İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

_asabiii_

_asabiii_

Üye

tarayicinin html5 destegini puanliyor. En basit haliyle internet sitelerinde html5 uzantili uygulamalari caliştirma yetenegini olcuyor. Tabi tam olarak belirleyici ozelligi yok.
tşk ederim bilgilendirme için abi.yani çokta takılacak bir mevzu değil.

Lumiance

Lumiance

Üye
tşk ederim bilgilendirme için abi.yani çokta takılacak bir mevzu değil.

aslında takılacak mevzu benim için :). Mesela ben İnternetten vampires Live oyunu oynuyorum. Her seviye atlamada 3 skill Point veriyor. Bu skill pointleri health, frenzy, Attack, defense ve energy olarak kullanabiliyorsun. 3 puanın her birini ayrı bir güçlendirme için kullanırsan sorun yok ama 1den fazlasını aynı şey için örneğin energy i arttırmak için kullanmak istediğinde izin vermiyor. Oysa ki symbiabdaki tarayıcı bile gayet rahat bir şekilde üstesinden gelebiliyordu. Bu bağlamda oyunun açık olduğu sekmeyi kapatıp tekrar girdiğimde ancak aynı şey için kullanabiliyorum. Bence büyük eksiklik. Bilgisayardan chrome ile girdiğimde bunun için sayfayı bile yenilemiyor. Direk tık tık arttırıyor. Masaüstü ie de aynı şekilde sorunlu.

efeler12

efeler12

Üye
Siyah lumia 920yle ben de aranıza katıldım :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hoşgeldinn

efeler12

efeler12

Üye
müzik ve videolar bölümünden video gönderilmiyor videoları gönderebilmek için pictures klasörünün içine atıp fotoğraflar bölümünden atmak lazım

------------
internet paylaşımı açıkken Bluetooth açınca telefonda sıkıntı çıkıyor internet paylaşımı ve Bluetooth bölümü kitleniyor. Kapatış yeniden açmaya çalıştığımda güle güle yazısında kalıyor ses kısma ve kilit açmaya basılı tutarak res atmak zorunda kalıyorum

efeler12

efeler12

Üye
Gayet memnunum şahsen bir kaç bug buldum ufak güncellemelerle çözüleceğini düşünüyorum siyah seçtim çünkü beni tanısan başka bir renk seçemeyeceğimi anlardın :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Gayet memnunum şahsen bir kaç bug buldum ufak güncellemelerle çözüleceğini düşünüyorum siyah seçtim çünkü beni tanısan başka bir renk seçemeyeceğimi anlardın :)
bana şuan 3. siyahı gelecek.
ben başımın yanıklığından bahsetmiştim.
benimde gönlümdeki sarıydı ama orjinal kılıfla telafi etmiştim
yaşımız itibarı sürekli bi sarıya tevazuh etmedim
genelleme söyledim sadece

PureFood

PureFood

Üye
Yakup abi bir ara da buralarda beyaz lumialar sorunlu mu muhabbeti vardı... Düşünme öyle derim, elektronik şans işi bilirsin...

• Beğen
Tepkiler: skynet ve YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Evet maalesef benim de yaşadığım ve etraftan duyduğum kadarıyla genelde siyah versiyonda problem daha çok yaşanıyor.
servisde çalışanlarda artık bana üzgün bakıyor.abi sizin gibi yüzlercesi geliyor dedi.
oturda burdan yak :cigara:

yani telecervice ankara şubesinin hali vahim.
elimde olsa direk şunu bunu değiştiririm diyor ama L920 ye burada yazılım dışında müdahele etmemizi istemiyorlar,820ye 620 ye müdahele ediyoruz ama buna tornavida bile sokturmuyorlar diyor.
direk istanbula göneriyoruz maalesef diyor.yoksa elimde olsa bataryası şusu busu istetirim değiştiririm sizi bu kadar mağdur etmem diyor teknik servis şefi.
ki zaten takiplerimde cihazım istanbulda.

- - - Eklendi - - -

Yakup abi bir ara da buralarda beyaz lumialar sorunlu mu muhabbeti vardı... Düşünme öyle derim, elektronik şans işi bilirsin...
aynen öyle elektronik cidddi şans işi.
ben bu işin içindeyim yılarca,deli mucit derler bana ama kel velasım,aynı kutuplar birbirini iter ya
bende öyle şansızım abim

