İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
abi iki farklı telefona taktım. 5320 xm ve x2-02. takır takır mesajlaşıyorum. doğal olarak sıfırla dedim. çarem kalmadı. çarklar dönüyor. dönecek. ama bu sefer tecrubeliyim. care suiteyi indiriyorum tekrar. niye kaldırdıysam. direk oradan flaşlama yaparım. şarj da 35 civarındaydı belki kendi kendine kapanır. soğudum telefondan resmen. yedekleme de yaptım uygulamaları.

uygulamalarınızı önce yedekleyip sonra silerseniz 3-6 dk arasında sıfırlama işlemi bitiyor ve sağlıklı oluyor.Yedekledikten sonra silebildiğiniz kadar uygulamayı silin :oke:

PureFood

PureFood

Üye
uygulamalarınızı önce yedekleyip sonra silerseniz 3-6 dk arasında sıfırlama işlemi bitiyor ve sağlıklı oluyor.Yedekledikten sonra silebildiğiniz kadar uygulamayı silin :oke:

yedekledim ama silmedim. oyun+uygulama dahil kapasite kontrolünde gözüken rakam 1.4 GB'tı. çok düşük bir rakam yani. aklımda bulunsun ama teşekekkürler.

IVI-Elia

Üye

yedekledim ama silmedim. oyun+uygulama dahil kapasite kontrolünde gözüken rakam 1.4 GB'tı. çok düşük bir rakam yani. aklımda bulunsun ama teşekekkürler.

ne kadar surdu peki ben ilk başta hafızayla alakalı sanıyordum ama aistediğin kadar resim müzik at etki etmiyor ama bazı uygulamalar çakıştığı için çarklarda takılı kalıyor

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
cihazda 120 kadar uygulama vardı sıfırladım dun akşam çok kısa surdu.

PureFood

PureFood

Üye
ooh sıfırlama uzun surdu saatler. çarklar dönerken soft reset yaptım bu sefer kapandı. açılmadı, aha dedim denk geldi herhalde şarj bitti diye düşündüm, şarja taktım şarj işareti çıktı, kurtulduk diye düşünürken 20 dakika bekledim telefon açılmadı, normalde 10 dakikada açılırdı kapandığında, bir soft reset daha yaptım ne olsa beğenirsiniz :D tekrar çarklar geldi, bende söktüm şarjdan bitsin bari artık tamamen dedim. 10 dakikaya açılmış bu sefer. ne manyak telefon demi :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Son anda yırtmışsın valla geçmiş olsun :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Anlamadım da çarkların dönmesi 5dk bile sürmedi

blackcemre

Üye
Bazen ekran kilidini açtığımda böyle anlamsız yazılar yazıyor.Ne yapmalıyım 1 haftalık telefon hiçbir şey yüklememişim telefona.

deha48

deha48

Üye
Merhab ben Resimleri mail ile gerçek boyutta gönderemiyorum 200 kb boyutunda gidiyor bunun çözümü varmı?

IVI-Elia

Üye
konuyla biraz alakasız belki silinir ama goren olursa konu dışı bölümüne açtığım konuyu ziyatret edebilir mi? Sorum şu: biz Nokia, Microsoft filan ürünlerini alıyoruz ama bu şirketlerin para olayları nasıl oluyor bir iki kelime ile bilenler lütfen :D yardım etmek isteyen 2dk buraya :)

PureFood

PureFood

Üye
sanırım yakın zamanda lumia ve wp8 ailesinden ayrılıcam arkadaşlar.. :(

ve telefonda dün bir olay oldu üzücü..

düşürdüm, arka kapak vardı.

ekranın üstüne düştü, ekran temiz, ancak sol tarafta ekran ve beyaz kasanın birleştiği yer dışarıya doğru şişti.. normalde ekranın kenarına iğne sürtsek girmez o araya ama artık şişik olan yere iğne giriyor.. kapakla da azıcık gözüküyor.. çok dikkatli bakılırsa...

