İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Parlaklık olayı aşırı dengesiz bende de ! Sokakta hava aydınlıkken ve güneş varsa mutlaka otomatiğe alın. Güneş ışığında okunbilirlik de açıksa şahane oluyor. Lakin karanlık bir ortamda, ortam ne akdar karanlıksa telefon da o kadar kararıyor. Ortamın karanlığını anlayıp yine ekran parlaklığını arttırması gerekir. Mecburen bende evdeyken orta ya da düşük yapıyorum anca o zaman kullanılıyor telefon.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lakin karanlık bir ortamda, ortam ne kadar karanlıksa telefon da o kadar kararıyor. Ortamın karanlığını anlayıp yine ekran parlaklığını arttırması gerekir. Mecburen bende evdeyken orta ya da düşük yapıyorum anca o zaman kullanılıyor telefon.
Sayın müşavirim, bu ayardaki amaç düşük ışıkta telefonun okunabilir olması değil mi? :hmmm

csH

csH

Üye
arkadaşlar ben yeni güncellemeyi yukledim ama kapasite kontrolu gelmedi niye olabilir:angry:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ürün yazılımı kontrol ettin mi?

csH

csH

Üye
evet 130.6407.1308.001 yazıyo

PureFood

PureFood

Üye
Sayın müşavirim, bu ayardaki amaç düşük ışıkta telefonun okunabilir olması değil mi? :hmmm

Üstadım ama okunmayacak kadar az ışık oluyor... Yani telefona bakmak zulüm gibi bir şey..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben yeni güncellemeyi yukledim ama kapasite kontrolu gelmedi niye olabilir:angry:

Yeniden başlat bakalım bi ? Gerçi telefon sana yeniden başlattırıyor ama arkadaşlar yeniden bir kez daha başlatmış o zaman gelmiş bir dener misin ?

csH

csH

Üye
2 3 defa kapadım ama olmadı yine

csH

csH

Üye
sıfırlasam eski sürüm geri gelir mi yine ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
evet 130.6407.1308.001 yazıyo
:hmmm Ayarlar/en altta Kapasite kontrol yoksa sende bu kapasite kontrol çıkmayan arkadaşlar arasındasın. :(

Üstadım ama okunmayacak kadar az ışık oluyor... Yani telefona bakmak zulüm gibi bir şey..
Ben bazen ışıkları ve tv'yi kapatıp, karanlık bir ortamda sadece telefonun ışığı ile yetiniyorum. Şu zamana kadar ekran parlaklığında hiç sıkıntı yaşamadım, gayet okunaklı ayrıca gözümü de pek yormuyor.

PureFood

PureFood

Üye
:hmmm Ayarlar/en altta Kapasite kontrol yoksa sende bu kapasite kontrol çıkmayan arkadaşlar arasındasın. :(

Ben bazen ışıkları ve tv'yi kapatıp, karanlık bir ortamda sadece telefonun ışığı ile yetiniyorum. Şu zamana kadar ekran parlaklığında hiç sıkıntı yaşamadım, gayet okunaklı ayrıca gözümü de pek yormuyor.

Otomatik ayardasın değil mi bunu yaparken ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:hmmm Sende bi ara demek ki değiştirmişsin acaba benim sebepten mi :ehe
Aslında ben hep orta ve otomatikte kullanıyordum, bu işte bir bit yeniği var ama :hmmm acep dünkü güncellemeden sonramı değişti. :evet:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kapasite kontrolunu alamayacağım yani :'(
Aslında uğraşabilirim diyorsan, eski sürümü (portico'yu) yükleyip, güncellemeyi tekrar nsu ile yada ota olarak alma şansın var. Ama tavsiyem hiç uğraşma derim.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şu dönen çember saatlerce gitmedi bende format attım format çok uzun sürdü telefon açıldığında porticoya dönmüştü daha sonra güncellemelere bakınca da güncel demeye başladı böyle saçma bir iş görmedim ya
Biraz önce bu yorumu gördüm :hmmm

Üst Alt