İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
nispet mi yapıyon abi :hmmm :hih:

musti15fb

Üye
Ücretli uygulamalar ücretsiz olduğunda haber veren en iyi uygulama hangisi?

İETT otobüs saatlerine bakabileceğim bir uygulama var mı?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Facebook beta kullanan arkadaşlar. En son güncelleme den sonra biliyorsunuz başlangıç ekranındaki Facebook simgesi üzerindeki sayılar silinmiyordu. Silmek için şunu yapın. Facebook ayarlara girip Notifications u kapatıp açın. Başlangıç ekranındaki sayı kayboluyor :)

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
lumia 920 mime güncelleme geldi sizin de geldimi yoksa ben mi yanlış gördüm windows un ?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
amber ne deemek :/

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Bişi danışıcam dogru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama :/ Biraz önce windowsun güncellemesi geldi sanırım sizede geldimi ( l920)

ÖEY

ÖEY

Üye
Ali Kemal abi seni şiddetle kınıyorum :hih: :hih: O fotoğraf savaşta bile konmaz yahu :ağlarım:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Facebook beta kullanan arkadaşlar. En son güncelleme den sonra biliyorsunuz başlangıç ekranındaki Facebook simgesi üzerindeki sayılar silinmiyordu. Silmek için şunu yapın. Facebook ayarlara girip Notifications u kapatıp açın. Başlangıç ekranındaki sayı kayboluyor :)

bende şöyle bir sorun oldu. Facebook Beta için güncelleme gelmişti. güncelleme esnasında wifi mi gitti yoksa markette mi sorun oldu tam olarak anlayamadım ama güncelleme sürekli yarıda kaldı. sonra güncellemekten vazgeçtim öyle geri dedim bıraktım. ancak nasıl olduysa sonra baktığımda facebook beta kaldırılmış. ana ekranda kısayolu duruyor, uygulama listesinde de ikonu sönük şekilde görünüyor. üzerine tıklayınca Mağaza/İndirilenler bölümü açılıyor ve "Devam eden indirme işlemi yok" yazıyor. napıcam bunu yeniden yüklemek istiyorum.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Günaydın arkadaşlar....Bluetooth kulaklık önerilerinizi bekliyorum....hangisini tavsiye edersiniz kablolumu yoksa sade ve kulağa taklanlarımı..kyllandığınız ve önerebileceğiniz bir model varmı fiyat 100 tl ye kadar sıkıntı değil ???????

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Samsung app folder uygulamasını indirirken Hata kodu:8000ffff bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım ?

csH

csH

Üye
Günaydın arkadaşlar....Bluetooth kulaklık önerilerinizi bekliyorum....hangisini tavsiye edersiniz kablolumu yoksa sade ve kulağa taklanlarımı..kyllandığınız ve önerebileceğiniz bir model varmı fiyat 100 tl ye kadar sıkıntı değil ???????
ben kablolu kulanıyorum bh-214 memnunum fiyatı 50 civarı

serinaga

serinaga

Üye

efege

Üye
925 ile 920 arasında teknik ozellik olarak ne fark var?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
925 ile 920 arasında teknik ozellik olarak ne fark var?

CPU,GPU,RAM aynı. Lumia925'de dahili kablosuz şarj desteği yok. Lumia925'in kamerası 6lensli lumia920 5 lensli. Lumia925 LED ekrana sahip lumia920 LCD

Üst Alt