İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
Hayır onu buldum sorun orda işte. Kulaklığı taksamda takmasam da sese girince sadece geliştirmeler yazıyor ve bomboş. Ne ekolayzır var ne de geliştirmelerin altında bir ayar falan var.

Dtn

Üye
Allah Allah :hmmm Gerçi aynı menüye atıyor ama, bir de müzikçaları açınca sağ alttaki üç noktadaki ses ayarlarından denesen? Kulaklık takılı değilken de görünüyor o ekolayzır bölmesi normalde, sadece kullanılamıyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Windows phone central'da bu sorun için Lumia520'lerde dolby ses desteği yok denilmişti.

kursat99

kursat99

Üye
Müzikteki ayarlarda ise sadece öneriler butonu var.

Dolby olmamasından olabilir. Ama tamamda hiçbir ses ayarı yok. Diğer 520 cilerde de mi böyle?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
okuduğum bir habere göre Nokia, Treasure Tag (Hazine etiketi) adlı bir teknoloji üzerinde çalışıyormuş. Bluetooth 4.0 ve NFC teknolojisini baz alan bu etiket(!) yapıştırıldığı nesnenin (telefon, laptop, çanta ve aklınıza artık ne gelirse) yerini Lumia telefonlarına yüklenecek bir uygulama ile takibini sağlıyormuş. Tabi bunun tanıtımı için Lumialara gelecek olan Bluetooth 4.0 güncellemesi bekleniyormuş.
Artık aileler etiketi çocuklarının kıyafetlerine yapıştırırlar, çocuğum nerede derdi kalmaz :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

sympatico

Üye
Benim bu gune kadar gunes altında okunabilirlik ayarı hep açıktı , gunes goren bi yere gittimi ekran hep gri gri olurdu , bugun o ayarı kapalı yaptım gunese cıktım simdi daha guzel , hic gri filan olmuyo , o ayar açıkkenkinden daha iyi şimdi , bi terslik yok mu ?

Dtn

Üye
Ben de sevmiyorum o ayar açıkken ekranın renklerini :angry: okunmasa daha iyi

sympatico

Üye
Arkadaşlar başımız sağ olsun Windows Phone uygulama mağazası ölmüş

20-25 gündür 6sec uygulaması hariç hiç Bi uygulama yuklemememişim , az önce gene dolaştım mağazada belki bu durum son bulur diye değişen bişey yok , gene listelerde flaş uygulamaları ve kısa yol uygulamaları var

asphalt 8 , ilk olarak gene ios ve android için yayınlacakmış , bu döngü ne zaman bozulur , yeni Bi uygulama ne zaman bize de diğer platformlarla aynı anda çıkmaya başlar ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Arkadaşlar başımız sağ olsun Windows Phone uygulama mağazası ölmüş

20-25 gündür 6sec uygulaması hariç hiç Bi uygulama yuklemememişim , az önce gene dolaştım mağazada belki bu durum son bulur diye değişen bişey yok , gene listelerde flaş uygulamaları ve kısa yol uygulamaları var ,

öyle deme geliyor aslında ama o uygulamalar yine orada öyle sus kalıyor :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
evet arkadaşlar, Microsoft'un skydrive hizmetinin ismi değişecek ilerde. Çünkü İngiltere'nin sky televizyonu sky ile başlayan isimlerin isim haklarının kendisinde olduğunu iddia ettiği bir dava açmış ve bu dava sky televizyonunun lehine sonuçlanmış. microsoft'a da bu hizmetin adının değiştirilmesi gerektiği iletilmiş. sizce yeni isim ne olur? MicDrive?? :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence remotedrive olabilir

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Drivesoft (h)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Outlook -> OutDrive :naughty:

serinaga

serinaga

Üye
Madem isim hakları devreye girdi bundan gayrı Micro ile başlayan her şey Microsoft'undur ...
Sonuç ise açık MicroDrive olur tabiyki ...

- - - Eklendi - - -

Evet evet MicroDrive ...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
artık ne olacağını zaman gösterecek :oke:

efeler12

efeler12

Üye
Jamiryo olucak

suyunsesi

suyunsesi

Üye
hava cıva nın İngilizcesi ne ise o olur. Hemde bir çeşit bulut teknolojisi deği mi, uygun işte. :P

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
xbox ile benzer bişey olabilir. xcloud filan. yada drivehere da olabilir.

Üst Alt