OttomaN TigeR
Üye
Aynen bende bazen telefonu arabada unutuyorum arabadan iner inmez sol cebimdeki boşluğu farkedip hemn geri dönüş yapıyorum![]()
Bende de aynı durum mevcut İsmet

Aynen bende bazen telefonu arabada unutuyorum arabadan iner inmez sol cebimdeki boşluğu farkedip hemn geri dönüş yapıyorum![]()

Valla ben telefonu 3-4 kere unuttum, hiç aklıma bile gelmemişti yaniBence o kadar da abartılacak bir büyüklüğü yok be
![]()

Doğru dedin şimdiAma kargoda kendisi pazartesi salı kavuşcaz birbirimize
![]()

Bende de aynı durum mevcut İsmet![]()

15-20dk oyun oynadıktan sonra soğusun diye 1-2 dk.lığına telefonu buzdolabına koymak.. İşte bu Lumia!!![]()
Atv de yeni film çıktı tesadüfen izledim Adamlar da Lumia 820 var adam seyircinin gözüne gözüne sokuyor/ YuksekGiris
Windows xpden telefona müzik atamıyorum nasıl yapabilirim?
Güncelleme kontrol edemedim ama genel bir sorun mu var acaba![]()

)
...
) ona verdi ama o da ben bi daha pahalı telefon kullanmam ayrıca bu da çok büyük dedi.Sonra annemde kabul etmedi ayıp olmasın hediye geri çevrilmez diye ben aldım
(sonra dayım artık kuzneime alır bi hediye)
daha ilk günden hissettirdi (gerçi biraz fazla abandım telefona GTA'dan tuttum Pou'dan çıktım
)

Güzel telefon ama içinde android olması en büyük eksisi bence
Blackberry'nin kendi cihazları arasında güvenli çetleşmeyi sağladığı BB denen bir messenger uygulaması vardı. Şifrelenmiş bir şekilde yazıştığınız için kimse sizi izleyemezdi. İşte bu sistemi android ve ios için çıkartacaklar. Yani whatsapp gibi aynen. WP8 sistemine geleceğini pek sanmıyorum ama Hemlis mi öyle bir şey vardı. O da öyle bir uygulama ve şu anda ios ve android için geliştiriliyor. Büyük ihtimalle wp8 için de çıkacak. Tabi bu önümüzdeki sene ancak olur.