İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ahmett1071

Üye
arkadaşlar 2 gün önce lumia 720 aldım herşey çok güzel ancak müzik dinlerken veya video izlerken telefonun yan tarafında bulunan ses açma-kapama tuşlarına basınca sadece zil sesi ayarları değişiyor video veya müzik seslerini azaltıp yükseltemiyorum hepsi aynı standartta çalıyor acaba yapmam gereken bir ayar veya yüklemem gereken bir programmı var LÜTFEN YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ? ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar 2 gün önce lumia 720 aldım herşey çok güzel ancak müzik dinlerken veya video izlerken telefonun yan tarafında bulunan ses açma-kapama tuşlarına basınca sadece zil sesi ayarları değişiyor video veya müzik seslerini azaltıp yükseltemiyorum hepsi aynı standartta çalıyor acaba yapmam gereken bir ayar veya yüklemem gereken bir programmı var LÜTFEN YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ? ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!

WP'de şu an bağımsız ses ayarı maalesef yok.
Ancak giderilmesi gereken eksiklikler içerisinde ilk sıralarda yer alıyor.
En geç Ocak-Şubat dönemindeki güncellemede gelecek.
Şu an için böyle idare etmek zorundasınız.

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phone8-eksik-ve-istekler-anketi-777690.html

ahmett1071

Üye
hadi yaaaa!! bu hiç iyi olmadı neyse cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar iki sorum olacak şu boardexpress uygulamasını bulamadım lazımda link verir misin birde internet Explorer ile girince maxicep mobil sürümde açılmıyor ayarlarda mobil sürüm seçili olmasına rağmen ve sitenin en altında mobil sürüm diye br yazı yok uc browserdada durum böyle sitede bir problem mi var mobil sürümde açamadığım için klavye kaçıyor cevap yazarken yardım eder misiniz ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar iki sorum olacak şu boardexpress uygulamasını bulamadım lazımda link verir misin birde internet Explorer ile girince maxicep mobil sürümde açılmıyor ayarlarda mobil sürüm seçili olmasına rağmen ve sitenin en altında mobil sürüm diye br yazı yok uc browserdada durum böyle sitede bir problem mi var mobil sürümde açamadığım için klavye kaçıyor cevap yazarken yardım eder misiniz ?

http://www.maxicep.com/windows-phon...s-for-tapatalkdan-maxicepe-ulasim-786460.html

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Site mobil sürüm için; forum seçtikten sonra en alta git orada maxicep yazan bir kutu göreceksin ona tıkla ve mobil sürümlerden birini seç.

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus

stkzky

Üye
şu xbox ta adım player 41241.. oyun oynarkende o gözüküyor uno falan oynuyorum çok zevklii :naughty: orda kullanıcı adımın gözükmesini istiyorum nasıl oalcak o

ikincisi telefonu ilk aldığımda mail adresi istedi bende girdim ve eski mail adresimi girmiştim bütün kişileri kaydetti ve şuan telefonda kişiler listeswinde hem mail adresindekiler hemde hattımda ki kişiler bulunuyor oysa ki ben mail adresi falan istemiyorum maillerimi de kontrol etmiyorum zaten nasıl düzeltebilirim bunu:bilmm:bilmm

ademoz05

ademoz05

Üye
lumia 720 mavi ile aranıza katılıyorum. 849 lira. 50 lira da worldpuan veriyor. Uygun oluyor gibi. Siparişi az önce geçtik.

• Beğen
Tepkiler: Lobin12
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ademoz05
serinaga

serinaga

Üye
şu xbox ta adım player 41241.. oyun oynarkende o gözüküyor uno falan oynuyorum çok zevklii :naughty: orda kullanıcı adımın gözükmesini istiyorum nasıl oalcak o

ikincisi telefonu ilk aldığımda mail adresi istedi bende girdim ve eski mail adresimi girmiştim bütün kişileri kaydetti ve şuan telefonda kişiler listeswinde hem mail adresindekiler hemde hattımda ki kişiler bulunuyor oysa ki ben mail adresi falan istemiyorum maillerimi de kontrol etmiyorum zaten nasıl düzeltebilirim bunu:bilmm:bilmm

İkinci sorunuza cavaben, Maalesef telefonu fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekiyor ...

• Beğen
Tepkiler: stkzky
efeler12

efeler12

Üye
Nokia software updater üzerinden çıkmış deniyor

SLH.55

SLH.55

Üye
Nokia Lumia 620-sarı

necdetbulut

necdetbulut

Üye
abi benim telide eklersen sevinirim lumia 620 beyaz

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar sırf bunun için bir konu açmak istemedim. Malum benim cihaz servisten geldi ama sağ olsun servise içine etmiş ekran koruyucu filmin. Bana yenisi lazım ama şimdi bit pazarına gidip 10 tlye adi bir şey taktırmak istemiyorum. Acaba Lumia 920 için ekran koruyucu film önerileriniz nelerdir? Mesela bu IPG diye bir şey var. Tüm gövdeyi sarıyormuş. O nasıldır?

ademoz05

ademoz05

Üye
lumia 720den yazıyorum selam olsun

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar sırf bunun için bir konu açmak istemedim. Malum benim cihaz servisten geldi ama sağ olsun servise içine etmiş ekran koruyucu filmin. Bana yenisi lazım ama şimdi bit pazarına gidip 10 tlye adi bir şey taktırmak istemiyorum. Acaba Lumia 920 için ekran koruyucu film önerileriniz nelerdir? Mesela bu IPG diye bir şey var. Tüm gövdeyi sarıyormuş. O nasıldır?

Özgür arkadaşım! Daha önce bende düşünmüştüm o tüm gövdeyi saran kılıfı ama arkadaşlar telefonun oval yapısı gereği tam oturmadığını söylemişlerdi..benim tavsiyem ekran için TTEC marka ekran jelatini ve CC-1043 arka kapak al çok rahat edersin..ben o şekilde kullanıyorum.

pirenuri

pirenuri

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırladım. Çarklar dönüyor. Hala dönüyor yani :D Ne zaman biter ya bu yaklaşık 50 dk geçti ama hala aynı

Üst Alt