• Beğen
Tepkiler: PureFood

power_24

Üye
Nasıl kullanıyorsunuz telefonu anlamıyorum yaklasık 6 aydır kullanıyorum telefonumu ustelık rengi de siyah olmasına karşın hiçbir sıkıntısını görmedim.Zaten nokia kullanıcıları biraz nazlı gibi herşeye sorun yapmak ve hatanın üstüne gitmek ayrı bir marifet.ya masaüstü pc bile bazen resetlenir kapanır veya gerekirse donanım arızası çıkarır.Bu tür sorunları genele yansıtmak özellikle yok su renklerde veya bu kasalar da gibi sorun var demek çok yanlış diye düşünüyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Nasıl kullanıyorsunuz telefonu anlamıyorum yaklasık 6 aydır kullanıyorum telefonumu ustelık rengi de siyah olmasına karşın hiçbir sıkıntısını görmedim.Zaten nokia kullanıcıları biraz nazlı gibi herşeye sorun yapmak ve hatanın üstüne gitmek ayrı bir marifet.ya masaüstü pc bile bazen resetlenir kapanır veya gerekirse donanım arızası çıkarır.Bu tür sorunları genele yansıtmak özellikle yok su renklerde veya bu kasalar da gibi sorun var demek çok yanlış diye düşünüyorum.

YKPKY arkadaşımızın sorunu hepimizce bilinir ve haklı sebeplerle telefonu servistedir. İnşallahta çabuk tarafından fazlasıyla ödüllendirilir. Senin bahsettiğin tarzlarda basit bir sorun değil yani. Ama bir konuda haklısın ki, en ufacık bir çizikte bile kıllanıp acayip huzursuz olan arkadaşlarımız var. Mesela benim camda minicik bir çizik oluştu ilk aldığım zamanlarda. Benim yerimde başkası olsa acayip çok üzülürdü. Canımı değiştirmek isteyebilirdi. Bense umursamıyorum :) Zaten zor görünen bir çizik, telefon canavar gibi çalışıyor, içindeki her özellik bana yetiyor, üstüne zaten stabil olan sistem birkaç ayda bir güncellemelerle daha da stabil oluyor. Telefonunu Laptop misali kullanmak isteyen arkadaşlarım için tabiki de yeterli gelmiyordur :P Ama ben öyle abartı dert etmem.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonu yere atıp üstüne tepiniyorum ben, arada sırada arabanın lastiğinin altına takoz olarak kullanıyorum ama nedendir anlamadım telefon bunları yaptıktan sonra bozuluyor:hmmm Halbuki daha börek yapıp sarma sarmasını öğreteceğim ben ona:hih: Neyse daha yazardım da gerek yok konumuza dönelim.

Sen sorun yaşamadın diye başkalarının yaşadığı sorunları göz ardı edemezsin veya onlar abartıyor şeklinde bir tavır takınamazsın dostum. Benim de cihazım siyah ben de bir tomar sorun yaşadım. İki kere servise gitti geldi. Hala da sorunlu ama inatla wp sistemini sevdiğim için kullanıyorum. Benim arkadaşım kvk ile çalışan bir firmada görevli ve onunla yaptığımız konuşmalarda kvkcıların genel de siyah renk l920ler tamire geliyor şeklinde bir söylemleri olduğunu söyledi. Tabi bu piyasaya çıktığında daha çok siyah renkli modellerin raflarda yer almasından kaynaklıda olabilir. Zaten renk olayı önemli değil önemli olan sistemin eksikleri ve hataları. Bunlardan en çok çeken kişi de kuşkusuz YKPKY dostumuzdur. İnşallah en kısa zamanda sorunsuz haliyle telefonunu kullanabilir.:oke:

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
saolun kardeşlerim.
işte ağzı olan konuşuyor.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Mrb arkadaşlar bir sorum olucak skype ta sadece Hotmail listesindeki kişileri görmek rehber yani kişiler listesini kapama şansım varmı hepsi içiçe giriyorda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mrb arkadaşlar bir sorum olucak skype ta sadece Hotmail listesindeki kişileri görmek rehber yani kişiler listesini kapama şansım varmı hepsi içiçe giriyorda
:no: maalesef bununla ilgili bir filtreleme bulunmuyor ama Kişiler/Tümü seçeneğini mevcut (available) olarak değiştirirsen sadece görüşme için hazır olan kişileri gösterir.

_asabiii_

_asabiii_

Üye

:no: maalesef bununla ilgili bir filtreleme bulunmuyor ama Kişiler/Tümü seçeneğini mevcut (available) olarak değiştirirsen sadece görüşme için hazır olan kişileri gösterir.
tşk ederim...o zaman o şekilde kullanıcaz

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Hastasıyım bu telin yaf...kardeşim aradı abi dedi iphone 4 mu alim lumia 720 mi diye sordu...sorman hata tabiki 720 dedim :) onuda Windows 8 platformuna taşıdık hayırlısıyla :)

- - - Eklendi - - -

Orta segment android kullanıcısıydı aradaki farkı anlayınca teşekkür edicek bana :))

• Beğen

Üst Alt