İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

djnurhak

Üye
sagolun arkadaşlar hallettim rehber işini fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi arkadaşlar lumia 720 kullanıyorum mesaj gelince ekranda görünüyor görünmesini istemiyorum ve klavye tuşlarını genişletme imkanımız yokmu bilen arkadaşlar varsa yardımcı ola bilirmi

IVI-Elia

Üye
Tekrar sağol abi o zaman şu kredi kartı sıkıntısını halledelim şu uygulamayı almayı düşünüyorum.Bi de Weather Flow alcam ama bi ara 2₺ olmuştu bekleyeceğim biraz ucuzlar diye.

ÖEY

ÖEY

Üye
sagolun arkadaşlar hallettim rehber işini fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi arkadaşlar lumia 720 kullanıyorum mesaj gelince ekranda görünüyor görünmesini istemiyorum ve klavye tuşlarını genişletme imkanımız yokmu bilen arkadaşlar varsa yardımcı ola bilirmi
Her ikisi içinde bir ayar yok. Mesajlar ekran göründüğünde sağa doğru itersen ekrandan hemen gider :D

djnurhak

Üye
ÖEY tşkr arkadaşım peki bu ekran kilidine şifre koyamıyormuyuz

ÖEY

ÖEY

Üye
ÖEY tşkr arkadaşım peki bu ekran kilidine şifre koyamıyormuyuz

Ayarlardan kilit ekranı kısmına gir ekranı aşagıya çek orada parola yazan yerden halledebilirsin bu arada rica ederim :)

djnurhak

Üye
çok tşkrler arkadaşlar yardımınız için.symbian oldugu gibi okey oyunu cıkarma acaba lumia lar için

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tekrar sağol abi o zaman şu kredi kartı sıkıntısını halledelim şu uygulamayı almayı düşünüyorum.Bi de Weather Flow alcam ama bi ara 2₺ olmuştu bekleyeceğim biraz ucuzlar diye.

Weather Flow'u da çevirmiştim aslında.
Yapımcı Distinction Team'den, konuyla ilgili yazışma yaptığım ve çeviriyi gönderdiğim bayandan (ismi "Zsofi") birkaç yazışmadan sonra ses çıkmadı bir daha... :hmmm

Normalde çeviriyi göndereli çok oldu, çok da güzel bir çeviriydi.
Ancak nedense hala güncelleme gelmedi.

Belki topluca bir güncelleme getirmeyi planladıkları için bekletiyorlardır.
Şu an için bekleyip görmekten başka çare yok. :bilmm

efege

Üye
kırmızı 920 ile aranızdayım :)

PureFood

PureFood

Üye
Weather flow'u almaya gerek yok bence. Üç günde bir kaldırıp kurardım eskiden :D

narnia16

narnia16

Üye
evleaks nokia rivendale adında yeni bir kod adı olduğunu yazmış attığı tweette :hmmm

efege

Üye
Olmazsa olmaz programlarınız neler?

Üst Alt