Zaman_yolcusU
Üye
Bence sarı.
sarı 920 ye iyi gidio 820 için kırmızı al bence

Bence sarı.

Fabrikadan hatalı çıkmış olabilir. Genelde ekran koruyucu film kutu içerisinde yer almıyor fakat bazı firmalar bu tarz ürünleri promosyon olsun diye yanında veriyor..![]()
sarı 920 ye iyi gidio 820 için kırmızı al bence![]()

Cihazın kapanmasının SIM KART ile bir alakası var mı arkadaşlar? Dün üst servise yollamak için gitmiştim. Gitmeden aldığım yere gideyim dedim Nokia Shop'a Adam bana kullandığın sim kart 64 kb dedi, 128 kb kullanıp deneyebilirsin dedi, bir çok kişi bu yüzden geldi gitti dedi ve genelde sorunları çözüldü dedi. Birazda mantıklı geliyor çünkü telefon dışardayken kapanma yapmıyor evin bazı bölümlerinde yapıyor ve telefon oralarda iyi çekmiyor zaten. Acaba yetersiz sinyal geldiği için telefon kendini kapatıyor olabilir mi? ..
Muhtemelen SİM sorunu olabilir ...
Derken? C6 01?))
- - - Eklendi - - -
Bir şey merak ettim Lumia 920 kutusundan çıktığı zaman. ekranda koruyucu jelatin oluyor mu? Benim cihazımda alırken yoktu öyle bir şey. telefonda bu aralar başıma bela olmaya başladı acaba sorunlu cihazı bana bilerek mi verdiler diye düşünmeye başladım..
Şu güzelliğe bak![]()

wp8'de kilit ekranı dışında şifreleme yapamıyorsun, mağazad bir kaç uygulama var fakat bunlarda ancak fotoğraflarını/albümünü şifreliyor. Müzik çalar ise söylediğin gibi kapatılmıyor sadece duraklatabiliyorsun bunun da şarja herhangi bir etkisi etkisi yok.
arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz fotoğraf albümlerine parola koymak için hangi uygulamalar var?
teşekkür ederim ve private lite ı şuan denedim ama albüm olarak parola koymanın bir yolu yokmu?private lite. uygulamasını kullana bilirsiniz