İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende de tam tersime perf. Artışı var. Galiba ben zamanla daha bilinçli kullanmayı öğrendim.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

fnldstntn

Üye

ÖEY

ÖEY

Üye
Bende de tam tersime perf. Artışı var. Galiba ben zamanla daha bilinçli kullanmayı öğrendim.
Bunun bilinçli kullanmayı öğrenmekle alakası yok bence. Bilinç diyorsan ben de kralı var merak etme :D:D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
biraz önce l520 sarı aldım
hem fiyat hem performans açısından güzel geldi

yapmam gerekenler nelerdir :D yardımcı olursanız sevinirim

ÖEY

ÖEY

Üye

:alkis
deneyim paylaşımlarını bekliyoruz

- - - Eklendi - - -

sende kralını paylaş o zaman adamım :D
Yani telefonu kullanırken gayet bilincim açık onu kast ettim :D Şaka bir yana telefonu elinden düşürmeyip her bir haltı yiyip ondan sonrada ya bunun şarjı bir gün bile yetmiyor ühüü ühüü diye ağlayan biri değilim onu anlatmak istedim :D Ben çok dikkat ediyorum kullanırken, ekstra şarj yiyecek hiçbir şeyi yapmamaya çalışıyorum ama ben kastıkça lamiya kendini salıyor maalesef :D:D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
DOĞRU SÖYLÜYOSUN.
LAMİA KENDİNİ Bİ BIRAKIYO TAM BIRAKIYO :d:
AYIK KAFAYLA KULLANMAK LAZIM BU TELEFONU
:bira2:

- - - Eklendi - - -

alınma sakın:D
:(6):

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ÖEY
Lobin12

Lobin12

Üye
Nokia Eros, Nokia Mars, HTC One Mini ve HTC One Max isimleri Almanya'da ortaya çıktı

Akıllı telefon dünyası Nokia, Sony, Samsung, Apple, HTC gibi devlerin yılın ikinci yarısı için planladıkları modellerin duyurularını bekliyor. Bu modeller hakkında resmi bilgiler elde olmasa da zaman zaman bazı görseller internete sızıyor. Almanya O2 operatörünün envanterinden elde edilen veriler, Nokia ve HTC'nin yeni modelleri hakkında bazı ipuçları veriyor.

O2'nin listesinde şu anda piyasada olan cihazlar yanında yılın devamında piyasaya sürülmesi planlanan cihazlar da var. Bunların bir kısmı kod adları ile görünüyor.

Listede dikkat çeken HTC'nin iddiaları yoğun olarak gündeme gelen iki modeli One Mini ve One Max modellerinin gerçek isimleriyle yer alıyor olması. HTC One mini siyah ve gümüş renklerde, HTC One Max ise gümüş renginden tüketici ile buluşacak.

HTC One Mini modelinin tasarım olarak HTC One ile benzer olacağı, ancak 4.3 inçlik 720p ekran, Ultrapixel kamera, 2GB RAM, BoomSound ses sistemi gibi özellikler sunacağı iddia ediliyor.

HTC One Max ise 5.9 inç civarında HD ekran, Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM, BoomSound ses sistemi, Ultrapixel kamera gibi özellikler barındıracak. Bu iki model ile ilgili henüz resmi bir teyit gelmedi.

Listede göze çarpan diğer iki model Nokia'nın Eros ve Mars adlı iki cihazı. Haftaya tanıtılacak olan 41MP kameralı Lumia modelinin EOS veya Elvis olarak firma içinde kod adına sahip olduğu biliniyor. Bu bakımdan Eros ismi ya yanlışlıkla yazıldı veya Mars ile birlikte yılın sonlarına doğru tanıtılacak iki Lumia modeline işaret ediyor.

NOT: ALINTIDIR!!!!!

ÖEY

ÖEY

Üye
DOĞRU SÖYLÜYOSUN.
LAMİA KENDİNİ Bİ BIRAKIYO TAM BIRAKIYO :d:
AYIK KAFAYLA KULLANMAK LAZIM BU TELEFONU
:bira2:

- - - Eklendi - - -

alınma sakın:D
:(6):
Yok abi ne alınacam, merak etme :D Eğleniyoruz işte aramızda :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve YkPkY

blackcemre

Üye
Bütün uygulamaları hepsini nasıl aynı anda kapatabilirim?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
geri tuşuna basılı tutunca gelen multitasking ekranındakileri diyorsan eğer; hepsine tek tek girip geri diye diye kapatacaksın. şu an direk olarak herhangi bir kapatma yok. zaten wp'deki multitaskingin en önemli eksiği de bu. 8.1le düzeltecekler diye biliyorum.

blackcemre

Üye
yok ayarlardan mı kapatılıyomuş ne oradan

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkaplanda çalışan uygulamaları diyorsun o zaman.
Ayarlar > Uygulamalar sekmesi (ekranı sola çek) > Arka Plan Görevleri

blackcemre

Üye
telefonfa müzik çaları kapttığım halde ses açma tuşuna bastığımda yukarıda müzik adı çıkıyor acaba müzik uygulamasını kapatmışmıyım?

Lumiance

Lumiance

Üye
telefonfa müzik çaları kapttığım halde ses açma tuşuna bastığımda yukarıda müzik adı çıkıyor acaba müzik uygulamasını kapatmışmıyım?

herhangi bir video açıp kapatırsan veya stop Music uygulamasıyla bu sorunu halledebilirsin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Müzik Çaları (çalan şarkıyı) durdurman yeterli, bu durumun şarja etkisi yoktur bilgin olsun.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu arada Nokia NOKIA SİEMENS NETWORKS haberi geldi. Siemensle olan anlaşma bitiyormuş satın alacakmış Nokia 1.7 milyara :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
bu arada Nokia NOKIA SİEMENS NETWORKS haberi geldi. Siemensle olan anlaşma bitiyormuş satın alacakmış Nokia 1.7 milyara

duzeltim üstadım

- - - Eklendi - - -

Haber yayınlayacaktım gordumde wp8le alakası yok dıye yayınlamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada Nokia NOKIA SİEMENS NETWORKS haberi geldi. Siemensle olan anlaşma bitiyormuş satın alacakmış Nokia 1.7 milyara

duzeltim üstadım

teknoloji haberleri bolumune de bir goz at. €1.7 milyar $2.2milyara siemensin hisselerini satin aldi.

Üst Alt