maydinmaydin
Üye
arkadaşlar telefonun sol tarafında ısınma oluyor genelde nette gezinirken oluyor sizde de böyle durum varmı?
evet doğru özellikle navigasyon çalışırken sol üst kısım çok ısındı bende de. Kışın işe yarar yani eli üşütmez

arkadaşlar telefonun sol tarafında ısınma oluyor genelde nette gezinirken oluyor sizde de böyle durum varmı?

teşekkür ederim arkadaşım mesaj yazarken doğru kelime tanıma işi hallediyor ama rehbere kayıtta kelime tanıma yok
ya arkadaslar tarayicida en cok kac tane sayfa acabiliyoruz
ya arkadaslar tarayicida en cok kac tane sayfa acabiliyoruz
Bimer Başbakanlık İletişim Merkezi. Buraya yapılan şikayetler ciddi manada etkili oluyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
cümlenin gidişatına göre kelime öneriyor çoğu zaman. Bu gayet güzel bir özellik. Bazen iki harfte bile doğru kelimeyi öneriyor.
eğer daha önceden aynı şekilde kullandıysan bu normal.mesela belki kelimesini örnek vermişsin bu kelimeyi yazdıktan sonra daha önce belki kelimesinden sonra en sık kullandığın kelimelere tahminde öncelik veriyo
yok genellikle daha once kullanmadıklarımda oluyor google sistemi gibi arayıcısı var sanırım bulutu kullanrak butun cihazlarda en çok kullanılan sozcukleri aramaları ve yazıları kullanıyor
Ben Nokia haritalara giremiyorum yaw ekran siyah gösteriyor ne yapmalıyım
evet Microsoft hesabı kuruluyor. Kurmazsan bir çok şeyi yapamazsın.

hayir herhangi bir arayici kullanmiyor. Sisteme entegre 600.000 kelime var belli bir algoritma kullanarak tahmin yapiyor.

Ancak aldığım mağazadaki arkadaş şarjı sadece dolana kadar tutun dedi ben de öyle yaptım ve şimdi kalan süre tam şarjdan sonra bile 15 saatten fazla göstermiyor şimdiye kadar 7 8 kez tam şarj ettim acaba şöyle sabaha kadar koysam düzelir miBildiğimiz gibi bu hotmail,windows live hesapları falan çok fazla spam mail alıyor. Ve pek güven vermiyorlar. Bu hesaplara gelen mailler telefondaki kişisel bilgilere de ulaşmazlar mı sonuçta bir eşleştirme söz konusu. Çok merak ettiğim bir konu bu![]()
6 sekme
Peki apollo+ güncellemesinde bununla ilgili bir yenilik gelecekmi?yani sekme sayisi artacakmi
ayrıca benim lumiada şarz %20 nin altına inince yada daha dusuk tam bulamadım onu ama wifi açılmıyor açsam bile kendi tekrar kapatıyor sizdede varmı bu ?
Ben Nokia haritalara giremiyorum yaw ekran siyah gösteriyor ne yapmalıyım
Peki apollo+ güncellemesinde bununla ilgili bir yenilik gelecekmi?yani sekme sayisi artacakmi
bu torrent buddy free hakkında bilgisi olan var mı ?
Slm arkadaşlar, dün eşime 820, kendimede 920 aldım (ikiside beyaz). 920 kullanıcısı olarak benide ekleyebilirsinizAranızda olmaktan mutluyum. Şimdiden teşekkürler.