İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Arkadaşım bu konuda bende çok sorun yaşıyorum. Çözüm bulabilirsen çok büyük bi sevaba girersin :) :)
bende yıllardır t9 kullanıyordumda 1 haftada alıstım tek ellerahat klavye kullanıyorum :) bazen mesajları 2 3 harfe basarak yazıyorum hatta

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
bu rada benim diger kısmı 2.5 gb oldu bide bişey farkettim nete baglıyken birinin profilindeki resimlere bakınca net baglı deilken resimler açılıyor diger klasorunde bunlar olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu rada benim diger kısmı 2.5 gb oldu bide bişey farkettim nete baglıyken birinin profilindeki resimlere bakınca net baglı deilken resimler açılıyor diger klasorunde bunlar olabilir

orada acayip dolaplar dönüyor. Şu anda bir kac tane yabancı forumda da aynı konu tartişiliyor. Galiba wp'de windowsdaki gibi her acilişta sistem geri yukleme var. O yuzden bazi şeyler hep hazirda bekliyormuşcasina hizli oluyor.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye

orada acayip dolaplar dönüyor. Şu anda bir kac tane yabancı forumda da aynı konu tartişiliyor. Galiba wp'de windowsdaki gibi her acilişta sistem geri yukleme var. O yuzden bazi şeyler hep hazirda bekliyormuşcasina hizli oluyor.
sabit dursa anlıamda aldıgımda 2 gb idi şimdi 2.5 oldu bakalım ne olacak :)

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bildiğimiz üzere windows phone 8 için hali hazırdaki skype uygulamasında hesap kapatıp başka bir hesapla girmek mümkün değil. (Bir sign out düğmesi bile yok). Ancak araştırmam neticesinde bu linke ulaştım. Affınıza sığınarak diyorumki ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bakabilirlerse detaylı bilgi verebilirler. Acaba bu konuda bir geliştirme müjdesi mi verilmiş?

Arkadaşım uygulamada gerçekten sign out yok. Verdiğin link'te de Skype Admin, hesaplar arası geçiş ve çıkış sorunlarının bildirilmesini memnuniyetle karşıladığını, bu ve buna benzer sorunları 6-8 hafta gibi bir süre içerisinde çözümleyeceklerini, bunun için anlayış gösterilmesini yazmış ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet wp8 uygulamasinda sign out yok. Ben lumia900'den bakmiştim. Şimdi lumia620'ye kurdum hesaplararasi geciş account'tan yapilabiliyor ama cikiş orada da yok sadece offline gozukebiliyorsunuz.

serinaga

serinaga

Üye

Ali Kemal benim 2.96 Gb. oldu, yahu durmaksızın artıyor, ne zamana kadar artacak merak ediyorum doğrusu ...

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar telefona bir proğram kurduğumuzda diğer klasörü de proğram boyutunun %30 u kadar artıyor.
Örneğin proğram 9 mb ise diğer klasorü 3 mb kadar artıyor. Programı kaldırın telefonu kapatıp açın. Diğer klasöründe azalma oluyor.
Ama dediğiniz baya dolap dönüyor :)

- - - Eklendi - - -

Benim 2.3 gb filandı. Bugün baktım 1.7 gb filan olmuş. program filan kaldırdım biraz

ecel54

ecel54

Üye
Benim diğer klasörü 5.85 gb :D diğer klasöründe neler olduğunu birazdan yazacam

ecel54

ecel54

Üye
Zune de yazanlara göre other content'in kapladığı şeyler:
1: Oyun ve oyun bilgileri
2: Program ve program bilgileri
3: E-posta ve takvim bilgileri
4: Office Mobile dosyaları
5: Bilgisayarınızla en son bağlantıdaki resim ve videolar (pictures and videos taken since you last synced with your phone's primary computer)
6: Telefonunuzun ana bilgisayar dışındaki bilgisayardaki içerikleri (content from computers other than your phone's primary computer)

Zune de böyle yazıyor bendeki wp 7.8 fark varmıdır bilemem ama wp 8 dede bunlar kaplıyordur başka ne kaplayacak :D

- - - Eklendi - - -

hatta Zune'den hafıza az kaldığı zaman otomatik silmeye de ayarlayabiliyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Mantıklı..
:tşk:

m_kan

m_kan

Üye
merhaba ben nokia lumia 620 almayı planlıyorum da şey aklıma takıldı nokia bilen göz ile mix radio internet gerektiriomu

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Evet ikisi de internet gerektirir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Her yerde söyleniyor du lumia920 bin kamerası. Daha iyi diye ama s3 le karşılaştırdım pek de öyle görünmüyor.ben kamera ayarlarını mı yapamadım acaba bilen varsa doğru ayarları söyleyibilirmi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Beyler Ali Kemal abinin paylaştığı fotoğrafa dikkat !

Windows Blue(aynı zamanda geçen gün çıkan Tek bir Windows anlayışıyla birleşen Windows Phone Blue) geliyor.Şu an sadece üzerinde denemeler yapılıyor.

Windows Blue olarak sürülmesini bekliyoruz.Çünkü bildiğiniz gibi Windows 8'in build kodu 9200'dü.Bu build kodu ise 9289 yani yeni bir sürüm değil ancak büyük değişikliklere uğramış bir sürüm olacak.Büyük bir güncelleme almış gibi.(Windows Blue'dan bahsediyorum)

Anlaşılan Windows Phone Blue çok ta uzakta değil ;)

Üst Alt