İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wifi ile giriyom

- - - Eklendi - - -

hemen bitiyor şarj

ayarlar/uygulama ayarları/arkaplan gorevlerinde kullanmadigin uygulamalari kapat. Ayni bolumde en altta gelişmişe tikla ve cikan listeden uygulamalari incele ve login olunmasini gerektiren uygulama varsa uygulamayi acip loguot yap. Cunku bazi uygulamalarin arka planda calişmasini engelleyemezsin.

IVI-Elia

Üye
Ya Bi şey soracağım şimdi sanırsam benim telefon KVK çıkışlıAllah korusun Bi şey olursa ilerde ben bunu Teleservice veya başka Birine verme ihtimalim var mı?Ya da kapak değişimi yaptırsam (garanti ile ilgisiz olan işlerde) ilgilenirler mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazlarinizda kvk veya genpa garantisi yok. Cihazlar Nokia Comm Aş garantisinde. Anlaşmali butun Nokia teknik servislerinde garatili veyagaranti dişi yaptirabilirsiniz.

IVI-Elia

Üye
cihazlarinizda kvk veya genpa garantisi yok. Cihazlar Nokia Comm Aş garantisinde. Anlaşmali butun Nokia teknik servislerinde garatili veyagaranti dişi yaptirabilirsiniz.

Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Bi de abi benim kuzen telefonun alttaki vidalarını biraz bozmuş tornavida sokmuş.Yani açma filan değil sade çizmiş biraz.Bu garanti dışına çıkarır mı vida biraz ezilmiş ama tornavida sokulmuşa benziyor.Acaba ne yapabilirim sadece vidaya bakarak mı anlaşılıyor bu?Vşdayı değiştirme yolu filan yok mu

blackcemre

Üye
sizde arka planda kapAtılamayan uygulamaları yazarmısınız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende arkaplan uygulamalarinda 32 gelişmiş listesinde 55 uygulama var.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ali Kemal Abi Lumia kulaklığını garantiye versem hallederler dimi ? Tuşlar bozuk bir kere daha oldu softresetle düzeldi 1 hafta oldu duzelmıyor bıktım yolda telefonu çıkar çıkar değiştir :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tabi ki hallederler. Ayrica yeri gelmişken belirteyim telefonla birlikte verilen şarj cihazi,batarya,kulaklik gibi aksesuarlarin garanti suresi 1 Yıldır.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
tabi ki hallederler. Ayrica yeri gelmişken belirteyim telefonla birlikte verilen şarj cihazi,batarya,kulaklik gibi aksesuarlarin garanti suresi 1 Yıldır.

Tamam kısa surede soluğu Nokia çare de alıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
[video=youtube;IKnbjOwqkkA]http://www.youtube.com/watch?v=IKnbjOwqkkA[/video]

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

blackcemre

Üye
lumia'ya flash atacağım yazılım dosyalarını nereden bulabilirim.

Dtn

Üye

çok garip.. Operatör kaynaklı mı cihaz kaynaklı mı acaba..

dün delirtti beni de bu sorun, whatsappla ilgili bi sıkıntı sandım, interneti açıp kapatınca ya da olmadı telefonu kapatınca düzeliyor normalde. kaç kere kapattım açtım olmadı, en son sms atacaktım, o da gitmeyince küstüm telefona akşam ama meğer aveayla alakalıymış :ehe

PureFood

PureFood

Üye
twitter'da avea destek benimle iletişime geçti, bir gün sonra aradılar. sağolsunlar. şu anda problem yok. sanırım genel kaynaklı herkeste olmuş çünkü :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: PureFood
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Alanla alakasız ama yandex ramazana özel Sayfa yapmış çokta güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Üst Alt