şu an bir ton güncelleme geldi başka kime geldi acaba
acaba n8de olduğu gibi lumialar içinde klavye fare usb flash disk takabiliyormuyuz
nokia lumia 620 alacağım tavsiye eder misiniz veya başka bir telefonda tavsiye edebilirsiniz
ben olsam o ablayı Bi güzel döverimya benim bi sorum olacaktı simdi telefonu aldım 2ay oldu ablam telefonu çok karıştırıyor herşeyini bende bundan rahatsız oluyorum acayip derecede telefon kapalı olsa bile bi yolunu bulup pin kodu girmeden iptal tuşuna girip öle açıyor telefonu acaba telefonu karıstırmaması için yapabilecegim özel önlem varmı yada şifreleme programı gibi bir şeyler yokmu sinir oluyorum ya eski telefonumuda karıştırıyordu ya

güvenlik kodu koy derim ben o zaman hiç bısı yapamaz
ben olsam o ablayı Bi güzel döverim![]()
arkadaşlar lumialarda tv çıkışı varmı? telefonu bir televizyona yada monitöre bağlayıp görüntü aktarabilirmiyiz? yoksa bile böyle bir destek gelecekmi acaba?

arkadaşlar lumialarda tv çıkışı varmı? telefonu bir televizyona yada monitöre bağlayıp görüntü aktarabilirmiyiz? yoksa bile böyle bir destek gelecekmi acaba?
televizyonun dlna destegi varsa play to uygulamasiyla kablosuz olarak baglanip goruntu aktarabilirsin.
peki projeksiyon cihazına da mı bağlayamayız lumiayı?

Kim alır bu saatten sonra abi.Media mrktte lumia 900ler 1200 lira.w 7.8 yüklü.