İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bana :)

15 tane geldi ama listeyi almayı unuttum :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu an bir ton güncelleme geldi başka kime geldi acaba

muhtemelen uygulama guncellemeleridir. Bazi cihazlara bu guncellemeler gec geliyor. Bu guncellemelerden daha erken haberdar olmak isterseniz BURADAKİ konumuzu takip etmenizi öneririm.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
acaba n8de olduğu gibi lumialar içinde klavye fare usb flash disk takabiliyormuyuz

ÖEY

ÖEY

Üye
Ah ah, acaba ben de böyle 10 tane 15 tane uygulama güncellemesi geldi arkadaşlar diyebilecek miyim sizin gibi bir gün:hmmm

a.faruk9

Üye
nokia lumia 620 alacağım tavsiye eder misiniz veya başka bir telefonda tavsiye edebilirsiniz

PureFood

PureFood

Üye
nokia lumia 620 alacağım tavsiye eder misiniz veya başka bir telefonda tavsiye edebilirsiniz

Bütçe yeterliyese mutlaka 820 al derim. Gelecek oyunlarda ram konusunda sıkıntı yaşamazsın.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Neden uygulama güncelleme uyarısı gelmiyor Bi ayarını mı değiltirdim acaba

YkPkY

YkPkY

Üye
ya benim bi sorum olacaktı simdi telefonu aldım 2ay oldu ablam telefonu çok karıştırıyor herşeyini bende bundan rahatsız oluyorum acayip derecede telefon kapalı olsa bile bi yolunu bulup pin kodu girmeden iptal tuşuna girip öle açıyor telefonu acaba telefonu karıstırmaması için yapabilecegim özel önlem varmı yada şifreleme programı gibi bir şeyler yokmu sinir oluyorum ya eski telefonumuda karıştırıyordu ya
ben olsam o ablayı Bi güzel döverim :kirbac:

sezrar

sezrar

Üye
9gag uygulaması kullanan var mı bugün açtım resimler yüklenmiyor ilk açtığımda bir bildirim çıktı ama 2 saniye falan kaldı. 9 gag en çok kullandığım uygulamaydı.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar lumialarda tv çıkışı varmı? telefonu bir televizyona yada monitöre bağlayıp görüntü aktarabilirmiyiz? yoksa bile böyle bir destek gelecekmi acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar lumialarda tv çıkışı varmı? telefonu bir televizyona yada monitöre bağlayıp görüntü aktarabilirmiyiz? yoksa bile böyle bir destek gelecekmi acaba?

televizyonun dlna destegi varsa play to uygulamasiyla kablosuz olarak baglanip goruntu aktarabilirsin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hdmi çıkışı olmadığı surece imkansız (diye biliyorum)

YkPkY

YkPkY

Üye
Media mrktte lumia 900ler 1200 lira.w 7.8 yüklü.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt