1) Telefonun batarya performansı zamanla iyileşiyor ve düzene oturması 1-2 aylık süreye yayılabiliyor.
2) Telefonda USB modu falan yok. (Zaten USB modunda bağlanıyor otomatik)
Kablo ile bilgisayara bağladığında telefonunu flash disk sürücüsü gibi görebilirsin.
(Bilgisayarım>Windows Phone)
Ancak USB kablosuyla bilgisayara bağlarken telefonunun kilit ekranı açık olmalı.
3) Biri (C6-01) 8megapiksel diğeri (Lumia 620) ise 5 megapiksel.
8 megapiksellik bir fotoğrafı 3.2 inçlik bir ekranda izlediğin zaman görüntü nettir ancak pikseller olması gerekene göre daha sıkışık durur, yakınlaştırdıkça normal netliğine döner. Biraz daha yakınlaştırıldıkça pikseller arası aralık normalden fazla genişler flulaşma başlar.
Daha az netlikteli (5 megapiksellik-piksel yoğunluğu daha düşük) bir görüntüyü daha büyük (3.8 inçlik) bir ekrana sığdırırsan, görüntü yine nettir yakınlaştırma yaptığında flulaşma daha erken başlar.
4) Microsoft'un kısıtlamaları gereği batarya live tile'ları -kendiliğinden- en erken yarım saatte bir güncelliyor. Bu süreden daha önce otomatik güncelleme yapamıyorlar. Ancak sen programı açtığın an live tile güncellenir, yarım saat şartı kalkar. Yani elle programı açtığında gördüğün değer live tile'a direk yansır. Ancak programa girmeden kendi akışına bırakırsan, kendini en erken yarım saat sonra güncelleyebilir.
yinede hatanın bende olduğunu düşünmeden edemiyorum.telefonu internet olun sosyal ağ olsun haritalar olsun çok yoğun kullanan bi insanım.tavsiyeniz varsa bilmek isterim.bir de pc ye bağlantıdan kastettiğim aslında eski nokia lar gibi yedekleme alabilmekti.hani tele hard format attığımızda tekrar yedeği geri yükleyebilmek için sormuştum?cevaplarınız için teşekkürler.her konuda çok açıklayıcı olmuş.ama burada bazı arkadaşların bataryayı 1 gün rahat rahat yeter demesini anlayamıyorum.hemen her telefonumda aynı sorunu yaşıyorum.galiba ben ilk şarj olayını 3210 dan beri beceremiyorumyinede hatanın bende olduğunu düşünmeden edemiyorum.telefonu internet olun sosyal ağ olsun haritalar olsun çok yoğun kullanan bi insanım.tavsiyeniz varsa bilmek isterim.bir de pc ye bağlantıdan kastettiğim aslında eski nokia lar gibi yedekleme alabilmekti.hani tele hard format attığımızda tekrar yedeği geri yükleyebilmek için sormuştum?
arkadaşlar forumda yeniyim merhabalar benide lumia820 siyah kullanıcısıyım ekleyebilirsiniz
920 yanımda degil ama 620 ve 900'de denerim birazdan.

deneme dediği kaç gun oluyoİşte bu Harika, az önce denedim, ekran alıntısı bir resmi bu uygulama ile önce jpg.'ye çevirdim ve whatsapp'tan gönderdim![]()
Muhtemel sorun var. ben prize şarja taktığımda cihazı 120 dakika yani tam 2 saatte şarj tamamen doluyor. telefona müdahale etmezsen.. Bence çok makul bir süre senin cihazda sıkıntı olabilir.
evet hd kanlların bazıları açılıyo bazıları aynı dedigin gibi kalıo papakudioflu programı bi 920 de denermisin
deneme dediği kaç gun oluyo
Hayırlı olsun. Telefon bilgini değiştirmeyi unutma![]()
tam 1saat 7 dakika önce şarzım bitti ve 920 yi şarza taktım ama halen telefon açılmadı. her seferinde en az 2 saat sonra açılıyor. sizde de aynı sorun var mı? yoksa bu telefondamı sorun var?