telefonu satma durumunda kalıcam sanırım.. ya eski 5800la ya da kardeşimin 3gs'ini kullanıcam.. zaten bu sene de dershaneye başlayacağım, nakit ihtiyacı var. almak isteyten arkadaşlar varsa buradan da irtibata geçebilir eğer okuyan varsa.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
sanırım yakın zamanda lumia ve wp8 ailesinden ayrılıcam arkadaşlar.. :(

ve telefonda dün bir olay oldu üzücü..

düşürdüm, arka kapak vardı.

ekranın üstüne düştü, ekran temiz, ancak sol tarafta ekran ve beyaz kasanın birleştiği yer dışarıya doğru şişti.. normalde ekranın kenarına iğne sürtsek girmez o araya ama artık şişik olan yere iğne giriyor.. kapakla da azıcık gözüküyor.. çok dikkatli bakılırsa...

telefonu satma durumunda kalıcam sanırım.. ya eski 5800la ya da kardeşimin 3gs'ini kullanıcam.. zaten bu sene de dershaneye başlayacağım, nakit ihtiyacı var. almak isteyten arkadaşlar varsa buradan da irtibata geçebilir eğer okuyan varsa.

Çok uzuldum.Garantiye veremez misin ?

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Dtn

Üye
Geçmiş olsun :( Gözümde canlandırdığım kadarıyla bir önerim var yanlış anladıysam kusura bakma, benim de bir kere düşmüştü ve ekranın yan kısmı ayrılmıştı kasadan, tüh gitti telefon diye düşünürken sertçe ittirdim ekranı geri girdi içeri, aynı şekildeyse belki düzelir seninki de? Değilse de çok geçmiş olsun, umarım satarsın

• Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
Geçmiş olsun İsmet, umarım her şey yoluna girer kısa zamanda:oke:

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Çok uzuldum.Garantiye veremez misin ?

Abicim garantiye versem sorunsuz telefon iyice bozulacak diye korkuyorum.. ayrıca garanti ne kadar para alıcak kimbilir..

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun :( Gözümde canlandırdığım kadarıyla bir önerim var yanlış anladıysam kusura bakma, benim de bir kere düşmüştü ve ekranın yan kısmı ayrılmıştı kasadan, tüh gitti telefon diye düşünürken sertçe ittirdim ekranı geri girdi içeri, aynı şekildeyse belki düzelir seninki de? Değilse de çok geçmiş olsun, umarım satarsın

Abi ben beyaz polikarbon yan gövdeye çok dokundum bastırdım ama oynamıyor yerinden... :( Satma nedenim bu olay değil zaten, mecbur kaldım bazı nedenlerden..

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun İsmet, umarım her şey yoluna girer kısa zamanda:oke:

İnşallah abi..

- - - Eklendi - - -

Yorumlarınız için teşekkür ederim abiler, arkadaşlar.. Canım gibi baktığım 920'mden yakında ayrılıcam.. Hani derler ya görebileceğiniz en temiz telefon diye, bu da öyle işte.. ön kameranın altında çok azıcık toz var ilk zamanlardan beri, nasıl oldu bilmiyorum. ama iyi ki görüntülü görüşmeyi etkilemiyor..

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ben arada iyi ki 920 almamışım diyorum.Cok düşündüm.
Bana almışken amiral al dediler iyi ki de almamışım.
920 sonrun çıkartmaya hazır her an sorun çıkarabilecek bir telefon.
Şuan L820 iyi gidiyor
Nazar değmesin :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve YkPkY
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ben arada iyi ki 920 almamışım diyorum.Cok düşündüm.
Bana almışken amiral al dediler iyi ki de almamışım.
920 sonrun çıkartmaya hazır her an sorun çıkarabilecek bir telefon.
Şuan L820 iyi gidiyor
Nazar değmesin :D
tahtaya vur leyn!! :nazar: :duvar2::bangin:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve BrahimOkumus

Üst Alt