Nasıl kullanıyorsunuz telefonu anlamıyorum yaklasık 6 aydır kullanıyorum telefonumu ustelık rengi de siyah olmasına karşın hiçbir sıkıntısını görmedim.Zaten nokia kullanıcıları biraz nazlı gibi herşeye sorun yapmak ve hatanın üstüne gitmek ayrı bir marifet.ya masaüstü pc bile bazen resetlenir kapanır veya gerekirse donanım arızası çıkarır.Bu tür sorunları genele yansıtmak özellikle yok su renklerde veya bu kasalar da gibi sorun var demek çok yanlış diye düşünüyorum.
Telefonu yere atıp üstüne tepiniyorum ben, arada sırada arabanın lastiğinin altına takoz olarak kullanıyorum ama nedendir anlamadım telefon bunları yaptıktan sonra bozuluyor

Halbuki daha börek yapıp sarma sarmasını öğreteceğim ben ona

Neyse daha yazardım da gerek yok konumuza dönelim.
Sen sorun yaşamadın diye başkalarının yaşadığı sorunları göz ardı edemezsin veya onlar abartıyor şeklinde bir tavır takınamazsın dostum. Benim de cihazım siyah ben de bir tomar sorun yaşadım. İki kere servise gitti geldi. Hala da sorunlu ama inatla wp sistemini sevdiğim için kullanıyorum. Benim arkadaşım kvk ile çalışan bir firmada görevli ve onunla yaptığımız konuşmalarda kvkcıların genel de siyah renk l920ler tamire geliyor şeklinde bir söylemleri olduğunu söyledi. Tabi bu piyasaya çıktığında daha çok siyah renkli modellerin raflarda yer almasından kaynaklıda olabilir. Zaten renk olayı önemli değil önemli olan sistemin eksikleri ve hataları. Bunlardan en çok çeken kişi de kuşkusuz YKPKY dostumuzdur. İnşallah en kısa zamanda sorunsuz haliyle telefonunu kullanabilir.