İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp7.5 lumia900'un boot suresi 11saniye idi. Wp7.8 flasladiktan sonra hic bakmadim ama daha uzun gibi. Bu arada wp8 icin boot suresinin onumuzdeki guncellemelerle kisaltilacagini duymuştum biyerde:hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye
:D..................

- - - Eklendi - - -

wp7.5 lumia900'un boot suresi 11saniye idi. Wp7.8 flasladiktan sonra hic bakmadim ama daha uzun gibi. Bu arada wp8 icin boot suresinin onumuzdeki guncellemelerle kisaltilacagini duymuştum biyerde:hmmm

bu boot süresi dediğiniz açılış süresi demi?
nacizane bişey daha soracağım. 3 tane wp8 le nasıl uğraşıyorsun :)
biz dahabitanesiyle başa çıkamadık :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:D..................

- - - Eklendi - - -

bu boot süresi dediğiniz açılış süresi demi?
nacizane bişey daha soracağım. 3 tane wp8 le nasıl uğraşıyorsun :)
biz dahabitanesiyle başa çıkamadık :D

aslinda telefonlar degil cevremdekilerle daha cok ugraşiyorum:ehe

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Music klasörüne MP3 müzik attığım halde, Xbox muzikte şarkılar sekmesinde attığım mp3 ler görünmüyor sizce neden.? :hmmm

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Siz değerli Nokia kullanıcılarına bir sorum olacak. Htc 8X kullanıcısıyım ve acemiyim :)
tlf dil bölge ayarlarındaki ülke bölge seçeneğini hangi ülke olarak seçiyorsunuz ve size ne gibi artıları oluyor. Mesela marketteki uygulamalar açısından

PureFood

PureFood

Üye
Siz değerli Nokia kullanıcılarına bir sorum olacak. Htc 8X kullanıcısıyım ve acemiyim :)
tlf dil bölge ayarlarındaki ülke bölge seçeneğini hangi ülke olarak seçiyorsunuz ve size ne gibi artıları oluyor. Mesela marketteki uygulamalar açısından

Hangi ülkeyi seçerseniz o ülkenin mağazası çıkar. Ben ABD mağazası sayesinde bir tane güzel oyun indirmiştim önceden.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
buna ne dersiniz:D

[video=youtube;dXo7FPHtlwI]http://www.youtube.com/watch?v=dXo7FPHtlwI[/video]

Cok buyuk bir artisi yok. Bence en onemli farki arama tuşunun uygulamaya donuşmesi.

YkPkY

YkPkY

Üye

Cok buyuk bir artisi yok. Bence en onemli farki arama tuşunun uygulamaya donuşmesi.
bu ne ya teli boyamışlar resmen.çok kötü duruyor.kız yada gay teli olur anca :)
çok çabuk boya atar ve elin 5 parmağıda sayılır üstünde.el falı bile bakılır üstünden :)

- - - Eklendi - - -

OTG'nin kullanılabilmesi için öncelikle dosya yöneticisinin gelmesi gerekiyor, yoksa bir anlamı olmaz Flash bellek takmanın ...
mause ve kılavye takmak için dosya yöneticisine ihtiyaç yokki.onuda denedim çalışmadı..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

uygulamaya dönüşmesi derken bing mobil sayfa açılıyor ondan bahsediyorsun galiba

alttaki bardan bahsediyorum. Vision,voice,scout,music gibi:)

bu ne ya teli boyamışlar resmen.çok kötü duruyor.kız yada gay teli olur anca :)
çok çabuk boya atar ve elin 5 parmağıda sayılır üstünde.el falı bile bakılır üstünden :)..

Boya degil krom kaplanmiş:D

_asabiii_

_asabiii_

Üye
arkadaşlar telimi usb kablosuyla pc den şarj edemiyorum.bilmedigim yada yanlış yaptıgım bişimi var.3-4 ayrı pc de denedim şarj almıo

- - - Eklendi - - -

bu arada kapalı telim.adaptörüde almadım yanıma.....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar telimi usb kablosuyla pc den şarj edemiyorum.bilmedigim yada yanlış yaptıgım bişimi var.3-4 ayrı pc de denedim şarj almıo

- - - Eklendi - - -

telefonu usb ile baglayip biraz bekle. Gec acilabilir.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Anlamadığım telin tümden kapanmamasımı gerekiyor şarj edebilmek için yada tel açıkken pc ile eşleştirmekmi gerekiyo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Anlamadığım telin tümden kapanmamasımı gerekiyor şarj edebilmek için yada tel açıkken pc ile eşleştirmekmi gerekiyo

hayir telefonun şarji biterek kapandiysa usb ile bagladiginda biraz gec acilir. Bazen 5dakikayi gectigi oluyor. Eşleştirmeye gerek yok zaten telefonun usb bellek olarak gorunur.

YkPkY

YkPkY

Üye

- - - Eklendi - - -

biraz bekle geç gelir bataryanın gücü

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Bide tel kapalıyken açılmadan önce siyah ekrandayken ekranın alt kısmında şerit gibi bili çıkıp kaybolup bu sorumludur yani oku piksel felan değildir demi.

- - - Eklendi - - -

Kusura bakmayın anlaşılamamış olabilirim klavyeye alışmak zaman alıcak:) telefon açılırken ekranın altında çok kısa süreli Bi çizgi ışık gibi Bi şerit cikip kayboluyor bu sorunmudur

IVI-Elia

Üye
Bide tel kapalıyken açılmadan önce siyah ekrandayken ekranın alt kısmında şerit gibi bili çıkıp kaybolup bu sorumludur yani oku piksel felan değildir demi.

- - - Eklendi - - -

Kusura bakmayın anlaşılamamış olabilirim klavyeye alışmak zaman alıcak:) telefon açılırken ekranın altında çok kısa süreli Bi çizgi ışık gibi Bi şerit cikip kayboluyor bu sorunmudur

fotoğraf makineniz varsa görüntü koyabilir misiniz?

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Fotoğraf makinesiyle yakalanmaz sanırım çok çabuk cikip kayboluyor

lebron06

Üye
benide ekler misiniz?

Üst Alt