İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Tamam.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu arada fırından taze taze çıkmış bir uygulama ;

- - - Eklendi - - -

Bu arada tanıtım yapabilir mi biri ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada fırından taze taze çıkmış bir uygulama ;

- - - Eklendi - - -

Bu arada tanıtım yapabilir mi biri ?

uygulama guzel arayuz uyumlu ve stabil hizli bir uygulama ama sıkı durun uygulama ucretsiz yukleniyor. Beş gunluk deneme suresinden sonra ucretli yukseltme istiyor.

dakamon

dakamon

Üye
Türkcell bu para koparmazsa olmaz

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

uygulama guzel arayuz uyumlu ve stabil hizli bir uygulama ama sıkı durun uygulama ucretsiz yukleniyor. Beş gunluk deneme suresinden sonra ucretli yukseltme istiyor.

Bizim uygulamalarımız var onları kullanırız:) İlk başta konum açık değildi bana Çankaya da ki bilgileri verdi :D

hookword

hookword

Üye
720 sarı

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Kodları ezberledin mi tamam :D
Bu arada hayırlı olsun :)

kartal-78

Üye
Arkadaşlar ll920 ye ne zaman güncelleme gelecek bilen var mı

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar ll920 ye ne zaman güncelleme gelecek bilen var mı

1-2 hafta içinde GDR2-amber güncellemesi gelecek.Ondan sonra da eylül ayı gibi GDR3 ve 2014 başlarında WP 8.1 güncellemesi gelecek

PureFood

PureFood

Üye
Dun akşamdan beri mesajlarım iletilmiyor. Gönderilemiyor bir turlu. Ne deneddiysem olmadı. Sorun cihaz kaynaklı mı yoksa operatörden mi anlamış değilim çünkü bu ikinci kez oluyor ve çok ama çok can sıkıcı.

ÖEY

ÖEY

Üye
Dun akşamdan beri mesajlarım iletilmiyor. Gönderilemiyor bir turlu. Ne deneddiysem olmadı. Sorun cihaz kaynaklı mı yoksa operatörden mi anlamış değilim çünkü bu ikinci kez oluyor ve çok ama çok can sıkıcı.
Telefona başka bir gsm operatörünün simkartını takıp denedin mi peki? Eğer öyle yaptıysan ve sorun çıkmadıysa sorun telefonda demektir.

PureFood

PureFood

Üye
Telefona başka bir gsm operatörünün simkartını takıp denedin mi peki? Eğer öyle yaptıysan ve sorun çıkmadıysa sorun telefonda demektir.

telefonu 7,5 aydır kullanıyorum ikinci defa oluyor. Hayır denemedim.

ÖEY

ÖEY

Üye
O zaman bence başka operatör simkartı takma şansın varsa dene. En azından sorunun nereden kaynaklandığı konusunda bir fikrin olmuş olur.

PureFood

PureFood

Üye
abi iki farklı telefona taktım. 5320 xm ve x2-02. takır takır mesajlaşıyorum. doğal olarak sıfırla dedim. çarem kalmadı. çarklar dönüyor. dönecek. ama bu sefer tecrubeliyim. care suiteyi indiriyorum tekrar. niye kaldırdıysam. direk oradan flaşlama yaparım. şarj da 35 civarındaydı belki kendi kendine kapanır. soğudum telefondan resmen. yedekleme de yaptım uygulamaları.

ÖEY

ÖEY

Üye
Hımm hadi bakalım kolay gelsin o zaman. Sorun tel de yani valla seni çok iyi anlıyorum ben de benim cihazdan soğudum soğuyacam bakalım az kaldı :D Hele bir elime gelsinde :D

Üst Alt