İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben telefonu 3-4 kere unuttum, hiç aklıma bile gelmemişti yani :D Bence o kadar da abartılacak bir büyüklüğü yok be :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Valla ben telefonu 3-4 kere unuttum, hiç aklıma bile gelmemişti yani :D Bence o kadar da abartılacak bir büyüklüğü yok be :D

Tabi uzun sure ayrı kalınca unutkanlık yapıyor. Sana hak veriyorum:kıskıs:

ÖEY

ÖEY

Üye
Doğru dedin şimdi:hih: Ama kargoda kendisi pazartesi salı kavuşcaz birbirimize :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
6 inçlik alüminyum phablet hazırlıkları son hız devam ediyor :eller:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
15-20dk oyun oynadıktan sonra soğusun diye 1-2 dk.lığına telefonu buzdolabına koymak.. İşte bu Lumia!! :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Atv de yeni film çıktı tesadüfen izledim Adamlar da Lumia 820 var adam seyircinin gözüne gözüne sokuyor :D / YuksekGiris

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Atv de yeni film çıktı tesadüfen izledim Adamlar da Lumia 820 var adam seyircinin gözüne gözüne sokuyor :D / YuksekGiris

Nokia bu reklam işlerini iyice attırdı. Antalya'daki bütün duraklara 520'nin reklamını koymuşlar.

ilysblc

Üye
Windows xpden telefona müzik atamıyorum nasıl yapabilirim?

flutewoddy

flutewoddy

Üye

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Güncelleme kontrol edemedim ama genel bir sorun mu var acaba :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Hadi be abiler hadi ya ayın kaçı oldu işimiz gücümüz var bekletiyorsunuz kaç kişiyi burada

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Biraz daha sabır mutluluk çığlıkları atılacak forumda :D

IVI-Elia

Üye
ben Lumia 920'mi severek aldım ve severek kullanıyorum bazı sorunlar yaşadık değiştirdik.şimdi de bi 3-5 toz var kamerada, Allah'tan sensörde yok.uzun araştırmalar sonucu bu tozun profesyonel makinelede bile olabilceğine ve az olduğu süree zararı olmadığını anladım. ( gökyüzü gibi açık renkli yerlerin fotoğrafını çekin eğer iz veya kararma yuvarlak izler yoksa sıkıntı yok :oke:)

neyse sonuç olarak Lumia 920mle acısıyla tatlısıyla geçiriyorum özellikle yazın hayatımın çoğunu benden çalıyor :D
seviyorum telefonumu dayımın yurtdışından kuzenime HTC ONE almış ama kuzenim de kendine almıştı zaten :D...
Bana PS4 çıkınca getirecekmiş benim Lumia aldığımı biliyordu.. neyse kendizi bize göre maddi durumu daha iyi birisi :D

kuzeniminde annesi filan öyle büyük telefon kullanmaya alışkın filan değil işte o da telefonu babama verdi (belki duymuşsunuzdur babamın iphone 5 uçmuştu babamda o günden beri N73 kullanıyodu :( ) ona verdi ama o da ben bi daha pahalı telefon kullanmam ayrıca bu da çok büyük dedi.Sonra annemde kabul etmedi ayıp olmasın hediye geri çevrilmez diye ben aldım :D (sonra dayım artık kuzneime alır bi hediye)

neyse bu hikayemi de anlattım sonuç olarak HTC one'ım var gayet güzel cihaz.

aayrıntılı karşılaştırma yayınlayacaktım ama geç olur biraz

kısaca özetlersen kamera,mikrofon (konuşma kalitesi),hız filan olarak 920 çok ileride

HTC ONE ise ses, incelik hafiflikde önde ve sanki ön kamerası daha iyi gibi..ve uygulamalr aslında Lumia 920 hala birinci telefonum hala daha çok seviyorum onu çünkü hızlı, yani HTC ONE'a ya da başka bi androide birkaç büyük oyun uygulama yükle sistem şişiyor :( daha ilk günden hissettirdi (gerçi biraz fazla abandım telefona GTA'dan tuttum Pou'dan çıktım :D )

daha ben bu telefonu okul bitene yani 2 yıl daha kullanmayı planlarken bi anda iki telefonum oldu :D

yani artık uygulama çıkmış çıkmamış pek umrumda olmuyo ama hala 920 benim birincil aşkım :D

- - - Eklendi - - -

ek olarak bu dinlenme ve mesaj takibi vs çeşitli olaylarla ilgili Blackberry adım atmış aralarında wp platformununda bulunduğu platformlar için sağlayacağı yeni bir şifreleme yöntemi üzerinde çalışıyormuş ya da bunun gibi bi şey :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun HTC One için:alkis Güzel telefon ama içinde android olması en büyük eksisi bence:P: Blackberry'nin kendi cihazları arasında güvenli çetleşmeyi sağladığı BB denen bir messenger uygulaması vardı. Şifrelenmiş bir şekilde yazıştığınız için kimse sizi izleyemezdi. İşte bu sistemi android ve ios için çıkartacaklar. Yani whatsapp gibi aynen. WP8 sistemine geleceğini pek sanmıyorum ama Hemlis mi öyle bir şey vardı. O da öyle bir uygulama ve şu anda ios ve android için geliştiriliyor. Büyük ihtimalle wp8 için de çıkacak. Tabi bu önümüzdeki sene ancak olur.

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia

Üst Alt