Zaman_yolcusU
Üye
Geçenlerde bir kaç film izledim, gayet güzel, takılma, kasılma yok ...
- - - Eklendi - - -
ben film açamadım ordan ?
Geçenlerde bir kaç film izledim, gayet güzel, takılma, kasılma yok ...
- - - Eklendi - - -
ben film açamadım ordan ?
, İşte Bu LUMIA 820 ...bazı kişileri ararken daha çaldırmadan aramayı bitiriyor ama aynı kişiye mesaj atabiliyorum.çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi
, bugüne kadar hiç kapanma sorunu yaşamadım ... Hocam o altyazı filme gömülüdür. Ben altyazılı filmi altyazı ile beraber atıyorum telefona oynatıyorum altyazıyı açmıyor. İşin garip tarafı mağazadada adam gibi video player yok. Sırf bu yüzden telefonu satabilirim. Varsa bir ayarı söylede öğrenek yaa telefonu sırf bu yüzden satmak istemiyorum.
, İşte Bu LUMIA 820 ...
- - - Eklendi - - -

görüntüde çok iyi ayrıcareklamıda yapmıssın
bidaha deneyim ben
- - - Eklendi - - -
1 dk bekleyince geldi play ama site için saol altyazılı film için program gelene kadar baya işe yarargörüntüde çok iyi ayrıca

Bu arada sizle bir şey paylaşcam.zaren birçok kişi biliyordur. Ama bazilari soruyordu..eğer bilmeyen varsa tarayicida internette gezdikten sonra sürekli geri tuluna basmaniza gerek yok...seçeneklerden sekmeler e tiklayin bütün sekmeleri kapatin geri tuşuna basin tamamdir...
Bizde işlemlerimize devam etsek, ..Hmm bilgi için teşekkürler..
Youtube'da video izlerken, arka plana atıp çalışmasını sağlasak iyi olmaz mı .) Nasıl yaparız bunu gördüğüm kadarı ile windows tuşuna bastığımda videoyu direk kapatıyor... Ses felan gelseBizde işlemlerimize devam etsek, ..
listeye benide eklermisiniz?
listeye benide eklermisiniz?
her geçen gün uygulama sayısı artıyor mu
fazla değil günlük ortalama 300 yeni uygulama geliyor.
günlük 300 uygulama geliyormuki abi

anladımsa arab olayım![]()
iyi aksamlar dun arkadasa bitane aldik cihaz fiyatina gore cok cok iyi ama bi sorum olacak cihazi kutusu yanimizda acildi ama kisilerde yabanci kisiler var siliyoruz tel kapatip acinca tekrar geliyor ne yapmamiz lazim acaba