İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Lobin12

Lobin12

Üye
Mayis'in ortasindada Lumia 720 sari alicam. :-) izmirde lumia artsin diye :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood

PureFood

PureFood

Üye
Vay İzmirli Lumiacılar artmış. :pro:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İstanbul neredesin :P

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Koçlaar, hadi angarılılar. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve PureFood
tanercoskun

tanercoskun

Üye
İstanbul Burda :)

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Malatyada inanılmaz çok var . Ve en çoğu da öğrenci.

abcderhan

Üye
lumia 620 de yüksek boyutlu oyunlarda ram den dolayı kasma oluyor mu

csH

csH

Üye
lumia 620 de yüksek boyutlu oyunlarda ram den dolayı kasma oluyor mu
pek fazla oyun oynamıyorum ama daha hiç kastığını görmedim normal oyunlarda yüksek boyutlu oyun yüklemedim hiç en fazla 130 mb lik var asphalt falan denemedim yani

az önce asphalt yüklemeyi denedim Telefonunuz bu uygulamayı çalıştırmak için gereken minimum gereksinimleri karşılamıyor. dedi niye böyle oldu 512 ram yetmiyo mu

ÖEY

ÖEY

Üye
bende de çalışıyor ama sıfırladım öyle çalıştı bikaç güne bozulur yine :D
Bende de sıfırladıktan sonra çalıştı ve hala düzgün çalışıyor tabi bu son çıkan beta olayını ben yapmadım :D

csH

csH

Üye
Bende de sıfırladıktan sonra çalıştı ve hala düzgün çalışıyor tabi bu son çıkan beta olayını ben yapmadım :D
beta yı da yükledim şimdi o da çalışıyor haritaların kaydedildiği yer değiştirilebiliyor betada ama dediğim gibi bikaç güne bozulur yine ilk yüklediğimde de çalışmıştı :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar ben bu şarj olayına yavaştan huysuzlanmaya başlıyorum. Şimdi en son sistem güncellemesini yaptıktan sonra geçenlerde cihazı sıfırlamıştım ve sıfırladıktan sonra telefonun kendinde standart gelen uygulamaları dışında toplamda 7 uygulama ve 1 oyun kurdum (bunlar: oyun; ae 3d motor, uygulama: 1 stop clear, chronometer, facebook, pdf reader, skydrive, tuneln radio, whatsapp). Arka planda her şey engelli.

Tüm bunlara rağmen günde; 1-1.5 saat telefon görüşmesi + 5-6 mesajlaşma + 10-20 dakika arası whatsapp kullanımı + 1 saat civarı internet kullanımı (tüm gün internet açık ama hiç 3g şebekesine geçiş yapmadan) + bazen 10-20 dakika oyun + 4 adet mail senkronizasyonu (30 dakikada bire ayarlı eşitleme) yaparak akşam üzeri %30-40 arası anca kalıyor ki cihazı ilk aldığım zamanlarda bu kullanımların çok çok üstünde kullanımlar ve uygulama+oyun kurulumları olmasına rağmen akşam cihazın şarjını bitireyim diye oyun oynardım ancak %20'ye düşürüp şarja takardım. Eskiden telefonu sabahtan hiç kullanmasam öğlen 12 gibi %99'da en kötü olurdu şimdi %90'a kesin düşüyor mesela.

Yani uzun lafın kısası şarjı gün geçtikçe daha hızlı tükenmeye başladı cihazın ve benim için şarjı çok önemli yani hiçbir uygulama veya oyunun yokluğu umurumda olmaz ama telefon ben kullanım yaparken beni aman şarjı biter mi diye düşündürtmemeli. Sırf bu yüzden kafam rahat olur diye wp'ye geçmiştim. Fakat yavaş yavaş cihazın pil performansı eski android (htc) günlerine benzemeye başlıyor. Resmen moral bozukluğu olmaya başladı bende bu konu. Habire şarja bakıp duruyorum artık, tik oldu.

Benim gibi sonradan şarj sorunu yaşayan oldu mu hiç? Veya ne önerirsiniz?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence şarj konusunu çok tartışmaya gerek yok.
Lumia 920 gerçekten mükemmel özellikleri olan bir telefon ancak hep söylüyoruz 2 önemli sıkıntısı var ve bu konularda yapılabilecek fazla bir şey yok:

1) Isınma
2) Şarj

abcderhan

Üye
pek fazla oyun oynamıyorum ama daha hiç kastığını görmedim normal oyunlarda yüksek boyutlu oyun yüklemedim hiç en fazla 130 mb lik var asphalt falan denemedim yani

az önce asphalt yüklemeyi denedim Telefonunuz bu uygulamayı çalıştırmak için gereken minimum gereksinimleri karşılamıyor. dedi niye böyle oldu 512 ram yetmiyo mu

Cidden ram yetmiyor mu asphalt olmazsa olmaz:(

- - - Eklendi - - -

başka deneyen yok mu
Real football 13 falan

Üst Alt