İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Sistemi bu kadar eksikle bırakmazlar :) diye düşünüyorum..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
merhaba ben nokia lumia 620 almayı planlıyorum da şey aklıma takıldı nokia bilen göz ile mix radio internet gerektiriomu

zaten akkıllı telefon alıosan android ios wp8 farketmez bi en az 500mb net paketin olması lazım

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Selam arkadaşlar aklııma birşey takıldı.Dun gece telefondan ekran görüntüsü alıp facebooka paylaştım fakat başka cihazdan benim profile bakınca o resmi göremiyorlar Facebookun ayarlarından telefondan yapılan paylaşımları arkadaşlarada açtım ama hala aynı acaba bunu nasıl düzeltebiliriz?ve sadece resim paylaştığımda yapıyor bunu

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Selam arkadaşlar aklııma birşey takıldı.Dun gece telefondan ekran görüntüsü alıp facebooka paylaştım fakat başka cihazdan benim profile bakınca o resmi göremiyorlar Facebookun ayarlarından telefondan yapılan paylaşımları arkadaşlarada açtım ama hala aynı acaba bunu nasıl düzeltebiliriz?ve sadece resim paylaştığımda yapıyor bunu
pc den bak gozukuosa problem karsı cihazdadır buyuk ihtimal

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
serinaga

serinaga

Üye

Evet aslında önemli bir noktaya değindin, fotoğraf dışındaki paylaşımlarda paylaşmak istediğiniz arkadaşlar, gruplar, genel gibi seçenekler çıkarken fotoğraf paylaşımda bu özellik gelmiyor maalesef. Artık o anda kullanılan default ayarlarınız ne ise sanırım onu baz alarak paylaşımı yapıyor. Ama çok sıkıntı yapıyorsa, mağazadaki facebook uygulamasını kur ve paylaş resimleri derim ...

aenescan1994

Üye
Beni de 620 kullanıcılarına ekler misin belki bir yardım isteyen falan olur. Yardımımız dokunur :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Evet aslında önemli bir noktaya değindin, fotoğraf dışındaki paylaşımlarda paylaşmak istediğiniz arkadaşlar, gruplar, genel gibi seçenekler çıkarken fotoğraf paylaşımda bu özellik gelmiyor maalesef. Artık o anda kullanılan default ayarlarınız ne ise sanırım onu baz alarak paylaşımı yapıyor. Ama çok sıkıntı yapıyorsa, mağazadaki facebook uygulamasını kur ve paylaş resimleri derim ...

Programları denemedim.Ama çözüm öyle olursa yaparım tabikide :) aslında önemli bir sorun değil ama dikkatimi çekti sormak istedim nede olsa kameramızla övünelim değil mi :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
820 de akşam şarz %82 gösterirken birden pil tasarruf moduna geçti ve şarzı %9 gösterdi. gün boyu ara ara işyerinde usb ye taktığım için %82 şarzın doğru olduğunu düşünüyordum. ama yanlış gösteriyormuş. dışarı çıkacağım için beş dk şarz olsun diye şarza taktım. beş dk sonra çıkardığımda yine %82 gösteriyordu. kısa bir süre dışarı gittim geldim sonra tv açayım dedim. tv açınca şarz yine birden bire %9'a düştü. telefonu ilk aldığımda içindeki şarjın tamamen bitmesini beklemeden şarza takıp 5-6 saat şarz yapmıştım. kalibrasyon ayarı olmamışmı oluyor yani şimdi? yoksa yazılımsal bir sıkıntımı var acaba?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
820 de akşam şarz %82 gösterirken birden pil tasarruf moduna geçti ve şarzı %9 gösterdi. gün boyu ara ara işyerinde usb ye taktığım için %82 şarzın doğru olduğunu düşünüyordum. ama yanlış gösteriyormuş. dışarı çıkacağım için beş dk şarz olsun diye şarza taktım. beş dk sonra çıkardığımda yine %82 gösteriyordu. kısa bir süre dışarı gittim geldim sonra tv açayım dedim. tv açınca şarz yine birden bire %9'a düştü. telefonu ilk aldığımda içindeki şarjın tamamen bitmesini beklemeden şarza takıp 5-6 saat şarz yapmıştım. kalibrasyon ayarı olmamışmı oluyor yani şimdi? yoksa yazılımsal bir sıkıntımı var acaba?
Bu durumun kalibrasyon ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, böyle durumlarda doğru bir tespit için telefonu kapatıp açman da fayda var.

power_24

Üye
adresinden telefonumu bul menusunu tıklıyorum sadece çaldır-kitle - sil seçeneklerın harıcınde harıta uzerınden telefonun nerede oldugunu göstermesı gerekmıyormu.?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
adresinden telefonumu bul menusunu tıklıyorum sadece çaldır-kitle - sil seçeneklerın harıcınde harıta uzerınden telefonun nerede oldugunu göstermesı gerekmıyormu.?

Dil, bölge ve hesap ayarları Türkiye olanlar için maalesef o özellik henüz aktif değil.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

Bu durumun kalibrasyon ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, böyle durumlarda doğru bir tespit için telefonu kapatıp açman da fayda var.

telefonun ne kadar süredir açık olduğunu öğrenebileceğimiz bir yer varmı? ayarlara baktım ama bulamadım.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 620 için güncelleme geldimi acaba

power_24

Üye

Dil, bölge ve hesap ayarları Türkiye olanlar için maalesef o özellik henüz aktif değil.

anladım tşk. Peki bu müzik kuponu kodunu nerden temın edıyoruz mix radyo uygulamasındakı muzıklerı indirebilirmiyiz.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
telefondaki interneti usb ile bilgisayardan nasıl kullanıcaz? ayarlarda "interneti paylaş" kısmı var ama sadece wifi ile oluyor sanırım. usb ile internet paylaşımı yokmu?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 620 için güncelleme varmı

Üst Alt