İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
Mağazadan hiçbişey indiremiyorum şu an, ne sorun olabilir? wifiyle denedim 3gyle denedim kapadım açtım hep ilgilenmeniz gerekiyor diyor :allalla:

2 gün öncede yapmıştı , arada sırada oluyo böyle yarın öğlene doğru düzelir herhalde , şuan bende de aynı

skynet

Üye
Evet aynı sorun bendede var :off:

Dtn

Üye
Pekii, bekleyelim o zaman |-)

ÖEY

ÖEY

Üye
Genel sorun vardır. En kısa zamanda düzelir. Panik yok :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Genel sorun yok.Mağaza ayarlarından kaynaklıdır

- - - Eklendi - - -

Ben indiriyorum

Dtn

Üye
Panik yok da can sıkıyor yine de :)
Bende de bir programı indirdi şimdi sonra yine gitti :D neyse bugün ısrar etmiyim.
Bu arada bir şey soracağım, telefondan müziklerin bilgilerini düzenleyebileceğimiz bi program var mı biliyor musunuz? Albüm-sanatçı adı falan?

efege

Üye
Ahizede cızırtı sorunu var mı sizde?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:no:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Paylaşan oldu mu bilmiyorum.
Yeni ortaya çıkan bir "bildirim merkezi konsepti" daha...
İzleyelim ;)

[video=youtube;v3yf77i4FJo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v3yf77i4FJo#at=53[/video]

dakamon

dakamon

Üye
Hiç güzel olmamış valla. Saygı duyuyorum çalışmasına ama böyle olsa telefonu satarım direk :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia swipe arayuzde canli karo doşeme bildirim merkezini deneyin bir de.

serinaga

serinaga

Üye
Fena değil ...

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
Lumia 520 ye ekler misin

efege

Üye
fifa 2013 nerden bulabiliriz:) mağaza dışında.

efege

Üye
Peki internetten indirdiğimiz oyunları nasıl yükleyeceğiz?Doğrudan telefona atmak yeterli mi?

efeler12

efeler12

Üye
internetten indirdiklerinin nasıl kurulacağını bilmiyorum. Ama zaten telefonu unlock yapmazsan zaten kuramazsın

skynet

Üye
Panik yok da can sıkıyor yine de :)
Bende de bir programı indirdi şimdi sonra yine gitti :D neyse bugün ısrar etmiyim.
Bu arada bir şey soracağım, telefondan müziklerin bilgilerini düzenleyebileceğimiz bi program var mı biliyor musunuz? Albüm-sanatçı adı falan?

:oke: Pc için ama :)

Dtn

Üye
Teşekkürler ama telefon için arıyorum aslında, bilgisayarda düzenliyorum önce, telefona attıktan sonra yanlış bir tag için pcye bağlayıp tekrar uğraşmamak adına :)

Üst Alt