İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

onrkrkyn

Üye
Arkadaşlar Vodafone da lumia 820 kampanyası var mı. Yada bilgisi olan var mı.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ufukisik

ufukisik

Üye
- - - Eklendi - - -

pazartesinden beri 620 kullanıyorum
özellikleri iyi ama andorit gibi geğil oyunlarda kalite kokuyor ekran şahane ana ekran uzay boşlugu gibi
takıldığım nokta uygulamalar yönunde opera miniyi hala kuramadım ve mazada yokk kamerası çoook güzel ses çoook çoook iyidokunmatik çooook hasssas

kardeşim ben opera miniyi kurdum sen nsl kuramadın ama tek yandex kullanıyor. yani google değilde arama motoru yandex yandexsin sitesinden windows phone yi şeç telefon numaranı gir sana mesaj geliyo tıklayıp indiriyosn kuruyor.

FyZNrN

Üye
arkadslar mrh bende nokıa lumıa 920 var bluetoot ile bi türlü sarkı yollayamadım bilen var mı +4

NURGENÇ

Üye
arkadaşlar gecen hafta içinde kablosuz şarj aletim geldi bende bataryayı sarj edip diğer aleti sürekli yanımızda taşıyıp sarj olcak sanıyorum megersem fişe takılı olmadan sarj etmedi bence cok sacma oda bi nevi kablolu sayılır ne anladım ben bu işten :D
bide onda sarj ettiğimde cok fazla ısınıyor telefon ve mesaj falan cekmekte sıkıntılı ele almadan olmuyor ... bilginize

narnia16

narnia16

Üye
arkadslar mrh bende nokıa lumıa 920 var bluetoot ile bi türlü sarkı yollayamadım bilen var mı +4

önce şarkıyı göndericeğin cihazla eşleşmen lazım ondan sonra müzik + videolardan göndermek istediğin şarkıya basılı tuttuğunda çıkan paylaş seceneğine tıkla.orda BT seceneği çıkması lazım.bi hatam varsa kusura bakmayın bende lumia yok ama bunu daha öncede sormuştular burda.hatırladığım kadarıyla böyle oluyo

Duran.Y

Duran.Y

Üye
kullanıcı listesine benide eklermisiniz?
ekledim, güle güle kullanın :)

- - - Eklendi - - -

Selam herkese, ben de geldim aslında konuyu geç gördüm halbuki telefonu ilk alanlardan biriyim geldiğinin ikinci günü aldım :) Ancak aldığım mağazadaki arkadaş şarjı sadece dolana kadar tutun dedi ben de öyle yaptım ve şimdi kalan süre tam şarjdan sonra bile 15 saatten fazla göstermiyor şimdiye kadar 7 8 kez tam şarj ettim acaba şöyle sabaha kadar koysam düzelir mi

ekledim listeye :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hadi ya hayırlı olsun diyecektim :hmmm almaktan vazgeçtim o zaman. :D

NURGENÇ

Üye
bide arkadaşlar ben cidden şarj olayına cok üzüldüm benimki biRgün gitmiyor napıcam yolda falan olsam sanırım sarjsız kalıcam.... bana yedeK batarya almanın yolları gözüktü :S dün yece sarjdaydı sabah cektim ŞARJDAN ve saat 2 pil seviyesi az dio :(

- - - Eklendi - - -

Hadi ya hayırlı olsun diyecektim :hmmm almaktan vazgeçtim o zaman. :D

KABLOYA TAKILI BİR ALET VAR TELEFONU ÜSTÜNE KOYUP ŞARJ EDİYOSUN BİDE ŞARJ KAPAGI OLMADAN ŞARJ ETMİYORDA TAK ÇIKAR TAK ÇIKAR SIKINTILI :s BANA BİDE BEYAZ RENKTE GÖNDERMİŞLER SARJ ALETİNİ VE KABLOSUNU BENİM ALDIĞIM TELESİNUN KAPAGI İSE SARI O YÜZDEN HOŞLANMADIM BU DURUMDAN HAYIR KAPAKLARI KOLAY CIKSA EYVALLAH AMA ZATEN ZOR CIKIYOR :S

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Neyse hayırlısı olsun, sen yinede güle güle kullan.

FyZNrN

Üye
saol kardes en kısa zamanda deniyecegim ::::)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
saol kardes en kısa zamanda deniyecegim ::::)
Eşleşme yapmadan de deneyebilirsin. Bluetooth aç sonra Müzik+Videolar/Müzik içindeki bir dosyaya basılı tut Paylaş'a tıkla Bluetooth ile gönderme seçeneği en üstte belirecektir.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Benim telefonum beyaZ

FyZNrN

Üye
yaptım oldu kardes saol :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
gercektende cok güzel telefon.arayüz androidinken daha şık geldi bana.androidin neresi sevilir beee

Üst Alt