İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lumia updater daha iyi bence, ayrıca bu l.pusher eski yayıncının uygulaması değil. :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
az önce garip bişey oldu. kasanın arka usb girişine kablo takacaktım. masanın arkası olduğu için telefonun flashını açtım aydınlk olsun diye. telefonu da kasanın arkasındaki kablo dağınıklığının üzerine koydum. kasanın enerji kablosu da telefonun altındaydı tabi. 15-20 saniye sürmeden işimi halledip telefonu elime aldım ve çat diye elektrik çarptı. hani arabadan inerken olurya öyle yani. tamda arka kameranın ordan etkiledi elektik elimi. noluyor filan derken telefonu usb ile bilgisaya bağladım. kilit ekran tuşuna basayım dedim elimi deydirince bi çat daha. yine elektrik çarptı hafif. ne oluyor acaba? telefonu elime almaya korkuyorum şimdi. neden böyle olmuş olabilir?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence sende elektrik yüklenmesi olmuş. Elini toprağa filan dokundur.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Böyle durumlarda toprağa yada boyasız duvara dokunun çarpılmazsınız.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
tamam. bir yerde bu konuyla ilgili kalorifer borusuna dokunmanında iş göreceği yazılıydı. sizinde aklınızda bulunsun.

uluhankk

uluhankk

Üye
arKadaslarr bende lumia 520var sorunum muziklerimi BLUETOOTH yoluyla paylasamiyorum videoda var BLUETOOTH muzikte yok muzik alabiliyorum bluettothdan fakat muzik paylasamiyorum nasil halledicem bu sorunu simdiden tesd

kartal-78

Üye
amber güncelleme si ile bilgi var mı yoksa nsu ile güncelleme yi tavsiye eder misiniz l920 kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar

PureFood

PureFood

Üye
arKadaslarr bende lumia 520var sorunum muziklerimi BLUETOOTH yoluyla paylasamiyorum videoda var BLUETOOTH muzikte yok muzik alabiliyorum bluettothdan fakat muzik paylasamiyorum nasil halledicem bu sorunu simdiden tesd

önce ayarlardan aktif hale getirmelisin.

Vandera

Üye
Merhaba arkadaşlar.Lumia 820 kullanıyorum,amber güncellemesini ota üzerinden aldım fakat diğer özelliklerin hepsi olmasına rağmen data sense gelmedi telefona.bu durum normal mi yoksa sadece bende olan bir durummu??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar.Lumia 820 kullanıyorum,amber güncellemesini ota üzerinden aldım fakat diğer özelliklerin hepsi olmasına rağmen data sense gelmedi telefona.bu durum normal mi yoksa sadece bende olan bir durummu??

aslinda durum normal degil ama senin yaşadigini ota güncelleme yapan bütün arkadaşlar yaşiyor. Yeni bir guncellemeyle sorunun ortadan kalkmasini bekliyoruz. Ya da NSU uzerinden guncelleyerek kendiniz de bu sorunu cozebilirsiniz.

PureFood

PureFood

Üye

aslinda durum normal degil ama senin yaşadigini ota güncelleme yapan bütün arkadaşlar yaşiyor. Yeni bir guncellemeyle sorunun ortadan kalkmasini bekliyoruz. Ya da NSU uzerinden guncelleyerek kendiniz de bu sorunu cozebilirsiniz.

abi 920yi ne yaptın flaşladın mı yoksa ota mı bekliyorsun :D

Vandera

Üye
Anladım.peki nsu üzerinden tekrar güncelleme yaptığım zaman,şuan telefondaki yüklü olan amber güncellemesi gidip tekrar baştanmı yükleme yapıyor.?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Anladım.peki nsu üzerinden tekrar güncelleme yaptığım zaman,şuan telefondaki yüklü olan amber güncellemesi gidip tekrar baştanmı yükleme yapıyor.?

evet sıfırdan tüm yazılımı yeniden yüklüyor

Vandera

Üye
Peki yardımınız için teşekkür ederim.

Üst Alt