arkadaşlar selam , dün lumia 820 aldım. başta kamera açıldı bir problem yoktu ama şu an da kamera ekranım yeşil. ne yapmam gerekiyor bi bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
arkadaşlar selam , dün lumia 820 aldım. başta kamera açıldı bir problem yoktu ama şu an da kamera ekranım yeşil. ne yapmam gerekiyor bi bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
kapatıp açınca düzeldi , teşekkür ederim.
Kapatıp aç, eğer olmazsa hemen aldığın yere götür göster değişim iste
şarjı çok çabuk bitiyor bir de , sky drive'ı nasıl kapatabilirim ya da ne önerirsiniz ?
İlk şarjında kalibrasyon yaptınız mı?
Ayarlar>Ekranı sola kaydırın>Fotoğraflar+Kamera> Otomatik Yükleme Skydrive kapalıysa sorun yok.
Ayrıca Ayarlar>Ekranı sola kaydırın>Arka Plan Görevleri'nden kullanmadığınız yada istemediklerinizi kapatarak arkada çalışmasını önlemiş olursunuz ve bu sayede pil tasarrufu da olur.
Ayarlar>Parlaklık Otomatik ayarında yada düşük ayarında tutabilirsiniz.Otomatiği öneriyorum.
Ayarlar>Şebeke'den kullanmadığınız zaman veri bağllantısını kapatın yada 3G'yi her zaman açık tıtmayın 2G'ye geçin(Kullanmadığınız zamanlar)
![]()
çoklu pencere nasıl açabiliyorum öyle bir özellik var mı ? <- şuna basıp arkada açılan uygulamaları kapatmamız için içine girip geri geri diyorum onları sürükleyip atınca kapatma yada daha kısa bir yol var mı ?Evet bunları bilmiyordum teşekkürlerçoklu pencere nasıl açabiliyorum öyle bir özellik var mı ? <- şuna basıp arkada açılan uygulamaları kapatmamız için içine girip geri geri diyorum onları sürükleyip atınca kapatma yada daha kısa bir yol var mı ?

Bunun için cihazı sekiz çizerek sallamanız yeterli olur kanaatindeyim.
işte öyle olmadı. Denemeyi birden fazla ve 8 çizerek yaptım. O kadar ki bilen göz çalışır halde iken kabın içine yerleştirir misali yaklaştırdığım anda çalışmayı durduruyor akabinde telefonunuzu kalibre edin ekranı geliyor. Teli uzun süre sallasam bile (8 çierek) fayda etmiyor. Ola ki kabı az bişi uzaklaştırayım hemen titreşip kalibre olup program çalışmaya başlıyor.

işte öyle olmadı. Denemeyi birden fazla ve 8 çizerek yaptım. O kadar ki bilen göz çalışır halde iken kabın içine yerleştirir misali yaklaştırdığım anda çalışmayı durduruyor akabinde telefonunuzu kalibre edin ekranı geliyor. Teli uzun süre sallasam bile (8 çierek) fayda etmiyor. Ola ki kabı az bişi uzaklaştırayım hemen titreşip kalibre olup program çalışmaya başlıyor.
Ben de kılıf kullanıyorum ama o sorunla hiç karşılaşmadım, muhtemelen dediğiniz gibi kılıf üzerindeki mıknatıs etkiliyor.demek ki htc fark yaratıyormuş böbürlensem mi![]()

Bu konuda sana hiç kimse belirli bir süre veremez, çünkü söz konusu durum tamamen geliştirici inisiyatifinde.peki bu büyük boyutlu oyunların 512 ramlı tel. lere optimize edilmesi ne kadar zaman alıyor ki ?
Telefonun siyah ise renksiz (şeffaf) bir silikon kılıf taktığında ortaya gri bir ton çıkacaktır. Tavsiye ederim . Karar sizin.lumia 620 siyah için slikon arka kılıf alacağım ama karar veremiyorum sizce hangi renk alayım
Telefonun siyah ise renksiz (şeffaf) bir silikon kılıf taktığında ortaya gri bir ton çıkacaktır. Tavsiye ederim . Karar sizin.
kırmızı falan iyi durur mu