sekajmer
Üye
Reklam varTv2 açıp seyredin hemen
ooow refocus uygulaması Tv2'de 
Reklam varTv2 açıp seyredin hemen
ooow refocus uygulaması Tv2'de 
lumiaların ve tabletlerin tanıtımda yapıldıReklam varooow refocus uygulaması Tv2'de
![]()
2 tl demi ? neye yarıyor birderefucus uygulaması geldi zaten magazada var şuan bilgisi olmayanlara duyrulur ben abd bölgede indirdim
ben demo indirdim galiba hatılamıyorumda şuan sadece 3 tane resim çekmeeye yarıyor çektiğiniz bir nesneyi sonradan zom yapmaya yapıyor ve 4-5 tane farklı şekilde zomlu çekiyor siz bunlardan birini seçip kayıt yapıyorsunuz makro çekimlere iş göre bilir belki2 tl demi ? neye yarıyor birde
gereksiz bir uygulama .ben demo indirdim galiba hatılamıyorumda şuan sadece 3 tane resim çekmeeye yarıyor çektiğiniz bir nesneyi sonradan zom yapmaya yapıyor ve 4-5 tane farklı şekilde zomlu çekiyor siz bunlardan birini seçip kayıt yapıyorsunuz makro çekimlere iş göre bilir belki
.
ya ben anlamadım telefon güzel resimler çekiyor ancak benim gözüm daha yukarlardamı anlamadım açıkçası pek mutlu etmiyor gibi geçenlerde açık alanda cumhuriyet kutlamalarında vidyo çektim full yakın çekim arkadaş bayıldı vidyoya ancak benim telfe çeken diğer kişilerinde hoşuna gidiyor ancak bana yetmiyor gibi daha tam alışamadım birde galiba ondan birde L1020 resimlerine bakıyorum açıksı belki beni o kurtarır gibi çünkü resim dıştan baktın süper yaklaştırınca pc de baya neredeyse fule yakın netlik bozuluyor ben onuda istemiyorum birde şöyle bir olay var kalavalık bir ortamda resim çekiyorsun tek kişi oynadımı resim gidiyor dolayısı ile teli kötülüyenler oluyor buda canımı sıkılıyor aslında bu gün biri lg 5mp daha iyi çeker diye bir laaf etti ancakk anlamıyorlar akşam üstü ev ortamında belirli bir yere kadar iyi çekersin tel sonuçta neysebencede gereksiz geldi.
kırk yılda bir düğün dü bayramdı,beleş bulabilirsek tatildi çekiyoruz.onlar içinde süper net canlı resimlere yetiyor akşamı gündüzü Pro cam la.
size kazdağlarının resimlerini göstersem yuh dersiniz.ağlattı yani.
yanımdakiler tellerini cebine koyup benimle Bluetooth transferine başladılar.
o yüzden sırdaki telefonum 9 numara büyük olacak
Allah nasip ederse tabii
Olurda ey kara şahinim, düşersen servislik duruma,
Beklerim yine de seni hasretle ve büyük bir umutla,
Eğer ki gönderdiğim gibi göndermezlerse seni bana,
İşte o zaman yakarım o servisi inan baştan sona.![]()

Süper olmuş tam benim şiirim olmuşOlurda ey kara şahinim, düşersen servislik duruma,
Beklerim yine de seni hasretle ve büyük bir umutla,
Eğer ki gönderdiğim gibi göndermezlerse seni bana,
İşte o zaman yakarım o servisi inan baştan sona.![]()

ekran döndürme kapalı ise açık yap o zaman olmayacaktır.Nokia camera uygulaması son güncellemeden sonra saçmaladı. Dik şekilde foto çekilince resim yan yatıyor.
teşekkürler oldu. ee ne saçma yöntem bu ya. ayrıca ekran döndürme KAPALI iken telefon yan modda fotoğraf çekmiyor ! (sanal ikonlar yatay moda geçmiyor) 5800da olan özellik bu ya nokia şunları es geçme ona göre uyarla uygulamanı be çok mu zor.şimdi diyeceksiniz kardeşim ekran döndürmeyi aç sen de foto çekerken. ama habire bununla mı uğraşıcaz çocuk gibi ?ekran döndürme kapalı ise açık yap o zaman olmayacaktır.
yerleşik kamera'da bu sorun yok . Sonuna kadar arkandayım . fakat gdr3+nokia black ile düzeleceği kesin (benim fikrim). GDR3 beta olduğu için böyle olduğunu düşünüyorumteşekkürler oldu. ee ne saçma yöntem bu ya. ayrıca ekran döndürme KAPALI iken telefon yan modda fotoğraf çekmiyor ! (sanal ikonlar yatay moda geçmiyor) 5800da olan özellik bu ya nokia şunları es geçme ona göre uyarla uygulamanı be çok mu zor.şimdi diyeceksiniz kardeşim ekran döndürmeyi aç sen de foto çekerken. ama habire bununla mı uğraşıcaz çocuk gibi ?