bulutsuzgece
Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırladım. Çarklar dönüyor. Hala dönüyor yaniNe zaman biter ya bu yaklaşık 50 dk geçti ama hala aynı
Oyun ve uygulamaların çokluğuna göre süre oldukça uzayabiliyor.
Arkadaşlar telefonu sıfırladım. Çarklar dönüyor. Hala dönüyor yaniNe zaman biter ya bu yaklaşık 50 dk geçti ama hala aynı
Oyun ve uygulamaların çokluğuna göre süre oldukça uzayabiliyor.
Sağ ol bir araştırayım o dedikleriniÖzgür arkadaşım! Daha önce bende düşünmüştüm o tüm gövdeyi saran kılıfı ama arkadaşlar telefonun oval yapısı gereği tam oturmadığını söylemişlerdi..benim tavsiyem ekran için TTEC marka ekran jelatini ve CC-1043 arka kapak al çok rahat edersin..ben o şekilde kullanıyorum.

Ya arkadaş yaklaşık 8 saattir açılmadı telefon şimdi şarja taktım tekrar çarklar dönmeye devam ediyor. Sanırım servis yolu göründü
Bir soru sormak istiyorum 820 kullanıcısıyım. Veri bağlantısını hep açıkta tutsam arka planda uygulama çalıştırmasam gün içerisinde ara sıra facebook uygulamasına baksam bildirim varmı diye bide twetter a çok şarjım ve paketimden mb gidermi acaba? Yani kullanmadığım zamanlarda da kotamı yermi veri bağlantısı açıkta kalsa? Bilen biri varsa detaylı bi açıklama yaparsa sevinirim. Teşekkürler.
yok ama sağa kaydırınca gidiyor zaten oMsj geldiği zaman yukarıda çıkmasını engelleyen Bi seçenek varmı bu güncellemeden sonra
yok ama sağa kaydırınca gidiyor zaten o
bildirim merkezi çıkınca çıkar onla ilgili ayarlar diye düşünüyorum 2014 başıevet gidiyor ama ben hic çıkmamasını istiyorum