İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar haklı modem de sorun vardır.
Yeni modem iste modem bozuksa ucretsız verıyorlardı.
Ama size verirler mi bilmem
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

sezrar

sezrar

Üye
evde çatır çatır bağlanıyor ofiste de 2 kişiyiz 2 de PC var. Modem arayüzüne girdim falan ama çok anlamadığım için kurcalamak istemedim. firewall ı kapadım falan ama format atınca düzelme oluyorsa bence telefonla ilgisi var. olmayadabilir. Strese girdim. Ben sıfır hata istiyorum çünkü cihazlarda bu da benim problemim.

Neyse teşekkürler herkese.

- - - Eklendi - - -

Zaten servise vereceğime telefonun içini kendim açar kurcalarım daha iyi. İnsanda sinir bırakmıyo çavolar

- - - Eklendi - - -

Modemi yan çevirip,5kere sağa çevirip, 3 kere üfledim bile :) yine de olmuyor.

- - - Eklendi - - -

Modem arayüzüne girdim Firewall ı kapadım sadece fakat pek anlamadığım için uğraşmak istemedim. telefona format atınca düzelmesi sinir bozucu. oyun uygulama hepsi yeniden yüklenir. ama yalama oldu 2 gündür telefon. Problemsiz cihaz yok mu dünyada acaba?

Çok Teşekkürler herkese.

umutgidik

umutgidik

Üye
Teamviewer İd'si verirseniz bağlanıp sorunu çözebilirim. Modemle ilgili ayar yapılması gerekli çünkü

sezrar

sezrar

Üye
Sayın Ali Kemal bey'in duyurusu üzerine yardım mesajlarınıza teşekkür ediyor fakat şimdilik durumumun stabil olması sebebiyle konunun benim dışımda ilerlemesini diliyorum. :)
Düzen nizam önemli.
Herkese teşekkürler,selamlar...

- - - Eklendi - - -

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya lumialar için şu htclerde olan büyük saatlerden yokmu acaba çok güzel onlar ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya lumialar için şu htclerde olan büyük saatlerden yokmu acaba çok güzel onlar ya
:no:

- - - Eklendi - - -

Sayın Ali Kemal bey'in duyurusu üzerine yardım mesajlarınıza teşekkür ediyor fakat şimdilik durumumun stabil olması sebebiyle konunun benim dışımda ilerlemesini diliyorum. :)
Düzen nizam önemli.
Herkese teşekkürler,selamlar...

- - - Eklendi - - -
Hackerların saldırısına maruz kalmamak için, güvenlik duvarını tekrar etkinleştirmeyi unutma.

jixsburak

jixsburak

Üye
2 gün oldu cihazı elime alalı kurcalamadık yeri kalmadı herşeyi ile mükemmel zil sesi yapma olayı biraz uzun ve masraflı ama genede süper çok hafif. :)

Toros542

Toros542

Üye
Arkadaşlar aranızda ankete katılmayan var mı?varsa Bi zahmet katılmanızı rica ediyorum.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Biraz önce android üzerinde twitter guncelledim. Wp versiyonunun aynısını yapmışlar :-)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya benim bi sorum olacaktı simdi telefonu aldım 2ay oldu ablam telefonu çok karıştırıyor herşeyini bende bundan rahatsız oluyorum acayip derecede telefon kapalı olsa bile bi yolunu bulup pin kodu girmeden iptal tuşuna girip öle açıyor telefonu acaba telefonu karıstırmaması için yapabilecegim özel önlem varmı yada şifreleme programı gibi bir şeyler yokmu sinir oluyorum ya eski telefonumuda karıştırıyordu ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya benim bi sorum olacaktı simdi telefonu aldım 2ay oldu ablam telefonu çok karıştırıyor herşeyini bende bundan rahatsız oluyorum acayip derecede telefon kapalı olsa bile bi yolunu bulup pin kodu girmeden iptal tuşuna girip öle açıyor telefonu acaba telefonu karıstırmaması için yapabilecegim özel önlem varmı yada şifreleme programı gibi bir şeyler yokmu sinir oluyorum ya eski telefonumuda karıştırıyordu ya

telefona şifre koy acamaz. Ayarlardan kilit ekranına gir oradan şifrelemeyi ac.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
peki pin kodu içinde geçerlimi bu şifre işi abi pin kodunuda girmeden orada telefon kapalı olduğu zaman iptal diye bir tuş var ona basıyo öle açıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki pin kodu içinde geçerlimi bu şifre işi abi pin kodunuda girmeden orada telefon kapalı olduğu zaman iptal diye bir tuş var ona basıyo öle açıyor

pin kodu simkarti aktifleştiriyor. İstersen simkarti aktifleştiemeden cihazi acabilirsin ama o kod telefonu aktifleştiriyor ve girmezsen sadece acil aramalar icin kullanabilir başka bişeyi kariştiramaz.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

pin kodu simkarti aktifleştiriyor. İstersen simkarti aktifleştiemeden cihazi acabilirsin ama o kod telefonu aktifleştiriyor ve girmezsen sadece acil aramalar icin kullanabilir başka bişeyi kariştiramaz.

ya bende fhotoroom uygulamasını bulamıyor abi aynı isimle yazıyorum başka bir uygulama çıkıyor abi niyeyse

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya bende fhotoroom uygulamasını bulamıyor abi aynı isimle yazıyorum başka bir uygulama çıkıyor abi niyeyse
Türkiye mağazasında uygulama yok, eklediğim linkte ise şuan indirilebilir durumda değil. Daha sonra tekrar bu linkten denersin.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Kablolu yani normal prize takarak sjarz en sağlıklısı daima.

sezrar

sezrar

Üye
[/URL][/IMG]şu an bir ton güncelleme geldi başka kime geldi acaba

Üst Alt