İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
evet Nokia inşallah daha da helişeçek

YkPkY

YkPkY

Üye
Lumia 920 ile 3g internet ne kadar takılabiliyorsunuz.ortalama net süre nedir arkidişler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hiç denemedim

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar S.A
Bi sorum olucak size...ben operatör değişikliği yapıcam kısmetse yakın bir zamanda....taşıma olmucak muhtemelen sıfırdan hat alıcam.şuanki operatörde kayıtlı olan kişileri yeni hattıma nasıl taşıyabilirim...? Yada buluta yedekleme gibi bir şansım varmı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sim kartı bir işine yaramaz kişiler Microsoft hesabına bağlı bulut sürücüsünde yedeklenir. Hangi operatöre geçersen geç telefona tanımladığın Microsoft hesabınla kişileri eşitleyebilirsin.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
simden içeri kişi aktarması var da telden sime yok mu:(

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Sim kartı bir işine yaramaz kişiler Microsoft hesabına bağlı bulut sürücüsünde yedeklenir. Hangi operatöre geçersen geç telefona tanımladığın Microsoft hesabınla kişileri eşitleyebilirsin.

yani bu şumu demek hiçbirşey yapmayayım yeni hattımı takıp kişileri içeri aktar mı yapıcam.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hic bir şey yapmana gerek yok. İstersen denemek icin telefondan sim kartini cikart bsk tum kişilerin yerli yerinde durur.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Hic bir şey yapmana gerek yok. İstersen denemek icin telefondan sim kartini cikart bsk tum kişilerin yerli yerinde durur.

tşk ederim abi...o zaman sıkıntı yok yani.yeni hattımı alıp takıcam.bana düşen herkese yeni numaram bu diye msj atmak kalıyor :)

- - - Eklendi - - -

Peki yeni hatta daha doğrusu sime kopyalamak için ekstra bişi yapıcakmıyım,dünya hali bu olurda tel bozuldu yada başına bişi geldi yeni tel kullanmak durumunda kalırsam teldeki kişileri sime aktarmam gerekirse.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hat aldığın operatörün ücretsiz rehber yedekleme hizmetinden faydalanmanı öneririm. Windows Phone dışında bir telefon alırsan faydası olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sime aktarma yok. Zaten kişilerin microsoft hdesabinda. Hesabi telefona tanimladigin anda kişiler listesine eklenirlee.

Dtn

Üye
Ben bugün yolda 3g'yle 30-40 dk takıldım, bi yandan da müzik dinliyordum, %70'e indi sade.

Bir de arkadaşlar bi telefoncuya sordum laf arasında ikinci el lumia satan oluyor mu fiyatlar nasıl diye. satan yok, alan da yok bir tane getirttim elimde kaldı falan dedi. L920`yi 500-600`den al sat yapıyormuş :hmmm fazla ucuz değil mi sizce de? karıştırıyor musunuz dedim ısrarla 920 dedi. çok tutmamışmış cihaz :ah

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Eniştemde satmak istedi,ucuza gider dedi telefoncular ama hala kullanıyor telefona ısındı.

İnternette 2. El sitelerinde bulabilirsiniz.

Dtn

Üye
Yok ben satmayacağım zaten ama 2. el piyasasının o kadar düşük olması garip geldi :hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arz talep. Bluetooth kullanmayan insanların bluetooth lu telefon alması gibi bişey bu da. Daha önce de yazmıştım. İnsanlar bilmedikleri özellikler yüzünden artan fiyatı ödüyor ve bilmedikleri özellikleri kullanmayacakları halde o özelliklere boş yere para döküp satın alıyorlar. Sonra da ben bunu kullanamadım diyemiyor, hiç beğenmedim diyor ve satmaya çalışıyorlar. Bu tarz insan çok var malesef. Daha benim enişte aynısını yaptı, ayfon dedi gitti aldı kullanamadı. Telefon güzel değilmiş deyip sattı. Yaşlı biri de değil yaşı benden ufak :))).

blackcemre

Üye
lumia 620'nin dokunmatik paneldeki tuşlarının titreşimi kapatılır mı?

Üst Alt