İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar telefonun sol tarafında ısınma oluyor genelde nette gezinirken oluyor sizde de böyle durum varmı?

evet doğru özellikle navigasyon çalışırken sol üst kısım çok ısındı bende de. Kışın işe yarar yani eli üşütmez:)

serinaga

serinaga

Üye
ya arkadaslar tarayicida en cok kac tane sayfa acabiliyoruz

Maximum 6 sayfa maalesef, bu UC browserda da aynı ...

- - - Eklendi - - -

Bimer Başbakanlık İletişim Merkezi. Buraya yapılan şikayetler ciddi manada etkili oluyor.

- - - Eklendi - - -

cümlenin gidişatına göre kelime öneriyor çoğu zaman. Bu gayet güzel bir özellik. Bazen iki harfte bile doğru kelimeyi öneriyor.

Bu cümleyi sadece bir kaç dokunma ile yazdım ...
Harfleri sayarsak ortalama 10 harf için bir yada iki dokunma ile olay tamamlanıyor ...

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
eğer daha önceden aynı şekilde kullandıysan bu normal.mesela belki kelimesini örnek vermişsin bu kelimeyi yazdıktan sonra daha önce belki kelimesinden sonra en sık kullandığın kelimelere tahminde öncelik veriyo

yok genellikle daha once kullanmadıklarımda oluyor google sistemi gibi arayıcısı var sanırım bulutu kullanrak butun cihazlarda en çok kullanılan sozcukleri aramaları ve yazıları kullanıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok genellikle daha once kullanmadıklarımda oluyor google sistemi gibi arayıcısı var sanırım bulutu kullanrak butun cihazlarda en çok kullanılan sozcukleri aramaları ve yazıları kullanıyor

hayir herhangi bir arayici kullanmiyor. Sisteme entegre 600.000 kelime var belli bir algoritma kullanarak tahmin yapiyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
bayada işe yarıyor fonksyon moduler aritmetik ve taban aritmetigi nerde işimize yarıyacak diyenlere seslenyorum :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
ayrıca benim lumiada şarz %20 nin altına inince yada daha dusuk tam bulamadım onu ama wifi açılmıyor açsam bile kendi tekrar kapatıyor sizdede varmı bu ?

süper nova

süper nova

Üye

evet Microsoft hesabı kuruluyor. Kurmazsan bir çok şeyi yapamazsın.

Bildiğimiz gibi bu hotmail,windows live hesapları falan çok fazla spam mail alıyor. Ve pek güven vermiyorlar. Bu hesaplara gelen mailler telefondaki kişisel bilgilere de ulaşmazlar mı sonuçta bir eşleştirme söz konusu. Çok merak ettiğim bir konu bu :hmmm

stradale

Üye
Selam herkese, ben de geldim aslında konuyu geç gördüm halbuki telefonu ilk alanlardan biriyim geldiğinin ikinci günü aldım :) Ancak aldığım mağazadaki arkadaş şarjı sadece dolana kadar tutun dedi ben de öyle yaptım ve şimdi kalan süre tam şarjdan sonra bile 15 saatten fazla göstermiyor şimdiye kadar 7 8 kez tam şarj ettim acaba şöyle sabaha kadar koysam düzelir mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bildiğimiz gibi bu hotmail,windows live hesapları falan çok fazla spam mail alıyor. Ve pek güven vermiyorlar. Bu hesaplara gelen mailler telefondaki kişisel bilgilere de ulaşmazlar mı sonuçta bir eşleştirme söz konusu. Çok merak ettiğim bir konu bu :hmmm

o spam mailler senkronizasyon sirasinda telefona gelmiyor.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
bu torrent buddy free hakkında bilgisi olan var mı ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Slm arkadaşlar, dün eşime 820, kendimede 920 aldım (ikiside beyaz). 920 kullanıcısı olarak benide ekleyebilirsiniz :) Aranızda olmaktan mutluyum. Şimdiden teşekkürler.

serinaga

serinaga

Üye
ayrıca benim lumiada şarz %20 nin altına inince yada daha dusuk tam bulamadım onu ama wifi açılmıyor açsam bile kendi tekrar kapatıyor sizdede varmı bu ?

Ayarlar içerisinde pil tasarrufu özelliği seçildi ise kalp çıkınca tasarruf moda geçiyor ve evet kapatıyor, eğer bu çentiği kaldırırsan kapanmaz, zira pilde tasarruf edilmez ... Aşağıdaki resimde dikkat edersen uygulamalara manuel müdahale edildiğinde çalıştığı belirtilmiş.

- - - Eklendi - - -

Ben Nokia haritalara giremiyorum yaw ekran siyah gösteriyor ne yapmalıyım

Harita güncellemesine bak, sanırım hiç bir harita yüklü değil, Türkiye haritasını wifi ile indir ...

- - - Eklendi - - -

Peki apollo+ güncellemesinde bununla ilgili bir yenilik gelecekmi?yani sekme sayisi artacakmi

Feedback, yani geri dönüşlerde talep yüksek olursa elbette artırırlar, yada OPERA gibi uygulamaların gelmesiyle bu sorun çözülür ...

- - - Eklendi - - -

bu torrent buddy free hakkında bilgisi olan var mı ?

torrent ağlarda dosya paylaşımı için kullanılan bir uygulama ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Slm arkadaşlar, dün eşime 820, kendimede 920 aldım (ikiside beyaz). 920 kullanıcısı olarak benide ekleyebilirsiniz :) Aranızda olmaktan mutluyum. Şimdiden teşekkürler.

hayırlı olsun ikisi de güzel tercihler.

onrkrkyn

Üye
Arkadaşlar Vodafone da lumia 820 kampanyası var mı. Yada bilgisi olan var mı.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Üst Alt