç düşünmek istemiyorum.:agla2: Şu sorunlarını çözseler de kullansam artık.:eller:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bencede gereksiz geldi.
kırk yılda bir düğün dü bayramdı,beleş bulabilirsek tatildi çekiyoruz.onlar içinde süper net canlı resimlere yetiyor akşamı gündüzü Pro cam la.

size kazdağlarının resimlerini göstersem yuh dersiniz.ağlattı yani.
yanımdakiler tellerini cebine koyup benimle Bluetooth transferine başladılar.

o yüzden sırdaki telefonum 9 numara büyük olacak:yavrum:
Allah nasip ederse tabii
ya ben anlamadım telefon güzel resimler çekiyor ancak benim gözüm daha yukarlardamı anlamadım açıkçası pek mutlu etmiyor gibi geçenlerde açık alanda cumhuriyet kutlamalarında vidyo çektim full yakın çekim arkadaş bayıldı vidyoya ancak benim telfe çeken diğer kişilerinde hoşuna gidiyor ancak bana yetmiyor gibi daha tam alışamadım birde galiba ondan birde L1020 resimlerine bakıyorum açıksı belki beni o kurtarır gibi çünkü resim dıştan baktın süper yaklaştırınca pc de baya neredeyse fule yakın netlik bozuluyor ben onuda istemiyorum birde şöyle bir olay var kalavalık bir ortamda resim çekiyorsun tek kişi oynadımı resim gidiyor dolayısı ile teli kötülüyenler oluyor buda canımı sıkılıyor aslında bu gün biri lg 5mp daha iyi çeker diye bir laaf etti ancakk anlamıyorlar akşam üstü ev ortamında belirli bir yere kadar iyi çekersin tel sonuçta neyse

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olurda ey kara şahinim, düşersen servislik duruma,
Beklerim yine de seni hasretle ve büyük bir umutla,
Eğer ki gönderdiğim gibi göndermezlerse seni bana,
İşte o zaman yakarım o servisi inan baştan sona.:islik

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo, narnia16 ve 4MaGuS
ardacumhur

ardacumhur

Üye

:icelim:

turbocore35

turbocore35

Üye
gençler telefonunu çekirrdekle kullanan varmı şhsen şuan yazıyorumda ios a kaapak olarak .:D.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Süper olmuş tam benim şiirim olmuş :D :D

sekajmer

sekajmer

Üye
refocus Nokia'nın çıkardığı değil ki ben 2tl olanı daha önce denedim ve gayet başarılı ve çok eğlenceli, Nokia'nın çıkardığı henüz mağazada değil.

PureFood

PureFood

Üye
Nokia camera uygulaması son güncellemeden sonra saçmaladı. Dik şekilde foto çekilince resim yan yatıyor.

sekajmer

sekajmer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
ekran döndürme kapalı ise açık yap o zaman olmayacaktır.
teşekkürler oldu. ee ne saçma yöntem bu ya. ayrıca ekran döndürme KAPALI iken telefon yan modda fotoğraf çekmiyor ! (sanal ikonlar yatay moda geçmiyor) 5800da olan özellik bu ya nokia şunları es geçme ona göre uyarla uygulamanı be çok mu zor.şimdi diyeceksiniz kardeşim ekran döndürmeyi aç sen de foto çekerken. ama habire bununla mı uğraşıcaz çocuk gibi ?

sekajmer

sekajmer

Üye
teşekkürler oldu. ee ne saçma yöntem bu ya. ayrıca ekran döndürme KAPALI iken telefon yan modda fotoğraf çekmiyor ! (sanal ikonlar yatay moda geçmiyor) 5800da olan özellik bu ya nokia şunları es geçme ona göre uyarla uygulamanı be çok mu zor.şimdi diyeceksiniz kardeşim ekran döndürmeyi aç sen de foto çekerken. ama habire bununla mı uğraşıcaz çocuk gibi ?
yerleşik kamera'da bu sorun yok . Sonuna kadar arkandayım . fakat gdr3+nokia black ile düzeleceği kesin (benim fikrim). GDR3 beta olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt