İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

çalışıyor :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
cepten girmiştim bakıyorum bakıyorum ne olmuş sayfa kafayı yemiş sandım tapatalktaki çarpıya basıyom resimyukle sayfasına gidiyo sonra jeton düştü :)

PureFood

PureFood

Üye
Ya tamam uygulama yaparsın geliştirirsin anlarım,
ama 7 Tl ne :D

dakamon

dakamon

Üye

ee işte güncelleme gecikiyorsa var bi şeyler.dolu dolu gelecek.
ya sabır.
umarım mükafatını alırız.
beyler haberiniz yok galiba bu video bi uygulama gerçek falan değil yani :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
sd karta her uygulama attığımda telefonu kapatıp açarak görebiliyorum sizde de öyle mi?

yoksa ne kadar beklemem gerek :/

blackcemre

Üye
güncellemeleri mağazadan yükledikten sona telefonu yeniden başlatmama gerek var mı?

Vandera

Üye
Merhaba arkadaşlar.Mayıs ortalarında Lumia 820 aldım ve ogünden beri siteyi takip ediyorum.Bilgilendirmelerinizden çok şey öğrendim sayenizde.Yanlız bir sorunum var eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.Telefonumdaki diğer klasörü 2.3 gb gözüküyor ve bu durumu nasıl çözebilirim?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Merhaba arkadaşlar.Mayıs ortalarında Lumia 820 aldım ve ogünden beri siteyi takip ediyorum.Bilgilendirmelerinizden çok şey öğrendim sayenizde.Yanlız bir sorunum var eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.Telefonumdaki diğer klasörü 2.3 gb gözüküyor ve bu durumu nasıl çözebilirim?

Ben kullanmıyorum ama bu oldukça beğenildi.

Windows Phone için "Storage Cleaner" uygulamasına göz atın
http://www.windowsphone.com/s?appid=7112c24b-3e72-4dd2-8105-606e9d04b58f

Mobilim linki kopyalarsan olur :)

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar saatlerdir sms sorunu yaşıyorum. Gönderilemiyor. Avea kullanıyorum, var mı mesaj gitme sorunu yaşayan ?

Vandera

Üye
yardım için teşekkürler deneyeceğim bu programı.

Lumiance

Lumiance

Üye
Arkadaşlar saatlerdir sms sorunu yaşıyorum. Gönderilemiyor. Avea kullanıyorum, var mı mesaj gitme sorunu yaşayan ?

dun bende de çok sorun oldu sms gönderip alma. Çok geç gidip geliyordu

blackcemre

Üye
lumia 620 yeni aldım 10dk innternete girdim %100'den %80'e gitti nasıl düzelir bu şarj sorunu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bakın arkadaşlar benden size tavsiye: eger dosya indirme yapmayacaksanız,sadece internette gezinme icin kullanacaksaniz telefonunuzu 2G'ye ayarlayin. Şarj sureniz %50'den fazla artar ve gezinme icin hızınızda pek bir degişiklik olmaz.

Frksylyc

Üye
internet telefon pataryasinin dusmanidir. ha 10 dakikada cok asiri kullanim olmus orasi ayri mesele.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bendende Bi tavsiye.bataryam yeni olmasına rağmen şarjım yine dayanmıyordu.skype uygulamasını telden kaldırdım,telefon ohbe dedi.
çünkü uygulama kapalı olsa bile arka planda çalışıyor.ayarlardada görünmüyor.arama yada mesaj atıldığında hemen devreye giriyor

blackcemre

Üye
Wifi ile giriyom

- - - Eklendi - - -

hemen bitiyor şarj

ilysblc

Üye
İyi günler. Ben de pazar günü telefonu aldım çok güzel fakat bir kaç sorum var.
1) Rehberde ayarlardan sadece kişi listesini filtrele dediğimde e posta hesabımı kaldırıyorum fakat rehberde kimsenin numarası gözükmüyor nasıl düzeltebilirim?
2) Ayarlardan telefon güncellemesine baktığım zaman denetliyor ve indiriliyor diyor fakat %0 dan yukarı çıkmıyor neden olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyi günler. Ben de pazar günü telefonu aldım çok güzel fakat bir kaç sorum var.
1) Rehberde ayarlardan sadece kişi listesini filtrele dediğimde e posta hesabımı kaldırıyorum fakat rehberde kimsenin numarası gözükmüyor nasıl düzeltebilirim?
2) Ayarlardan telefon güncellemesine baktığım zaman denetliyor ve indiriliyor diyor fakat %0 dan yukarı çıkmıyor neden olabilir

Kişiler yani rehber microsoft hesabinla senkronize yani hotmail veya hangisi varsa onu kaldirirsan kişiler boş gozukur.

Guncelleme denetiminde guncelleme var uyarisi aldiysan; 1-wifi ile baglan2- guc tasarruf modu kapali olsun.

blackcemre

Üye
Wifi ile intenete 10dk girdiğim zaman şarj %100'den %80'e iniyor ne yaplamalıyım az gitmesi için.

Üst Alt